rahin filminden sonra hamile kalan bir sürü kişi var.ben rahim filminden sonraki ay asilama oldum.3,4 tane olgun yumurtam olmuştu.yumurtalıklara zarar verMis olsa ilaçlar bu kadar etki etmezdi.ondan sonraki aşılamaların hic birinde öyle yumurtlamam olmadı.demekki her doktor farklı düşünüyorRahim filmi yumurtaliklara zarar veriyormuş. En son care olarak cekicez onu demisti. Izin vermemisti bana doktor.
Yok daha çatlamamışİnofolic folik asit ama yumurtlama içinde etkisi olan bir ilaçmış klomeni doktorum geçen ay istersen kullan ded. Rahim filmi çekilmiştim o ay kullanmadım olacağını düşünmüştm olmayınca bu ay kullanayım dedm ama benim de bugün ateş düştü yani anlamadım şimdi yumurtlama olmadı mı. Benim normalde 14 yada 15te çatlar
Yumurta geliştirici ilaçtır klomen ya da aynı etkide başka bir ilaçKızlar hormon testi yaptırdım Dr normal dedi ilaç vermedi sizde bi bakar mısınız tsh 2.135—fsh 5.69—-lh4.83——estradiol 24——prolaktin 24.27. Kistte temiz hiç sorun yok dedi bu ay ilaç vericem 5 gün kullan sonra ilişki olsun gel bakıcam ertesi günü dedi ama ben bu ayda geçsin öyle yapalım dedim olur dedi bu söylediği ilaç klomen miydi acaba sizde bu şekilde mi yapıyorsunuz soramadım çok kalabalık devlet hastanesi offf
Birden fazla olduğu aylar da olabilirKızlar sağlıklı bir kadın bireyde ayda 1 yumurta mı olur?
rahin filminden sonra hamile kalan bir sürü kişi var.ben rahim filminden sonraki ay asilama oldum.3,4 tane olgun yumurtam olmuştu.yumurtalıklara zarar verMis olsa ilaçlar bu kadar etki etmezdi.ondan sonraki aşılamaların hic birinde öyle yumurtlamam olmadı.demekki her doktor farklı düşünüyor
41 çıkmıştıDil-i bitab canim sende benim gibi adete 3 gun kala ogrenmissin. Nasil cikmisti sonuclarin. Simdi 6 haftalık olmus keseyi gorebildiniz ni canim.
Ateş onu gösteriyor bakalım yarın ki ateşim kaç olacak ama bugün kasıklarımda batmalar varYok daha çatlamamış
41 çıkmıştı
Evet gorduk canim
Normal canim artis guzelBenimde 57 cikmisti. 4 gun sonra bugun yine bakildi 229 cikti.
Hamile olma ihtimalin yok bence. Şüphen varsa kan ver istersen.Kızlar bu sabah uyandığımda ve akşam yemeğinde anlık bi mide bulantısı oldu saba gözüm karardı başım döndü. Hamile olabilir miyim acaba. Hamiş arkadaşlar sizde nasıl oldu
O nasilmis.. ben de bugday kaynatip onun buharina oturmustum ilk gebelikten once. Ama ondan sonra mi kaldim onu hatirlamiyorum.tamam canım detaylı anlatmıyor hiçbirşey gerçi kullanmıycam dediğim için belkide yine dedi rahim filmini yok dedim istemiyorum dün bi konu okudum süt ve maydonoz buharına oturanlar hemen hamile kalmışlar sizlerde okuyun annemde bana öyle hamile kalmış doğru olabilir
Psikolojik etkiiKızlar bu sabah uyandığımda ve akşam yemeğinde anlık bi mide bulantısı oldu saba gözüm karardı başım döndü. Hamile olabilir miyim acaba. Hamiş arkadaşlar sizde nasıl oldu
Suan hamileyim ama bas donmesi de bulanti da henuz hic olmadi.Kızlar bu sabah uyandığımda ve akşam yemeğinde anlık bi mide bulantısı oldu saba gözüm karardı başım döndü. Hamile olabilir miyim acaba. Hamiş arkadaşlar sizde nasıl oldu
onda da maydonozu kaynatıp oturuyormuşsun ya suyla yada sütle yapanlar var etkisini gören çok annemde 2.çocuğu yani ben hemen olmamış köyden bi ot ismi söyledi hiç duymadığım ona oturmuş o ay kalmış gerçeklik payı olabilir o bu değilde buhar sanırım etki ediyorO nasilmis.. ben de bugday kaynatip onun buharina oturmustum ilk gebelikten once. Ama ondan sonra mi kaldim onu hatirlamiyorum.
baş dönmesi bu haftadan sonra olabilir tabi kişiden kişiye belirtiler değişebilir de ben de 5. hafta baş dönmesi olmuştuSuan hamileyim ama bas donmesi de bulanti da henuz hic olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?