Ah elimde olsa.ilişki olmayacak günü kaciraz diye strese girip duruyorum.daha önce iki ay üst üste keçiboynuzu pekmezi icirmistim.Canım stres yapma herkes aynı şeyi söylüyor bak olmazsa olmaz de birazda eşinede bunu yansıtıyorsun muhtemelen o da stres yapar eşine takviye yaptın mı hiç keçiboynuzu falan diyorlar ya belki işe yarar
Ah elimde olsa.ilişki olmayacak günü kaciraz diye strese girip duruyorum.daha önce iki ay üst üste keçiboynuzu pekmezi icirmistim.
Yok canim karışık olmamışYarın tatilse size yarın sabah olsun ilişki sonraki gün de akşam olursa bir sonraki akşama da olur. Sonra da gün aşırı devam edersiniz canim. Karışık mi oldu biraz :)
Anılarım canlandı.Yok canim karışık olmamışbugün iliski olmayacak yarın da çalışıyoruz .ve kavga ettik.sasirdik mi hayır .esim arada alkol alır. Özellikle hafta sonları .Bugün evden çıkarken bana söz verdi icmeyecegim diye.çünkü icince iliski olmuyor. Ben Annemlere gitmiştim oda oraya gelecekti ve aradi kafam iyi arabayla oraya gelmeyim sen gelirmisin dedi.annemlerden aglayarak çıktım ve eve gidince kıyameti kopartcam
Bagristik çağrıstik gitti yattı.ovu testlerini jeli yere carptim.ayda 4-5 gün bana ayircaksin onuda yapmıyorsun,sen çocuğumuz olsun diye ne yaptin ne için caba gosterdin dedim.tek dedigi sesini yükseltme sakin konuş. Çünkü diyeceği birsey yok.benden bu kadar.tek başıma caba göstermekten yoruldum.2 haftadir her gün ama hergün basim ağrıyor ilac içiyorum ama gecmiyor.ve ben o ağrıyı çekip ilac icmemeye çalışırken o keyfinden geri kalmıyor.Anılarım canlandı.şuan seni en iyi anlayan insanlardan biriyim. Eşim içince oluyordu ama ben o şekilde olsun istemiyordum. İnadına mı yapıyordu. Sakin ol. Kavga etme.
Canım anlıyorum. Benimde eşimin şekeri vardı morfolojisi düşüktü içki sigara içme az iç diyordum. Bu tarz kavgalar ettim. Hicbir şey yapmıyorlar. Biz sorunu çözmeye çabalayıp yıpranıyoruz. Üzme kendini herşey yoluna girecek. Yarın çatlayacak. Yarın ilişki olsun.Bagristik çağrıstik gitti yattı.ovu testlerini jeli yere carptim.ayda 4-5 gün bana ayircaksin onuda yapmıyorsun,sen çocuğumuz olsun diye ne yaptin ne için caba gosterdin dedim.tek dedigi sesini yükseltme sakin konuş. Çünkü diyeceği birsey yok.benden bu kadar.tek başıma caba göstermekten yoruldum.2 haftadir her gün ama hergün basim ağrıyor ilac içiyorum ama gecmiyor.ve ben o ağrıyı çekip ilac icmemeye çalışırken o keyfinden geri kalmıyor.
Yarın ne halde oluruz bilmiyorum. Gene her zamanki gibi özür dileyecek ama değişen hic birsey olmayacak biliyorum.ben yanasmam artık ilişki icin.dun iliski olacak diye jeli sıktım bekledim.1 saat yatakta telefona bakti.telefona baktığı kadar benimle ilgilense zaten olacak.dünde ona bozustuk arkasını döndü 2 dk ya horladi.ben 1 saat döndüm. Sabahta gene bisey olmamış gibi yüzüne güldüm .bizde insanız. Bizimde bi dolum noktamız var.Canım anlıyorum. Benimde eşimin şekeri vardı morfolojisi düşüktü içki sigara içme az iç diyordum. Bu tarz kavgalar ettim. Hicbir şey yapmıyorlar. Biz sorunu çözmeye çabalayıp yıpranıyoruz. Üzme kendini herşey yoluna girecek. Yarın çatlayacak. Yarın ilişki olsun.
