Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi yumurtaliklara zarar veriyormuş. En son care olarak cekicez onu demisti. Izin vermemisti bana doktor.
rahin filminden sonra hamile kalan bir sürü kişi var.ben rahim filminden sonraki ay asilama oldum.3,4 tane olgun yumurtam olmuştu.yumurtalıklara zarar verMis olsa ilaçlar bu kadar etki etmezdi.ondan sonraki aşılamaların hic birinde öyle yumurtlamam olmadı.demekki her doktor farklı düşünüyor

Son düzenleme:
Yok daha çatlamamış

Yumurta geliştirici ilaçtır klomen ya da aynı etkide başka bir ilaç

Bende cok duydum rahim filminden sonra hamile kalani. Ama iste doktor once yapilavilecek seylere bakiyir. Tabii bu da bazen zaman kaybi olabiliyor.

Kızlar bu sabah uyandığımda ve akşam yemeğinde anlık bi mide bulantısı oldu saba gözüm karardı başım döndü. Hamile olabilir miyim acaba. Hamiş arkadaşlar sizde nasıl oldu

O nasilmis.. ben de bugday kaynatip onun buharina oturmustum ilk gebelikten once. Ama ondan sonra mi kaldim onu hatirlamiyorum.

Kızlar bu sabah uyandığımda ve akşam yemeğinde anlık bi mide bulantısı oldu saba gözüm karardı başım döndü. Hamile olabilir miyim acaba. Hamiş arkadaşlar sizde nasıl oldu
Psikolojik etkii

Suan hamileyim ama bas donmesi de bulanti da henuz hic olmadi.

O nasilmis.. ben de bugday kaynatip onun buharina oturmustum ilk gebelikten once. Ama ondan sonra mi kaldim onu hatirlamiyorum.
onda da maydonozu kaynatıp oturuyormuşsun ya suyla yada sütle yapanlar var etkisini gören çok annemde 2.çocuğu yani ben hemen olmamış köyden bi ot ismi söyledi hiç duymadığım ona oturmuş o ay kalmış gerçeklik payı olabilir o bu değilde buhar sanırım etki ediyor

Veson günaydın benim çizgiyi dün ve bugün ki ateşe göre 14e çekti ama bugün saat 6 da bi uyandım sonra tekrar yattım her zamanki saat 8:10da bir daha kalktım o zaman ölçtüm bişey farketmiş midir acaba

Kızlar merhaba yazamıyorum buraya o kadar yoğunum ki 1 hafta annemde kalacağım eşimden ayrı ama ateş ölçüyorum yine.. bi umut belki yumurtlamayı kaçırmam diye.

Annemse olduğum için sağlıklı ölçüm yapmam çok zorlaştı.

Dün 6:45 te ölçtüm 35.9 çıktı 15 dk sonra 7 de ölçtüm 36.0 çıktı 36.0 yazdım.
Bugünde 8:45 te kalkabildim 35.9 çıktı öyle yazdım.. programa öyle yazdım.
Saati de öyle girdim..
Veson o kutucuğu yine işaretleyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…