Maşallah kat kat artsın inşallah:))Sonuç : 211.7
Maşallahkatlanarak artsın
Hmm super. Hadi bakalim ins keseyi de gorursunuz biran once de icin rahatlar.
çok güzelll gözümüz aydınnnn canımmm
Maşallah maşşallah kat kat artsın inşallah
Sağolun kızlar.Allah razı olsun...Maşallah kat kat artsın inşallah:))
Cinsiyet ne:))çok sevindim canım hayırlı olsun
Sanırım hasta oluyorsunİyi akşamlar kızlar şuan ateşim 38,2 vücudum yanıyor bunun hamilelikle alakası yoktur dimi
Bende hasta olmustum bu surecte. Alakasi var midir bilmiyorum.Sanırım hasta oluyorsun
Geçmiş olsun. Ateşin çok yüksek hasta oluyorsun. Tabi bu hamile değilsin demek değil.Dikkatli ol.Sanırım hasta oluyorsun
İnşallah erkektir. Bende merak ediyorum.Cinsiyet ne:))
Sabah her şey yolundaydı.lekeler neredeyse bitmişti.şimdi akşam gene başladı.yorulunca mı oluyor nedir anlamadım.yarın dr a gideyim bari.progesteron aldım .hayırlısı artık....sağol canım ilgin için.Khaleesi21 nasılsın? Herşey yolunda mı?
Ayy hamile tablosu da yapmış. Yerim ben. Yeni hamiş. Neyse Merak ettim. Bugünler çok önemli yat biraz yaa..Sabah her şey yolundaydı.lekeler neredeyse bitmişti.şimdi akşam gene başladı.yorulunca mı oluyor nedir anlamadım.yarın dr a gideyim bari.progesteron aldım .hayırlısı artık....sağol canım ilgin için.
2 yıldır bekliyorum bu tablo için.valla hemen kondurayım dedimAyy hamile tablosu da yapmış. Yerim ben. Yeni hamiş. Neyse Merak ettim. Bugünler çok önemli yat biraz yaa..
Cuma gidicem gitmedim daha canımCinsiyet ne:))
2 gündür içim çekiliyor yemekten sonra kendimi atacak yatak arıyorum bugün artık iyice fena oldum. İlaçta içemiyorum eziyet şuandaBende hasta olmustum bu surecte. Alakasi var midir bilmiyorum.
Çok sağol umarım yarına bişeyim kalmaz bitiğim şuan.Geçmiş olsun. Ateşin çok yüksek hasta oluyorsun. Tabi bu hamile değilsin demek değil.Dikkatli ol.
Hamileliğin ilk haftaları bünye zayıf düştüğü için çoğu hamile hasta oluyor geneldeBende hasta olmustum bu surecte. Alakasi var midir bilmiyorum.
evet canım çok sağol ..bizde heyecanlıyız valla...Rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun içindede bizleri inşallah kuzum...Sağol Leylacım.senin Doğuma çok az kalmış.heyecanla güzel haberlerini bekliyorum .
oleyyyyyyyyyyyyy....kucağınada alacaksın inşallah...iyi düşenelim iyi olsun..bol bol dinlen iş yapma kızım yat...Hala hamilemsiyimlekeler azaldı gibi...
maşallahhhhhhhhhhh....Sonuç : 211.7
Canım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah..Kalkıııınnnn çabukkk
Evet ablacim merak ettim seni. Cok sukur her seye. Allah saglikla almayi nasip etsin kucagina..Hoşgeldin özgecim..nasılsın kızın büyümüştür. Beni sormuşsun çok sağol kuzum..bizim doğuma az kaldı. Şuan herşey yolunda Çok şükür. Her hafta Nst ye giriyom..bize dua et cnm.saglikla kavuşalım ınslh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?