Kesinlikle. Senin eşinde libido düşük. Benim eşim de yüksek ama o günlerde bir hal oluyordu. Son aylarda düzeldi ama içki öfke kıskançlık devam. Sanki kavgalarda denk geliyor.Yarın ne halde oluruz bilmiyorum. Gene her zamanki gibi özür dileyecek ama değişen hic birsey olmayacak biliyorum.ben yanasmam artık ilişki icin.dun iliski olacak diye jeli sıktım bekledim.1 saat yatakta telefona bakti.telefona baktığı kadar benimle ilgilense zaten olacak.dünde ona bozustuk arkasını döndü 2 dk ya horladi.ben 1 saat döndüm. Sabahta gene bisey olmamış gibi yüzüne güldüm .bizde insanız. Bizimde bi dolum noktamız var.
Kuzum bu ilk değilki kac kere konuştuk guzelliklede anlattim.daha 3 gün once konustum.askim sadece 3-4 gün biraz dikkat et senden baska bisey ıstemiyorum dedim.bak ben ne bulursam iciyorum kullanıyorum belki faydasi olur diye.sende önemli olan o gunlerde alkol alma dedim tamam aşkım sen merak etme falan filan bir sürü laf sonuç bugun olanlarKesinlikle. Senin eşinde libido düşük. Benim eşim de yüksek ama o günlerde bir hal oluyordu. Son aylarda düzeldi ama içki öfke kıskançlık devam. Sanki kavgalarda denk geliyor.
Neyse Konuş barışınca. Ben konuşunca işe yaramıştı. Tatlı dille anlat. Birde geçici ateşkes imzala
Kuzum bu ilk değilki kac kere konuştuk guzelliklede anlattim.daha 3 gün once konustum.askim sadece 3-4 gün biraz dikkat et senden baska bisey ıstemiyorum dedim.bak ben ne bulursam iciyorum kullanıyorum belki faydasi olur diye.sende önemli olan o gunlerde alkol alma dedim tamam aşkım sen merak etme falan filan bir sürü laf sonuç bugun olanlar
Haklısın. Bebeğe küsmüyoruz. Barış iki uç gün sonra tekrar küs. :)Kuzum bu ilk değilki kac kere konuştuk guzelliklede anlattim.daha 3 gün once konustum.askim sadece 3-4 gün biraz dikkat et senden baska bisey ıstemiyorum dedim.bak ben ne bulursam iciyorum kullanıyorum belki faydasi olur diye.sende önemli olan o gunlerde alkol alma dedim tamam aşkım sen merak etme falan filan bir sürü laf sonuç bugun olanlar
Aynen. Ateşkes candır.Çocuk gibiler valla ne yapma dersen inadına onu yapıyorlar sanki. Sende gerginsin bir anlasa ne kadar hassas olduğunu.. 1 günlüğüne bizim hormonlarimiza sahip olsalardı keşke..
Bozma moralini sen yarın özür dilerse de sürdürme ama 1 hafta sonra canına oku kuzum
Çocuk gibiler valla ne yapma dersen inadına onu yapıyorlar sanki. Sende gerginsin bir anlasa ne kadar hassas olduğunu.. 1 günlüğüne bizim hormonlarimiza sahip olsalardı keşke..
