- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Allah bize huzur sevgi mutluluk vardır versin. Sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Zamansiz yolcu güzel çıksın sonuçlar. Sonuç ne olursa olsun inşallah bebek sağlıkla doğar. LeYLa_21 her ikinizde sağlıkla nur topu gibi sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. @caglali9669 BirAsilAnnesi , cibi35 @Psikolazzz Dil-i bitab ve tüm hamile ve hamile adayları dualarım sizinle.
Allah bize huzur sevgi mutluluk vardır versin. Sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Zamansiz yolcu güzel çıksın sonuçlar. Sonuç ne olursa olsun inşallah bebek sağlıkla doğar. LeYLa_21 her ikinizde sağlıkla nur topu gibi sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. @caglali9669 BirAsilAnnesi , cibi35 @Psikolazzz Dil-i bitab ve tüm hamile ve hamile adayları dualarım sizinle.
İnşallah o güzel haberi bir gün senden de alırız canım benim.bunu tüm kalbimle diliyorumBende özellikleVeson hilallll Khaleesi21 XXYYXXYY Remicik @CharlesDarwin i bekliyorum. Buradan bebek beklediği halde gitmeyen vefalı kader arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çok güzel kalpleriniz var.
Âmin gülüm Allah razı olsun..inşallah sizlerede Rabbim nasip etsin kuzum.dualarim sizinle inşallah. Doğumda hepinize dua edecem..LeYLa_21 cibi35 BirAsilAnnesi Zamansiz yolcu kızlar Allahım size ve burdaki diger hamişlerimize yavrularınızı sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Âmin cnm benim inşallah. Allah razı olsun güzel dualarınız için..Tek duam sağlıkla doğması..Rabbim sizleride güldürecek inşallah ..Allah bize huzur sevgi mutluluk vardır versin. Sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Zamansiz yolcu güzel çıksın sonuçlar. Sonuç ne olursa olsun inşallah bebek sağlıkla doğar. LeYLa_21 her ikinizde sağlıkla nur topu gibi sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. @caglali9669 BirAsilAnnesi , cibi35 @Psikolazzz Dil-i bitab ve tüm hamile ve hamile adayları dualarım sizinle.
Canım neden amniyosentez yaptırdın doktorun mu istedi. Ben onunda güvenilirliğine inanmıyorum..kafanı fazla takma..hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..Saol canım. Amin.Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Hamilelerinde kullandığı ilaçlardan içseniz.Selam kizlar..
Bi kacgundur nezle faranjit gibi hastayim... Kacgundur direniyodum bugun artik ilac ictim.. catlama gunume gore tuttuysa da ilac icince bisey olursa cok uzulurum.. ama tabi hersey rabbimden ne yapayim.. hayirlisi diyorum
İkili testim normal çıktı aslında. Sorun görünmüyordu ama benim geçmişimdeki gebeliklerde trizomi vakaları yani kromozom bozukluğu olduğu için en kesin sonuç amniyosentez olduğu için onu yaptık. Doktorumda istedi, biz de istedik. Hayırlısı bakalım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizeÂmin gülüm Allah razı olsun..inşallah sizlerede Rabbim nasip etsin kuzum.dualarim sizinle inşallah. Doğumda hepinize dua edecem..
Âmin cnm benim inşallah. Allah razı olsun güzel dualarınız için..Tek duam sağlıkla doğması..Rabbim sizleride güldürecek inşallah ..
Canım neden amniyosentez yaptırdın doktorun mu istedi. Ben onunda güvenilirliğine inanmıyorum..kafanı fazla takma..hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..
Âmin cnm inş .Allah razı olsun kuzum.Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin gülüm..İkili testim normal çıktı aslında. Sorun görünmüyordu ama benim geçmişimdeki gebeliklerde trizomi vakaları yani kromozom bozukluğu olduğu için en kesin sonuç amniyosentez olduğu için onu yaptık. Doktorumda istedi, biz de istedik. Hayırlısı bakalım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Senin de az kaldı abla. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sen de bebişde sağlıklı olun inşallah. Allaha emanet olun.. Dualarım sizlerle
Tum ilaclarda hamileler icin uygun degilGeçmiş olsun. Hamilelerinde kullandığı ilaçlardan içseniz.
