Evet yumurtlama dönemi öncesine bakarsak yüksek ama muhtemelen düşüşe geçicek yarın belli olur zatenHala ateş yüksek seyirde
Mersi canım size layık olmaya çalışıciiiiiiiiimSen yaparsııınnnn sana güveniyoruz topikçek
Aminn inşallah Allah bize de yaşatsın ne güzel bir duygu
Maiaşşah sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallah
Çikolata kistin ile ilgili senin drunun görüşü ne peki. Yumurta takibi veya aşılama denesen nasip belli olmaz.
Evet çatlamış gözüküyor çalışmalar da güzel hafi hayırlısıVeson benim ates ve cizgi icin ne düşünüyorsun :)) ben artık beklemeye gectim.yumurta çatlamistir artık demi.gerci kasik ağrım hala var ve sabah kahvemsi bi akıntı geldi
O ikinci çalışma olmazdida, dedim ne olur ne olmaz ates tam yukselmedi bi çalışma daha olsun diye düşündüm.öğlenden kudurukluğa vurdum akşama kadar adami bastan cikardimEvet çatlamış gözüküyor çalışmalar da güzel hafi hayırlısı
. İnşallah canım Allah bu ay yüzünü güldürsün taktikler işe yaramışO ikinci çalışma olmazdida, dedim ne olur ne olmaz ates tam yukselmedi bi çalışma daha olsun diye düşündüm.öğlenden kudurukluğa vurdum akşama kadar adami bastan cikardimo sandı ki azdim aslında alakasi yoktu amac farklıydı.simdi çizginin yerine bakınca iyiki de oldurmusum diyorum.hayırlısı olsun insallah
Aminm kuzum hepimizin insallah. İnşallah Allah bu ay yüzünü güldürsün taktikler işe yaramışne yapacaksın köprüyü geçene kadar azgın kadın oluver
Allah iyiliğini versin hilalO ikinci çalışma olmazdida, dedim ne olur ne olmaz ates tam yukselmedi bi çalışma daha olsun diye düşündüm.öğlenden kudurukluğa vurdum akşama kadar adami bastan cikardimo sandı ki azdim aslında alakasi yoktu amac farklıydı.simdi çizginin yerine bakınca iyiki de oldurmusum diyorum.hayırlısı olsun insallah
Canım gecen ay aşılama oldum ya igelerden dolayi o kadar erken yumurtlama oldu.normali bu ay ki gibiHilal bu ay sende çok geç yumurtlamışsın geçen aya göre ve şimdi baktım çizginin yeri gerçekten çok güzel hadi inşallah canım
Napayim ya buna mecbur bırakıyor beni .öyle azmis gibi yapınca oda biraz istekli oluyorAllah iyiliğini versin hilalgüldürdün beni..
O ikinci çalışma olmazdida, dedim ne olur ne olmaz ates tam yukselmedi bi çalışma daha olsun diye düşündüm.öğlenden kudurukluğa vurdum akşama kadar adami bastan cikardimo sandı ki azdim aslında alakasi yoktu amac farklıydı.simdi çizginin yerine bakınca iyiki de oldurmusum diyorum.hayırlısı olsun insallah
Yerlesme olabilir, cok fazla is yapma derimKizlar YARDIM !! Dün baya adet sancısı gibi ağrım olmustu.gece ve bu sabah kalktığımda kıvamlı bi kahverengi akıntı geldi. Bugun de agrim var cok hafif.simdi tuvalete gittim ve silince gene ayni kahverengi akıntı ve pembe kanama geldi.bu ne olabilir ki ?
Rabbim bu ay yuzunu güldürsün ins. canimNapayim ya buna mecbur bırakıyor beni .öyle azmis gibi yapınca oda biraz istekli oluyor
Ama yerleşme kanaması için çok erken degil mi.yada yumurta mi yeni catliyor acaba?Yerlesme olabilir, cok fazla is yapma derim
Aminn hepimizin güldürsün insallah canımRabbim bu ay yuzunu güldürsün ins. canim
Yumurtan 13.gunde catladiysa muhtemel bugün yarın rahme implantasyon olabilir ama dedigin ihtimal de var bazı aylar cift yumurtlama olabilir bi ovulasyon testi mi yapsanAma yerleşme kanaması için çok erken degil mi.yada yumurta mi yeni catliyor acaba?
Zaten 13.gunde agrim ve akıntım oldu o akintimda da kan vardi.evde bir tane test vardi.gidince onu yaparım.yani öyle yerleşme gibi biseyse iliskide sakıncalı olur.Yumurtan 13.gunde catladiysa muhtemel bugün yarın rahme implantasyon olabilir ama dedigin ihtimal de var bazı aylar cift yumurtlama olabilir bi ovulasyon testi mi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?