Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten 13.gunde agrim ve akıntım oldu o akintimda da kan vardi.evde bir tane test vardi.gidince onu yaparım.yani öyle yerleşme gibi biseyse iliskide sakıncalı olur.
Benim elimde az test olunca ne yapıyorum biliyor musunuz yalnız gulmeyin ovu testinin icimdeki kaset testi ikiye kesip iki kez kullaniyorum strip test gibi böyle

Eklentiler

• IMG_20181031_120010.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20181030_153323.webp
    15 KB · Görüntüleme: 44
Pembe kanama daha önce gördüğün birşey miydi inşallah yerleşmedir öyleyse ama hep gördüğün kanamaysa diğer yumurtan çatlamış olabilir canım

Benim elimde az test olunca ne yapıyorum biliyor musunuz yalnız gulmeyin ovu testinin icimdeki kaset testi ikiye kesip iki kez kullaniyorum strip test gibi böyle
Kadın yeterki istesin yoktan var ediyoruz evdeki test bugunluk işimi görür.ona gorede bi yol çizerim.eger koyu cikmazsa iliski oldurmaya çalışmam hic.ne olur ne olmaz

Pembe kanama daha önce gördüğün birşey miydi inşallah yerleşmedir öyleyse ama hep gördüğün kanamaysa diğer yumurtan çatlamış olabilir canım
Yok canım genelde adete yakın görürüm.ve genelde yumurtlama zamanimda akıntınin icinde olur bazen.bu baya peceteye geldi öyle sıvanmış gibi yada bi damla gibi bisey degildi

Ben bu ay çocuk olayını kapattım..
Ateş ölçüp değee takibi yapacağım.. kocamada hayatının en zor günlerini yaşatıyorum eski halime döndüm.
Özlemişim böyle sağlam trip atmayı da hem. 2 gündür öğlen bile eve geliyor yalakalık yapıyor.. az önce gelmiş aşkımm bugün günümüz dimii deyip sırıtıyor.
Çocuk mocuk yok dedim. Korunacaksan ilişki olur dedim. Şoka girdi!! Görürecek anyayı konyayı!!
Ben aylardır yumurta takibi yapayım
Her regl olduğumda cenazem varmış gibi sabahlardan akşamlara kadar ağlayım
Her sabah 7 de kalkıp ateş ölçeyim
Adam bir sperm verecek "modu düşük bir şekilde odaya gelsin"
Sanki çok meraklıyım her akşam her akşam birlikte olmaya.
Eskiden o kovalardı beni şimdi bana sapık muamelesi yapıyor.

Bıraktım ben de.. şimdi o koşsun çocuk çocuk diye peşimde

Bu erkeklere ne denir bilmiyorum.yani cileden cikarana kadar uğraşıyorlar.biz kendi stresimizi bi kenara bırakıp bide onlarin moda girmesiyle uğraşıyoruz.çünkü bizim modumuz hic önemli degil.valla yapabiliyorsan koy tavrını o koşsun.ben kavga ettim bağırdım çağırdım ama tavir yapamadim.gun kacmasin diye gene yuttum.umarim sen biraz burnunu sürttürürsün

Evet birimiz daha çığrından çıkmış sakin ol kuzum niye kızdın böyle İnan bana hepsi aynı bende 2 aydır bıraktım valla özlemişim böyle gidişata göre beraber olmayı çünkü görev oluyordu ve bıkıyor insan ve sırf öyle olduğu için eşlerde isteksiz keyifsiz yapıyor maalesef bu ay mola ver sende iyi gelir belki

insallah gelir kendiliginden. uzun süreli de beklemenin manasi yok dedigin gibi bekleme süren bitince tedaviye baslarsin. hayirlisi olsun hakkinda. ben ilk tedaviye basladigimda hemen oluverecek saniyordum. ama nasip geldigim nokta 4. deneme
yerlesmedir belki pembe akinti hayirlisi olsun insallah sonu pozitif olur

Yani bekledikçe daha çok stres oluyor insan ne olacaksa olsun diyorum artık. Sen aşılama mı yaptırıyorsun? Yoksa tüp bebek mi