Bahsettiğin ilaç hakkında bir bilgim yok ama İçmişsin şimdi böyle şeyler düşünüp canını sıkma.benim dr gebelik öğrenene kadar bir sıkıntı olmaz etmişti ama ben yine de çok dikkat ediyordum.:)Tum ilaclarda hamileler icin uygun degil
l yaziyi ama bazilarini de yine dr veriyo Hamileyken ne ixiyodum hatirlayamadim. Ibucod vardi evde ondan ictim.
Amin canım inşallahBahsettiğin ilaç hakkında bir bilgim yok ama İçmişsin şimdi böyle şeyler düşünüp canını sıkma.benim dr gebelik öğrenene kadar bir sıkıntı olmaz etmişti ama ben yine de çok dikkat ediyordum.:)
@zamansiz yolcu cnm inşallah test temiz gelir.rabbim tüm hamile arkadaşlarıma sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cordelia Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah
@Ada Lovelace henüz çatlamamış hadi son bir gün:)
Allah razi olsun canimAllah bize huzur sevgi mutluluk vardır versin. Sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Zamansiz yolcu güzel çıksın sonuçlar. Sonuç ne olursa olsun inşallah bebek sağlıkla doğar. LeYLa_21 her ikinizde sağlıkla nur topu gibi sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. @caglali9669 BirAsilAnnesi , cibi35 @Psikolazzz Dil-i bitab ve tüm hamile ve hamile adayları dualarım sizinle.
Canım benim herşeyin yolunda gitmesine sevindim. İnşallah sonuçlardangüzel gelecek. Kızçen ile mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.Merhaba kızlar, kader arkadaşlarım, görmediğim ama çok sevdiğim ablalarım kardeşlerimm....
Bugün amniyosentez işlemimizi yaptırdık. Çok şükür işlem sorunsuz geçti. Ben de bebek de gayet iyi. 1 hafta raporluyum dinleneceğim. Sonuçlarımız 10 güne çıkacak. İnşallah sonuçlarımızda güzel çıkacak ve ben bu yolda çektiğim tüm acıların ve sabrın mükafatını almış olacağım.Benim hikayeme benzer hikayeler yaşayanlara da umut olmuş olurum inşallah.
Cinsiyetimiz artık kesinleşti. 12 haftada kız, 13. Haftada erkek dediler. Bugün 16 haftalığız artık ve yüzde yüz KIZımız olacakmış.Benim yaşadıklarımı yaşayanlar için cinsiyetin hiç bir önemi yok tabiki. Ama doktorlar ilk tahminlerini yapınca ve farklı olunca insan meraklanıyor .Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma alıp sağlıkla büyütürüm inşallah. Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden acı çektirmeden nasip etsin . Sizleri çok seviyorum. Dert ortağımsınız.
İnşallah canım. AminCanım benim herşeyin yolunda gitmesine sevindim. İnşallah sonuçlardangüzel gelecek. Kızçen ile mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.
Evet çatlamış gözüküyorVeson ateşim yükseliyor bu çatladığı anlamına mı geliyor acaba
Evet canım çoğul gebelik olma ihtimali oluyor. Benim ilk aşılamamda fazla sayıda iyi yumurtam olduğu icin asilamadan önce çoğul gebeligi kabul ettigime dair imza almışlardı .ama sonuç hic olmadi.benim yengemin kız kardeşinin aşılamayla ikiz bebekleri oldu.Kızlar dün bi arkadaşım dedi ki bu yumurta geliştirici ilaçlar da çoğul gebelikler oluyormuş öyle mi genelde
Anladım canım o biraz riskli o zaman 2.çocuk için hayırlısı artık bakalımEvet canım çoğul gebelik olma ihtimali oluyor. Benim ilk aşılamamda fazla sayıda iyi yumurtam olduğu icin asilamadan önce çoğul gebeligi kabul ettigime dair imza almışlardı .ama sonuç hic olmadi.benim yengemin kız kardeşinin aşılamayla ikiz bebekleri oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?