- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Tedavi bebegi mi ?Sabah her şey yolundaydı.lekeler neredeyse bitmişti.şimdi akşam gene başladı.yorulunca mı oluyor nedir anlamadım.yarın dr a gideyim bari.progesteron aldım .hayırlısı artık....sağol canım ilgin için.
sağol canım benim..Amin inşallah özgecim...Allah evlatlarımızı bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah...Evet ablacim merak ettim seni. Cok sukur her seye. Allah saglikla almayi nasip etsin kucagina..
Bence de 13 gibiVeson denemek için yarınki değeri düşürüp girdim 13.gün net çizgi oluşuyor.. yükseltincede aynı oluyor.
Acaba 13. gerçekten yumurtlama oldu mu yoksa ben akıntı bilgisi girdim o yüzden mi öyle oluyor çizgi?
Bir de ben hayatımda 2 kez 30.gun regl oldum 2.si geçen aydı. Bu ay o yüzden erken olurum diye düşünüyorum.
1.den sonra ki ay erken olmuşum çünkü
Şu dengesiz ölçümler kafamı karıştırdı hep
Sağol canım darısı başına inşşşCanım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah..
Yok canım kendiliğinden geldi minnakım çok şükür.rahatladım biraz sağol.kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diyorlar.aldım progesteron ,100 mg yeterli mi?sen kaçlık kullandın?Tedavi bebegi mi ?
Ben de cok uzun sure lekelendim. Bu surec yerlesme donemi bol bol dinlenmen lzim. Bir de eger tedavi bebegiyse, mutlaka progesteron alttan alman lzim. Degilse bile al iyi gelir. Ben 1 ay rahat lekelendim surekli. Bazisi olurmus. Bebek cok aiki yerlesiyor ondan demisti doktor.
Canım Doğumdan sonra bizi unutma sakın.hemen haber ver.sağol canım benim..Amin inşallah özgecim...Allah evlatlarımızı bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah...
İyi ki ablacımevet canım çok sağol ..bizde heyecanlıyız valla...Rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun içindede bizleri inşallah kuzum...
oleyyyyyyyyyyyyy....kucağınada alacaksın inşallah...iyi düşenelim iyi olsun..bol bol dinlen iş yapma kızım yat...
maşallahhhhhhhhhhh....katlanarak artsın inşallah canım...
bizde iyiki seni tanımışız haticem...
inşallah canım..Rabbim o günleri göstersin canım...Sağol canım darısı başına inşşş
Yok canım kendiliğinden geldi minnakım çok şükür.rahatladım biraz sağol.kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diyorlar.aldım progesteron ,100 mg yeterli mi?sen kaçlık kullandın?
Canım Doğumdan sonra bizi unutma sakın.hemen haber ver.
Bugün çatladı bence. Yarın yükselir.Benimde bu ay yumurtam çatlamayacak herhalde sürekli düşük ateş hiç bu günlere kadar durmazdıne oldu acaba kaç gündür de yumurta akıntısı var
Bugün hafif ağrıda yaptı zaten muhtemelen öyle oldu canım sağol cvp içinBugün çatladı bence. Yarın yükselir.
Ben de o kadarlik aldim. Her gun sabah aksam alttan koydum. Aktif kirmizi kanama gelmezse sikinti yok ama yine de uyari say. Ayakta kalma cok.Sağol canım darısı başına inşşş
Yok canım kendiliğinden geldi minnakım çok şükür.rahatladım biraz sağol.kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diyorlar.aldım progesteron ,100 mg yeterli mi?sen kaçlık kullandın?
İnşallah canım benimSağol canım darısı başına inşşş
Sağol canım.sağlıkla kucağımıza almak nasip olur umarım.
Gözün aydın olsun canım hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla kucağına alırsınSelam kızlar cinsiyetimiz belli oldu 3 prensesin yanına bir prens geliyor Allah'ın izniyle :))
Çok sevindim. Sağlıkla doğsun. Gözünaydın.Selam kızlar cinsiyetimiz belli oldu 3 prensesin yanına bir prens geliyor Allah'ın izniyle :))
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin prensin. Hayırlı evlat olsunlar inşallahSelam kızlar cinsiyetimiz belli oldu 3 prensesin yanına bir prens geliyor Allah'ın izniyle :))
MaşallahSelam kızlar cinsiyetimiz belli oldu 3 prensesin yanına bir prens geliyor Allah'ın izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?