İnofolic folik asit ama yumurtlama içinde etkisi olan bir ilaçmış klomeni doktorum geçen ay istersen kullan ded. Rahim filmi çekilmiştim o ay kullanmadım olacağını düşünmüştm olmayınca bu ay kullanayım dedm ama benim de bugün ateş düştü yani anlamadım şimdi yumurtlama olmadı mı. Benim normalde 14 yada 15te çatlarBu arada inofolic nedir? Folikasit gibi bisimi? Sen dr.a gidiyosun sanirim klomen kullandigina gore.
Tamam canım çok tşkler kaç olması gerekiyor prolaktinin aldım o çayı önümüzdeki ay başlıycam inşallah yada şimdiden mi başlasam birde dr folidays yazdı içinde b vitamini var bunu da kullan dediProlaktin çok az yüksek gibi testere dişli aslan pençesi iç hemen hamile kalırsın inşallah.
Siz kaç gün içiyorsunuz 5 gün iç gel dedi büyüdü mü diye bakacaktı sanırım önümüzdeki ay kullanıcam inş illa klomen kullanınca çatlatma iğnesi yapılıyor mueğer kist icin değilse verdigi ilac yüksek ihtimal klomendir canim
Bildiğim kadarı ile 23 ün altında olması gerekiyor 15 lerde falan daha iyi aslan pençesi çok kısa sürede düşütüyo bende kullandım 60 tan 15 e düşmüştü hamilede kaldım ama düştüTamam canım çok tşkler kaç olması gerekiyor prolaktinin aldım o çayı önümüzdeki ay başlıycam inşallah yada şimdiden mi başlasam birde dr folidays yazdı içinde b vitamini var bunu da kullan dedi
Ben hep asilama icin kullandigimdan catlama ignesi oluyordum.5 gun kullandım bende.illa catlama ignesi olacaksin diye bisey yok gidersin yumurtana bakar duruma göre tekrar çağırır yumurta catlamaya yakın su aralar ilişkiye girin derSiz kaç gün içiyorsunuz 5 gün iç gel dedi büyüdü mü diye bakacaktı sanırım önümüzdeki ay kullanıcam inş illa klomen kullanınca çatlatma iğnesi yapılıyor mu
Senin bir ayda mı düştü böyle çok güzel düşmüş inşallah tekrar bebişin tutunur canımBildiğim kadarı ile 23 ün altında olması gerekiyor 15 lerde falan daha iyi aslan pençesi çok kısa sürede düşütüyo bende kullandım 60 tan 15 e düşmüştü hamilede kaldım ama düştü
tamam canım detaylı anlatmıyor hiçbirşey gerçi kullanmıycam dediğim için belkide yine dedi rahim filmini yok dedim istemiyorum dün bi konu okudum süt ve maydonoz buharına oturanlar hemen hamile kalmışlar sizlerde okuyun annemde bana öyle hamile kalmış doğru olabilirBen hep asilama icin kullandigimdan catlama ignesi oluyordum.5 gun kullandım bende.illa catlama ignesi olacaksin diye bisey yok gidersin yumurtana bakar duruma göre tekrar çağırır yumurta catlamaya yakın su aralar ilişkiye girin der
canim rahim filminden neden çekinip kaçıyorsun ki.yapılması senin icin iyi bişey.belki sorun yoktur,ama eger sorun varsada yaptığın hersey boşa gidecek.gene sen bilirsin tabikitamam canım detaylı anlatmıyor hiçbirşey gerçi kullanmıycam dediğim için belkide yine dedi rahim filmini yok dedim istemiyorum dün bi konu okudum süt ve maydonoz buharına oturanlar hemen hamile kalmışlar sizlerde okuyun annemde bana öyle hamile kalmış doğru olabilir
Daha önceki Dr bir yıl olduktan sonra yaparız demişti burda da öyle okudum ben kendi yöntemlerimle deniycem olmadı onu denerim çok acıyormuş ve narkoz almak istemiyorum ama gerekirse yaptırımcanim rahim filminden neden çekinip kaçıyorsun ki.yapılması senin icin iyi bişey.belki sorun yoktur,ama eger sorun varsada yaptığın hersey boşa gidecek.gene sen bilirsin tabiki
aslında abartildigi gibi cok acımıyor.yada benimki acımadı bilmiyorum.hayırlısı olsun o zaman canım.insallah kendiliğinden hamile kalırsınDaha önceki Dr bir yıl olduktan sonra yaparız demişti burda da öyle okudum ben kendi yöntemlerimle deniycem olmadı onu denerim çok acıyormuş ve narkoz almak istemiyorum ama gerekirse yaptırım
İnşallah canım senin nasıl gidiyoraslında abartildigi gibi cok acımıyor.yada benimki acımadı bilmiyorum.hayırlısı olsun o zaman canım.insallah kendiliğinden hamile kalırsın
benimde nasıl gitsin iste adetim yeni bitti sayılır.bu ay bide preseed jel kullancam ovu.takip ederek hayırlısı bakalimİnşallah canım senin nasıl gidiyor
Aynen hayırlısı canım inşallah muradımıza ericez o dediğim sayfaları da okumanı tavsiye ediyorum bak ben denemeyi düşünüyorum buharıbenimde nasıl gitsin iste adetim yeni bitti sayılır.bu ay bide preseed jel kullancam ovu.takip ederek hayırlısı bakalim
bu ay jel deneyeceğim ya belki diger aylarda denerim bende canım.bakalım sana faydasi olacak miAynen hayırlısı canım inşallah muradımıza ericez o dediğim sayfaları da okumanı tavsiye ediyorum bak ben denemeyi düşünüyorum buharı
o kisiden kişiye degisir tabide bence birden fazla olur.ha hepsi yeteri kadar büyür catlarmi bilinmez.ama birden fazlada yumurta olur.Kızlar sağlıklı bir kadın bireyde ayda 1 yumurta mı olur?
o kisiden kişiye degisir tabide bence birden fazla olur.ha hepsi yeteri kadar büyür catlarmi bilinmez.ama birden fazlada yumurta olur.[/QUOTE
1 az mı? Ben sanki şöyle biliyorum 1 tane yumurta milyonlarca sperm.
Rahim filmi yumurtaliklara zarar veriyormuş. En son care olarak cekicez onu demisti. Izin vermemisti bana doktor.Daha önceki Dr bir yıl olduktan sonra yaparız demişti burda da öyle okudum ben kendi yöntemlerimle deniycem olmadı onu denerim çok acıyormuş ve narkoz almak istemiyorum ama gerekirse yaptırım
Maca koku tozunu kullansana sende bi. Ben gerçekten cok faydasini gordum. Iki ay boyunca kullan bi de öyle denesene sekerim.benimde nasıl gitsin iste adetim yeni bitti sayılır.bu ay bide preseed jel kullancam ovu.takip ederek hayırlısı bakalim
Hepsi farklı ya anlamıyorum valla drları bende son çare olsun diye düşünüyorumRahim filmi yumurtaliklara zarar veriyormuş. En son care olarak cekicez onu demisti. Izin vermemisti bana doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?