Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavi bebegi mi ?
Ben de cok uzun sure lekelendim. Bu surec yerlesme donemi bol bol dinlenmen lzim. Bir de eger tedavi bebegiyse, mutlaka progesteron alttan alman lzim. Degilse bile al iyi gelir. Ben 1 ay rahat lekelendim surekli. Bazisi olurmus. Bebek cok aiki yerlesiyor ondan demisti doktor.

Veson denemek için yarınki değeri düşürüp girdim 13.gün net çizgi oluşuyor.. yükseltincede aynı oluyor.
Acaba 13. gerçekten yumurtlama oldu mu yoksa ben akıntı bilgisi girdim o yüzden mi öyle oluyor çizgi?

Bir de ben hayatımda 2 kez 30.gun regl oldum 2.si geçen aydı. Bu ay o yüzden erken olurum diye düşünüyorum.
1.den sonra ki ay erken olmuşum çünkü
Şu dengesiz ölçümler kafamı karıştırdı hep

Bence de 13 gibi

Canım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah..
Sağol canım darısı başına inşşş

Yok canım kendiliğinden geldi minnakım çok şükür.rahatladım biraz sağol.kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diyorlar.aldım progesteron ,100 mg yeterli mi?sen kaçlık kullandın?
sağol canım benim..Amin inşallah özgecim...Allah evlatlarımızı bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah...
Canım Doğumdan sonra bizi unutma sakın.hemen haber ver.

Benimde bu ay yumurtam çatlamayacak herhalde sürekli düşük ateş hiç bu günlere kadar durmazdı ne oldu acaba kaç gündür de yumurta akıntısı var

İyi ki ablacım

inşallah canım..Rabbim o günleri göstersin canım...

Ben de o kadarlik aldim. Her gun sabah aksam alttan koydum. Aktif kirmizi kanama gelmezse sikinti yok ama yine de uyari say. Ayakta kalma cok.

İnşallah canım benim

Benim bu ay kötü oldu hastalıktan dolayı bugün eski haline döndü ateş ama sanırım regl yaklaşıyor yine. Bu ay da olmadı ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…