Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah cnm amin

Merhabalar.. ben dün testi yaptım negatif çıktı. Bugünde ateşime bakayım istemiştim yüksek çıktı. Cumaya kadar anca düşecek herhalde ayrıca kahve küçük lekelenmelerimde devam ediyor.

Merhabalar.. ben dün testi yaptım negatif çıktı. Bugünde ateşime bakayım istemiştim yüksek çıktı. Cumaya kadar anca düşecek herhalde ayrıca kahve küçük lekelenmelerimde devam ediyor.
Dpo 12 de negatif çıkıp pozitife donen de var, ama yüksek ateş gebelik belirtisi olmayabiliyor benim gecen regl gunume kadar 37.1 deydi hatta gecikmem bile vardi ama hamile degildim o yüzden biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

Dpo 12 de negatif çıkıp pozitife donen de var, ama yüksek ateş gebelik belirtisi olmayabiliyor benim gecen regl gunume kadar 37.1 deydi hatta gecikmem bile vardi ama hamile degildim o yüzden biraz daha beklemenizi tavsiye ederim
Tamma canım teşekkürler cuma günü için doktordan randevu aldım. İnşallah güzel şeyler olur.

İnşallah yükselir sonra inşallah gebelik oluşur. Çok fazla değerlendirme şansım olmadı ama tutarsa tek seferde de tutar herhalde. Şimdi en uzun kısmı 14 gün beklemek
Insallah umdugunu bulursun.
Benim de dusmustu yukseliyo ama tam yukselise gecmedi henuz. Yarin ola hayrola. Benim bu aydan da pek umudum yok ilac da kullaniyorum biraz da ondan..

Benim de dusmustu yukseliyo ama tam yukselise gecmedi henuz. Yarin ola hayrola. Benim bu aydan da pek umudum yok ilac da kullaniyorum biraz da ondan..
Sanırım seninle aynı günü bekliyoruz ben klomen ve inofolic kullandım ama pek deneme şansımız olmadı eşimin işiyle ilgili sıkıntıları oldu bende çok üstüne gidemedim. Ayın 5ini bekliyorum

Sanırım seninle aynı günü bekliyoruz ben klomen ve inofolic kullandım ama pek deneme şansımız olmadı eşimin işiyle ilgili sıkıntıları oldu bende çok üstüne gidemedim. Ayın 5ini bekliyorum

Veson geçen ay ki ignelerden erken yumurtlama olmuştu ya bu ayada etki edermiki acaba ? Dunden beri kasıklarımda ağrı varda.her ihtimale karşı bi ovu testi yapayım diyorum
Bide telefonumun değişme ihtimali var.ff sil başta mı yüklemem gerekiyor.hiç şifre falanda hatırlamıyorum.. Ya ama uygulamaya girerken kullandığım şifreyle aynıdır demi yaa ben üyeliği pc den yaptım ya ayrı bişey gibi düşündüm bi an :)

İğneler etkisini bu ayda gösterir mutlaka ama yumurtlamayı Öne çeker mi bilmiyorum sen her ihtimale ovu testi yap.ff için kaydolurlarmış girdiğin mail ve şifre ile girersin cnm sıkıntı olmaz

İğneler etkisini bu ayda gösterir mutlaka ama yumurtlamayı Öne çeker mi bilmiyorum sen her ihtimale ovu testi yap.ff için kaydolurlarmış girdiğin mail ve şifre ile girersin cnm sıkıntı olmaz
sagol canım.saat 12 gibi yapayım bi test o zaman

Evet oyle gibi. Benim bugun yukseldi ates. 2gun onceye de cizgiyi cekti. O gun gece ovu testi yapmistim ben de silk gibi cikmisti test. Demekki gun icindr yapsam koyu cikicakti. Bakalim hayirlisi neyse o olsun. Bekleyip gorucez.

Bu arada inofolic nedir? Folikasit gibi bisimi? Sen dr.a gidiyosun sanirim klomen kullandigina gore.

Kızlar hormon testi yaptırdım Dr normal dedi ilaç vermedi sizde bi bakar mısınız tsh 2.135—fsh 5.69—-lh4.83——estradiol 24——prolaktin 24.27. Kistte temiz hiç sorun yok dedi bu ay ilaç vericem 5 gün kullan sonra ilişki olsun gel bakıcam ertesi günü dedi ama ben bu ayda geçsin öyle yapalım dedim olur dedi bu söylediği ilaç klomen miydi acaba sizde bu şekilde mi yapıyorsunuz soramadım çok kalabalık devlet hastanesi offf

Prolaktin çok az yüksek gibi testere dişli aslan pençesi iç hemen hamile kalırsın inşallah.

eğer kist icin değilse verdigi ilac yüksek ihtimal klomendir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…