Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallahkatlanarak artsın

Hmm super. Hadi bakalim ins keseyi de gorursunuz biran once de icin rahatlar.

çok güzelll gözümüz aydınnnn canımmm

Maşallah maşşallah kat kat artsın inşallah

Maşallah kat kat artsın inşallah:))
Sağolun kızlar.Allah razı olsun...

İyi akşamlar kızlar şuan ateşim 38,2 vücudum yanıyor bunun hamilelikle alakası yoktur dimi

Khaleesi21 nasılsın? Herşey yolunda mı?
Sabah her şey yolundaydı.lekeler neredeyse bitmişti.şimdi akşam gene başladı.yorulunca mı oluyor nedir anlamadım.yarın dr a gideyim bari.progesteron aldım .hayırlısı artık....sağol canım ilgin için.

Ayy hamile tablosu da yapmış. Yerim ben. Yeni hamiş. Neyse Merak ettim. Bugünler çok önemli yat biraz yaa..

Ayy hamile tablosu da yapmış. Yerim ben. Yeni hamiş. Neyse Merak ettim. Bugünler çok önemli yat biraz yaa..
2 yıldır bekliyorum bu tablo için.valla hemen kondurayım dedim sonu hayrolsun inş.
Yatmak ve ben!ben sadece uyuyacağım zaman oturan ,yatan biriyim.mecburen oturacağım sanırım artık.

Bende hasta olmustum bu surecte. Alakasi var midir bilmiyorum.
2 gündür içim çekiliyor yemekten sonra kendimi atacak yatak arıyorum bugün artık iyice fena oldum. İlaçta içemiyorum eziyet şuanda
Geçmiş olsun. Ateşin çok yüksek hasta oluyorsun. Tabi bu hamile değilsin demek değil.Dikkatli ol.
Çok sağol umarım yarına bişeyim kalmaz bitiğim şuan.

Sağol Leylacım.senin Doğuma çok az kalmış.heyecanla güzel haberlerini bekliyorum .
evet canım çok sağol ..bizde heyecanlıyız valla...Rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun içindede bizleri inşallah kuzum...
Hala hamilemsiyim lekeler azaldı gibi...
oleyyyyyyyyyyyyy....kucağınada alacaksın inşallah...iyi düşenelim iyi olsun..bol bol dinlen iş yapma kızım yat...
maşallahhhhhhhhhhh....katlanarak artsın inşallah canım...
Ben hepinizi Veson ve LeYLa_21 sayesinde tanıdım takip ettim. Ateş ölçmüyorum ara ara girip bakıyorum hayırlı haber alan herkes için kendimmiş gibi seviniyorum.
bizde iyiki seni tanımışız haticem...

Evet ablacim merak ettim seni. Cok sukur her seye. Allah saglikla almayi nasip etsin kucagina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…