Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala ateş yüksek seyirde
Evet yumurtlama dönemi öncesine bakarsak yüksek ama muhtemelen düşüşe geçicek yarın belli olur zaten
@svd_a doktor rahim filminden sonra 3 ay akışına bırakalım olmazsa aşılamaya geçeriz dedi. Eylül başında çektirdim bir ay daha olmaSa klomenle denicem sonra da tedaviye başlıcam. Daha fazla beklemek istemiyorum

Evet çatlamış gözüküyor çalışmalar da güzel hafi hayırlısı
O ikinci çalışma olmazdida, dedim ne olur ne olmaz ates tam yukselmedi bi çalışma daha olsun diye düşündüm.öğlenden kudurukluğa vurdum akşama kadar adami bastan cikardim o sandı ki azdim aslında alakasi yoktu amac farklıydı.simdi çizginin yerine bakınca iyiki de oldurmusum diyorum.hayırlısı olsun insallah

. İnşallah canım Allah bu ay yüzünü güldürsün taktikler işe yaramış ne yapacaksın köprüyü geçene kadar azgın kadın oluver

. İnşallah Allah bu ay yüzünü güldürsün taktikler işe yaramış ne yapacaksın köprüyü geçene kadar azgın kadın oluver
Aminm kuzum hepimizin insallah valla o kavgaya ragmen evlat uğruna herseyi siliyoruz.bizi rol yapmak zorunda bırakıyorlar

Allah iyiliğini versin hilalgüldürdün beni..

Kizlar YARDIM !! Dün baya adet sancısı gibi ağrım olmustu.gece ve bu sabah kalktığımda kıvamlı bi kahverengi akıntı geldi. Bugun de agrim var cok hafif.simdi tuvalete gittim ve silince gene ayni kahverengi akıntı ve pembe kanama geldi.bu ne olabilir ki ?

Yerlesme olabilir, cok fazla is yapma derim

Ama yerleşme kanaması için çok erken degil mi.yada yumurta mi yeni catliyor acaba?
Yumurtan 13.gunde catladiysa muhtemel bugün yarın rahme implantasyon olabilir ama dedigin ihtimal de var bazı aylar cift yumurtlama olabilir bi ovulasyon testi mi yapsan

Yumurtan 13.gunde catladiysa muhtemel bugün yarın rahme implantasyon olabilir ama dedigin ihtimal de var bazı aylar cift yumurtlama olabilir bi ovulasyon testi mi yapsan
Zaten 13.gunde agrim ve akıntım oldu o akintimda da kan vardi.evde bir tane test vardi.gidince onu yaparım.yani öyle yerleşme gibi biseyse iliskide sakıncalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…