Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, kader arkadaşlarım, görmediğim ama çok sevdiğim ablalarım kardeşlerimm....
Bugün amniyosentez işlemimizi yaptırdık. Çok şükür işlem sorunsuz geçti. Ben de bebek de gayet iyi. 1 hafta raporluyum dinleneceğim. Sonuçlarımız 10 güne çıkacak. İnşallah sonuçlarımızda güzel çıkacak ve ben bu yolda çektiğim tüm acıların ve sabrın mükafatını almış olacağım. Benim hikayeme benzer hikayeler yaşayanlara da umut olmuş olurum inşallah.
Cinsiyetimiz artık kesinleşti. 12 haftada kız, 13. Haftada erkek dediler. Bugün 16 haftalığız artık ve yüzde yüz KIZımız olacakmış. Benim yaşadıklarımı yaşayanlar için cinsiyetin hiç bir önemi yok tabiki. Ama doktorlar ilk tahminlerini yapınca ve farklı olunca insan meraklanıyor .Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma alıp sağlıkla büyütürüm inşallah. Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden acı çektirmeden nasip etsin. Sizleri çok seviyorum. Dert ortağımsınız.

Hep iyi, sağlıklı ve mutlu olun siz kuzumm

canım benimmm
kucağına aldığın günleri de göstersin Rabbim prensesini.

Allah bize huzur sevgi mutluluk vardır versin. Sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Zamansiz yolcu güzel çıksın sonuçlar. Sonuç ne olursa olsun inşallah bebek sağlıkla doğar. LeYLa_21 her ikinizde sağlıkla nur topu gibi sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. caglali9669 BirAsilAnnesi , cibi35 P Psikolazzz Dil-i bitab ve tüm hamile ve hamile adayları dualarım sizinle.

Saol canım. Amin. Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…