Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dedigin gibi aslinda bisi olmaz diyorlar ama insan kendisini bi dinliyoi

Günaydın tatlım, bugün gündüz olsa yarın akşam sonra gün aşırı tahminim en geç yarın çatlayacak. Eşin nasıl uygun olacaksa ayarla. Bugün ve yarın önemli.
Bugün gündüz olmaz artık canım. Artık aksam olur oda biraz gec saate olur artık üst uste olsun diye ugrascam o zaman

Eki Görüntüle 2201331
Cordelia cibi35 Veson kizlar biraz önce ovu testi durum bu.bugunden ilisliye baslamak lazım ama gün asirimi olsa üst uste mi olsa ?
Canım genelde böyle koyu olmaya başladığında spermler de bi sıkıntı yoksa hergün ilişki öneriliyor. Test silikleşip ateş tam anlamıyla yükselene kadar ilişkiye devam etmek gerekiyor . Bazen test peak olduğu gün bazen de 2 gün sonra çatlama olabiliyor. Eşinin durumuna göre takılın. Spermlerle ilgili bir sıkıntı varsa gün aşırı deneyin. Yok kaçırırım diyorsan 36 saatte bir dene. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Sizlere çok dua ediyorum. Rabbim herkese en kısa zamanda acı çektirmeden nasip etsin

Canim cok sagol Allah razi olsun.esimin bu son asilamada degerleri hic iyi değildi.ileri hızlı hic yoktu.yavas hareketli ve hic hareketsiz orani oncekilere cok fazla artmisti.o yuzden gün asirimi hergun mü olmasi konusunda cok kararsizim.kacirmaktan da korkuyorum. Ay ben cok stres oluyorum ya her seferinde

Haklısın. Ne kadar stres yapmamak gerek desek de maalesef yapıyoruz. Elimizde değil . Sanırım ikinizde çalışıyorsunuz. Sabah ilişkiye girme şansınız varsa 36 saatte bir deneyin. Bugün akşam. Salı sabah. Çarşamba akşam şeklinde olsa. Hem üst üste olmamış olur sperm açısından, hem de kaçırmamış olursunuz .

Canım stres yapma herkes aynı şeyi söylüyor bak olmazsa olmaz de birazda eşinede bunu yansıtıyorsun muhtemelen o da stres yapar eşine takviye yaptın mı hiç keçiboynuzu falan diyorlar ya belki işe yarar

Evet canım ikimizde çalışıyoruz sabah ilişki şansımız olmuyor maalesef.ben cok erken kalkıyorum o saattede eşim kalkıp ilişki yaşamaz. Artık olabildigince aksam oldurmaya caliscam.zaten genelde gece 1 gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…