Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay kötü oldu hastalıktan dolayı bugün eski haline döndü ateş ama sanırım regl yaklaşıyor yine. Bu ay da olmadı ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Aslında genel bir cevap yazmak istedim.benim gibi bekleyenler için.siz hiç benim ne yaptığımı sormadınız ama...
Bence benim hamile kalmamdaki en büyük etken Dhea kullanmam.bunu ilk burda Leyla’dan duydum.Leyla kullandığı 2.ay hamile kaldı.bense Mayıs’tan beri kullanıyorum.eğer benim gibi 35inizi geçtiyseniz mutlaka hamile kalana kadar deneyin derim.ayrıca Cibi’nin söylediği devit3 ampülleri de kullanıp demirimi yükselttim. hilallll

Yaşım 30 tüm hormon testlerim normal eşimde de hiçbir problem yok tek sıkıntım 1,5 ve 2 cmlik çikolata kistim. Rahim filmimde normal çıktı. Çikolata kistlerim de ufak biçok yerde hamileliğe engel olmadığını duydum ve okudum. Öyle aman aman kafaya da takmıyorum klomen kullandım bu ay bide inofolic combi kullandım ama yine olmadı. 13 ay geçti gerçekten beklemek çok zor ilişki günlerini bile takip etmemeye çalışıyorum ki genellikle adet bittikten sonra gün aşırı bazen hergün yapıyoruz ama anlamıyorum neden olmadığını :)

IGF 1 ve DHEASO4 testlerini çok az dr istiyor.emin misin yapıldığına?
Bana Zekai Tahir Burak’ta bilmem kaç tane test yaptılar ama yine bunları yapmadılar.tüp bebek dr larından çok azı istiyor bu testleri.ben Leyla’dan öğrendiğim ay tüp bebek dr una da gittim.hemen bı testleri yaptırdı ve DHEA sonucum düşük çıktı.hiçbir sorunun yok bunu kullan işe yarayacak dedi ve öyle de oldu.umarım size de sebep olur.zaten dhea ilaç değil vitamin takviyesi.yumurta kalitesini arttırıyor.

Burda cibi35 de bana kac kere söyledi ama gidip bi d vitaminine baktiramadim.en son alıp kendim kullanacağım bende 2 yıldır uğraşıyorum duyduğum gördüğüm bir çok seyi denedim bunlari da denerim.yeterki sağlıkla gelsin benim evladimda artık. Demissin ya ilk kez hamile birine imrenerek bakmadim diye.aynen öyle bakıyorum.kendimi ezik,eksik görüyorum.görünce direk kafamı ceviriyoum.insallah bende birgun gülümseyerek bakabilirim

Çok iyi anlıyorum canım.ben artık imrenerek değil isyanla bakıyordum niye benim olmuyor diye.görmezden geliyordum.olacak ümidini yitirme.bak tek tek herkesin sırası geliyor.doğru yumurta ve spoş karşılaşmamış demek ki hala.
Ben dhea mucizesine inanıyorum,çok faydalı.

Dheaso4 testini yaptırdım doktorum istemişti ama ıgf yi bilmiyorum. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama garantisi de yok belki bir ay daha klomen denicem olmazsa diğer ay tüp bebek işlemine başlamayı düşünüyorum.

Onu hic duymadım.devlette son bir aşılama hakkım kaldı ama onun icin bekleyeceğim.dedigin gibi çoğu seye bakmıyorlar hastanede.herkese ayni test hop hadi aşılamaya.altinda bir neden bir sebep aramıyorlar.aynı okul gibi bir müfredat var onu uygulayip geciyorlar.bi süre hastaneden uzak durmak istiyorum.insallah bir seye gerek kalmadan gelir benim yavrucukta

Uzun süreden sonra ilk defa dün bir hamileye imnerek değil gülümseyerek baktım.Rabbim burda bekleyen tüm arkadaşlarıma aynı gülümsemeyi en kısa zamanda yaşatsın.duacınızım.
Aminn inşallah Allah bize de yaşatsın ne güzel bir duygu
Selam kızlar cinsiyetimiz belli oldu 3 prensesin yanına bir prens geliyor Allah'ın izniyle :))
Maiaşşah sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallah
Çikolata kistin ile ilgili senin drunun görüşü ne peki. Yumurta takibi veya aşılama denesen nasip belli olmaz.

Veson benim ates ve cizgi icin ne düşünüyorsun :)) ben artık beklemeye gectim.yumurta çatlamistir artık demi.gerci kasik ağrım hala var ve sabah kahvemsi bi akıntı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…