Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hala gitmedim siz de hamile olmadan buradan gitmeye niyetim yok
Allah ne kadar isteyen, hasretle bekleyen varsa nasip eylesin tez vakitte.
darısı hepinizin başına olsun.
bizlere de sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.

Rabbim senin de güzel yüreğine göre versin canım benim çok teşekkür ederim

Selam kizlar..
Bi kacgundur nezle faranjit gibi hastayim... Kacgundur direniyodum bugun artik ilac ictim.. catlama gunume gore tuttuysa da ilac icince bisey olursa cok uzulurum.. ama tabi hersey rabbimden ne yapayim.. hayirlisi diyorum

LeYLa_21 cibi35 BirAsilAnnesi Zamansiz yolcu kızlar Allahım size ve burdaki diger hamişlerimize yavrularınızı sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Âmin gülüm Allah razı olsun..inşallah sizlerede Rabbim nasip etsin kuzum.dualarim sizinle inşallah. Doğumda hepinize dua edecem..
Âmin cnm benim inşallah. Allah razı olsun güzel dualarınız için..Tek duam sağlıkla doğması..Rabbim sizleride güldürecek inşallah ..
Saol canım. Amin. Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Canım neden amniyosentez yaptırdın doktorun mu istedi. Ben onunda güvenilirliğine inanmıyorum..kafanı fazla takma..hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..

Selam kizlar..
Bi kacgundur nezle faranjit gibi hastayim... Kacgundur direniyodum bugun artik ilac ictim.. catlama gunume gore tuttuysa da ilac icince bisey olursa cok uzulurum.. ama tabi hersey rabbimden ne yapayim.. hayirlisi diyorum
Geçmiş olsun. Hamilelerinde kullandığı ilaçlardan içseniz.

İkili testim normal çıktı aslında. Sorun görünmüyordu ama benim geçmişimdeki gebeliklerde trizomi vakaları yani kromozom bozukluğu olduğu için en kesin sonuç amniyosentez olduğu için onu yaptık. Doktorumda istedi, biz de istedik. Hayırlısı bakalım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Senin de az kaldı abla. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sen de bebişde sağlıklı olun inşallah. Allaha emanet olun.. Dualarım sizlerle

Âmin cnm inş .Allah razı olsun kuzum.Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin gülüm..

Tum ilaclarda hamileler icin uygun degil
l yaziyi ama bazilarini de yine dr veriyo Hamileyken ne ixiyodum hatirlayamadim. Ibucod vardi evde ondan ictim.
Bahsettiğin ilaç hakkında bir bilgim yok ama İçmişsin şimdi böyle şeyler düşünüp canını sıkma.benim dr gebelik öğrenene kadar bir sıkıntı olmaz etmişti ama ben yine de çok dikkat ediyordum.:)

@zamansiz yolcu cnm inşallah test temiz gelir.rabbim tüm hamile arkadaşlarıma sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cordelia Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah

@Ada Lovelace henüz çatlamamış hadi son bir gün:)

Amin canım inşallah

Canım benim herşeyin yolunda gitmesine sevindim. İnşallah sonuçlardangüzel gelecek. Kızçen ile mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.

Kızlar dün bi arkadaşım dedi ki bu yumurta geliştirici ilaçlar da çoğul gebelikler oluyormuş öyle mi genelde
Evet canım çoğul gebelik olma ihtimali oluyor. Benim ilk aşılamamda fazla sayıda iyi yumurtam olduğu icin asilamadan önce çoğul gebeligi kabul ettigime dair imza almışlardı .ama sonuç hic olmadi.benim yengemin kız kardeşinin aşılamayla ikiz bebekleri oldu.

Anladım canım o biraz riskli o zaman 2.çocuk için hayırlısı artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…