Yani bekledikçe daha çok stres oluyor insan ne olacaksa olsun diyorum artık. Sen aşılama mı yaptırıyorsun? Yoksa tüp bebek mi
ben tüp bebek yaptiriyorum. iki asilama yapildi daha önce . üc de tüp bebek denemem var bu 4.. iki kere dis gebelik gecirdigim icin asilamadan falan korkuyorum isin acigi. sol tüpüm gecirdigim ameliyattan dolayi yapismis maalesef

Çocuk olunca da sevmesini bilecekler ama. Bazen diyorum güzel Allahım sen işini bilirsin ama keşke bunlara vermeseydin bu özelliği.
Görsen çocuklar için ölür milletin çocuklarının peşinden koşar. Ama bütün yükü bırakmış benim omuzuma.
Her şeyi ben düşünüyorum.. bana diyorki dediğinizde yapıyorum işte niye kızıyorsun!!
Be adam ben demeden sen düşün bir kere!! Sen heyecanlan sen bir şeyler yap.
Ben sabah ateş ölçeceğim diye saatimden daha erken heyecandan uyanıyorum. Her ay hüsrana uğrayıp sonra yine aynı heyecanla bir sonraki ayı kovalıyorum!!
Altı üstü bir sevişeceksin.. onda da en çok zevki sen alıyorsun! Kalkıyorsun bir de naz niyaz.
Şimdi ne halt yerse yesin! Istediği kadar şebeklik yapsın umrumda değil. Bu ay çocuk bitti benim için.
Reglden sonra doktor planımız vardı.. daha doğrusu onu da ben dedim ona.
Gidişata göre onu da iptal ederim

Elde değilki.. ben neler yaşıyorum adam kurulu robot. Gel diyorum geliyor git diyorum gidiyor.
Istiyorum ki o heyecanlansın o söylesin bugün hadi günümüz desin.
Sorsun bir şey yapsın.
Değerlendirelim dediğimde koşarak gelsin. Suratını bir gördüm.. hadi biran önce yapalım da bitsin gitsin der gibi. Kendimden utandım.
Sorsan ama ben ne zaman istersem yapıyor.
Istemiyorum daha ne yapacaksa yapsın.. o koşacak peşimden aynısını yaşatacağım.
Aynen bu ay iptal .. gidişata göre bir sonraki aylara da bakacağım

ben tüp bebek yaptiriyorum. iki asilama yapildi daha önce . üc de tüp bebek denemem var bu 4.. iki kere dis gebelik gecirdigim icin asilamadan falan korkuyorum isin acigi. sol tüpüm gecirdigim ameliyattan dolayi yapismis maalesef
Doktor bana da aşılama dedi ama çikolata kisti olanlarda aşılama tavsiye etmiyorlar diye okudum internette. Keşke bilsek bi yöntem çok net sonuç veriyor yemin ederim parasını gözüm görmez

Doktor bana da aşılama dedi ama çikolata kisti olanlarda aşılama tavsiye etmiyorlar diye okudum internette. Keşke bilsek bi yöntem çok net sonuç veriyor yemin ederim parasını gözüm görmez
ayni seyli düsünüyorum.garantisi olsa keske yöntemlerin. ama yüzde 70 sans verilen tüp bebekte bile yüzde otuzluk bir pay var. hersey Allah"tan nasip etiyse sorunun ne olursa olsun oluyor. ama nasipte yoksa ne yaparsan yap en iyi merkezler, en iyi drlar hikaye

Inşallah öyledir canım. Seninde bu son denemen olur ve emeklerinin mükafatı sağlıklı bir evlat kucagina alırsın inşallah

Haklısın benzer seyleri hepimiz yaşıyoruz.dedigin gibi cogu zaman biz zevk bile almıyoruz ama onlar isteksizde baslasa sonunda o zevki alıyorlar.bütün plani programi biz yapıyoruz ama onlarda bi caba yok.benim o gun ki kavgamda ondan dolayiydi.lafa gelince çocuk istiyorsun ama bunun icin ne yaptin dedim,sustu.cunku yapmıyorlar.sen genede doktoruna git canım.değerlerine bakılır en azidan

Kaçan kovalanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…