Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım nasılsın ?
Benim kız büyüdü kocaman oldu maşallah. Canıma okuyor.. İşe de başladım. Hayat bir hengameye döndü koşturmaca. Umarım bizim kızlardan herkes mutludur, bebişlidir.. Sen de..

14 de olabilir 16 da olabilir yarınki ateşi görelim

Ateş değerleri arasında ciddi fark yok şimdilik kalsın böyle

Maşallah size.benim kız da büyüdü 1.sınıfa başladık başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum:) buraya bile eskisi kadar giremiyorum.passionete in oğlu Kaan tekrar ameliyat olacak gibi.iiz in eşi de vefat etti.bilmiyorum hatırlıyor musun? Bir avuç kaldık hamile kalamayan .kuzlardan tüp deneyenler oldu maalesef tutmadı.ben de iki ay kadar önce kürtaj oldum yine.geçenlerde ilk adetimi oldum bitmek üzere.eşim de yoğun artık takip Yapmıyorum.bir araya geldikçe çalışma yaparız artık ya tutarsa hesabı:))aslında kız okula başlayınca bebek işi unutuldu gitti.2.yi istediğimden artık emin değilim.kız da eskisi kadar sormuyor.okuma yazma derdindeyiz.senin kız ne kadar oldu?

14 de olabilir 16 da olabilir yarınki ateşi görelim
Ölçüm saatinden dolayı sıkıntı olmamıştır dimi? Bide dün ve özellikle bugün kasıklarımda inanılmaz ağrılar var ayağa kalkınca oturunca özellikle sol kasığım yırtılcak gibi olıyor sanki. Acaba kiste mi çevirdi

Veson atesıme bakabılırmısın net cizgi cekilmedi ayrıcada benım akıntımın oldugu gun 15ekim ama ff e göre 19u

Hemen uykuya dalmışsın bence etkilenmez ama yarınki ateşi de bir görelim ona göre kesin konuşuruz.kist olmamıştır cnm aklına kötü Şeyler getirme inşallah

Hemen uykuya dalmışsın bence etkilenmez ama yarınki ateşi de bir görelim ona göre kesin konuşuruz.kist olmamıştır cnm aklına kötü Şeyler getirme inşallah
Son sorum :) ateş yükselmeye devam ederse çatlamıştır anlamına geliyor dimi. Daha önce hiç böyle ağrı çekmemiştim bugün nefesimi kesti resmen

Veson atesıme bakabılırmısın net cizgi cekilmedi ayrıcada benım akıntımın oldugu gun 15ekim ama ff e göre 19u
Cnm akıntının olduğu gün çatlayacak anlamına gelmez.akıntı yakında çatlayacak anlamına gelir.bana çizgi doğru yerde gibi geldi hatta ateşin çok yükselirse regl16dan 19 a kayabilir gibi bike geldi.ff de emin olamamış ki kesikli çizgi çekmiş.çalışmalar şimdilik yerinde gözüküyor.bekleyip görelim inşallah

Son sorum :) ateş yükselmeye devam ederse çatlamıştır anlamına geliyor dimi. Daha önce hiç böyle ağrı çekmemiştim bugün nefesimi kesti resmen
Ateş yükselecek ve anlık düşüşler dışında Yüksek şekilde seyretmesi gerek

Regl 16 19 derken 2kasım adet günüm

YAnlış şifre diyorsa şifreni resetle tekrar almaya çaluş
Canım hepsini denedim.mailme gelen sifre sıfırlama ilede yaptim sayfa eror veriyor.eski telefondaki uygulamadan gircem artık çözene kadar

Canım hepsini denedim.mailme gelen sifre sıfırlama ilede yaptim sayfa eror veriyor.eski telefondaki uygulamadan gircem artık çözene kadar
Evet o kısımlar biraz sıkıntılı bir kere benimki de yanlış şifre dedi Bayağı uğraştırmıştı beni ama nasıl Yaptım nereye girdim hiç hatırlamıyorum

Yeniden üyelik açtım. Adresi buraya mı atmam gerekiyor. Benide kaydeder misin? Veson

Eklentiler

• Screenshot_20181025-200920.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…