Bozma moralini sen yarın özür dilerse de sürdürme ama 1 hafta sonra canına oku kuzum
O su an icerde horul horul uyuyor ve ben su an gene aglama krizine girdim. Ya gercekten bwn bu kafadan çıkmak rahatlmak istiyorum.bu stres bu gerginlik bana iyi gelmiyor.cok istiyorum olsun diye ama bu şekilde ben cok tükeniyorumHaklısın. Bebeğe küsmüyoruz. Barış iki uç gün sonra tekrar küs. :)
Tatlım çoğumuz yaşadı bunları. Stres zararlı. Şuan yumurta bozulabilir. Ben üzüldüğüm zaman akıntı ağrı olduğu halde ateş yükselmiyordu. Muhtemel sorun oluyordu. Üzme kendini olacağı neyse o oluyor. AğlamaO su an icerde horul horul uyuyor ve ben su an gene aglama krizine girdim. Ya gercekten bwn bu kafadan çıkmak rahatlmak istiyorum.bu stres bu gerginlik bana iyi gelmiyor.cok istiyorum olsun diye ama bu şekilde ben cok tükeniyorum
Canımmm eşinle beraber bir uzman desteğimi alsanız acaba? Bazen kendimiz baş edemiyoruz . Psikolojik destek almak iyi gelebilir.O su an icerde horul horul uyuyor ve ben su an gene aglama krizine girdim. Ya gercekten bwn bu kafadan çıkmak rahatlmak istiyorum.bu stres bu gerginlik bana iyi gelmiyor.cok istiyorum olsun diye ama bu şekilde ben cok tükeniyorum
Bi ağlamaya başlayınca duramıyorum.yarin nasıl oluruz bilmiyorum çünkü hala sinirim geçmedi. Su an uyanıp gelse gene kavga etcem yani o moddayim.Tatlım çoğumuz yaşadı bunları. Stres zararlı. Şuan yumurta bozulabilir. Ben üzüldüğüm zaman akıntı ağrı olduğu halde ateş yükselmiyordu. Muhtemel sorun oluyordu. Üzme kendini olacağı neyse o oluyor. Ağlama
Güzel bir fıkra oku. Kafanı dağıt biraz lütfennn
Sen uyu tatlım. Geçecek biliyorum. Çocuk olmuyor diye stresten birazda. Erkeklerin % 80 i eşin gibi rahat. Benim eşim barışmak istiyor çocuk umrumda değil seni istiyorum diyor. Eşlerimiz o kadar takmıyor çocuk konusunu.Bi ağlamaya başlayınca duramıyorum.yarin nasıl oluruz bilmiyorum çünkü hala sinirim geçmedi. Su an uyanıp gelse gene kavga etcem yani o moddayim.
Kuzum böyle biseyi ona desem ne alakasi var iyice sacmaladin der.ya etrafımda ne kadar evli arkadasim varsa hepsi eşleri alkol alınca daha istekli oluyor diyor .bizimki zaten 1 hafta yapma istemiyor içincede saatlerce ugras olmuyor .yani ben neresinden tutcam bilmiyorum.sirf ovu testi yaptığımi demedimki stres olmasin diye .ben onun stresini düşünüyorum o bugün icince benim moralimi ne hale geleceğimi düşünmüyor. Is onda bitiyor. O bana biraz yardimci olsa hic birşeye gerek kalmayacakCanımmm eşinle beraber bir uzman desteğimi alsanız acaba? Bazen kendimiz baş edemiyoruz . Psikolojik destek almak iyi gelebilir.
Keşke barışsaniz.eger senin gözünde barışmak icin yeterli çabayı gösteriyorsa tekrar deneyin.belki bu sans senin de bebişinin gelme sebebi olurSen uyu tatlım. Geçecek biliyorum. Çocuk olmuyor diye stresten birazda. Erkeklerin % 80 i eşin gibi rahat. Benim eşim barışmak istiyor çocuk umrumda değil seni istiyorum diyor. Eşlerimiz o kadar takmıyor çocuk konusunu.
Alkol alınca istek artar fakat erkeklerde ilişki zorlaşır ama olur. Senin eşinin durumunda olamaması normal canım.Kuzum böyle biseyi ona desem ne alakasi var iyice der.ya etrafımda ne kadar evli arkadasim varsa hepsi eşleri alkol alınca daha istekli oluyor diyor .bizimki zaten 1 hafta yapma istemiyor içincede saatlerce ugras olmuyor .yani ben neresinden tutcam bilmiyorum.sirf ovu testi yaptığımi demedimki stres olmasin diye .ben onun stresini düşünüyorum o bugün icince benim moralimi ne hale geleceğimi düşünmüyor. Is onda bitiyor. O bana biraz yardimci olsa hic birşeye gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?