Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada inofolic nedir? Folikasit gibi bisimi? Sen dr.a gidiyosun sanirim klomen kullandigina gore.
İnofolic folik asit ama yumurtlama içinde etkisi olan bir ilaçmış klomeni doktorum geçen ay istersen kullan ded. Rahim filmi çekilmiştim o ay kullanmadım olacağını düşünmüştm olmayınca bu ay kullanayım dedm ama benim de bugün ateş düştü yani anlamadım şimdi yumurtlama olmadı mı. Benim normalde 14 yada 15te çatlar

Prolaktin çok az yüksek gibi testere dişli aslan pençesi iç hemen hamile kalırsın inşallah.
Tamam canım çok tşkler kaç olması gerekiyor prolaktinin aldım o çayı önümüzdeki ay başlıycam inşallah yada şimdiden mi başlasam birde dr folidays yazdı içinde b vitamini var bunu da kullan dedi

Tamam canım çok tşkler kaç olması gerekiyor prolaktinin aldım o çayı önümüzdeki ay başlıycam inşallah yada şimdiden mi başlasam birde dr folidays yazdı içinde b vitamini var bunu da kullan dedi
Bildiğim kadarı ile 23 ün altında olması gerekiyor 15 lerde falan daha iyi aslan pençesi çok kısa sürede düşütüyo bende kullandım 60 tan 15 e düşmüştü hamilede kaldım ama düştü

Siz kaç gün içiyorsunuz 5 gün iç gel dedi büyüdü mü diye bakacaktı sanırım önümüzdeki ay kullanıcam inş illa klomen kullanınca çatlatma iğnesi yapılıyor mu
Ben hep asilama icin kullandigimdan catlama ignesi oluyordum.5 gun kullandım bende.illa catlama ignesi olacaksin diye bisey yok gidersin yumurtana bakar duruma göre tekrar çağırır yumurta catlamaya yakın su aralar ilişkiye girin der

Bildiğim kadarı ile 23 ün altında olması gerekiyor 15 lerde falan daha iyi aslan pençesi çok kısa sürede düşütüyo bende kullandım 60 tan 15 e düşmüştü hamilede kaldım ama düştü
Senin bir ayda mı düştü böyle çok güzel düşmüş inşallah tekrar bebişin tutunur canım

tamam canım detaylı anlatmıyor hiçbirşey gerçi kullanmıycam dediğim için belkide yine dedi rahim filmini yok dedim istemiyorum dün bi konu okudum süt ve maydonoz buharına oturanlar hemen hamile kalmışlar sizlerde okuyun annemde bana öyle hamile kalmış doğru olabilir

canim rahim filminden neden çekinip kaçıyorsun ki.yapılması senin icin iyi bişey.belki sorun yoktur,ama eger sorun varsada yaptığın hersey boşa gidecek.gene sen bilirsin tabiki

canim rahim filminden neden çekinip kaçıyorsun ki.yapılması senin icin iyi bişey.belki sorun yoktur,ama eger sorun varsada yaptığın hersey boşa gidecek.gene sen bilirsin tabiki
Daha önceki Dr bir yıl olduktan sonra yaparız demişti burda da öyle okudum ben kendi yöntemlerimle deniycem olmadı onu denerim çok acıyormuş ve narkoz almak istemiyorum ama gerekirse yaptırım

Daha önceki Dr bir yıl olduktan sonra yaparız demişti burda da öyle okudum ben kendi yöntemlerimle deniycem olmadı onu denerim çok acıyormuş ve narkoz almak istemiyorum ama gerekirse yaptırım
aslında abartildigi gibi cok acımıyor.yada benimki acımadı bilmiyorum.hayırlısı olsun o zaman canım.insallah kendiliğinden hamile kalırsın

Rahim filmi yumurtaliklara zarar veriyormuş. En son care olarak cekicez onu demisti. Izin vermemisti bana doktor.

benimde nasıl gitsin iste adetim yeni bitti sayılır.bu ay bide preseed jel kullancam ovu.takip ederek hayırlısı bakalim
Maca koku tozunu kullansana sende bi. Ben gerçekten cok faydasini gordum. Iki ay boyunca kullan bi de öyle denesene sekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…