Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katılıyorum sana ama işte her ay yeni umut her tedavi bu sefer kesin tuttcak diye beklenti. Sürekli dua ediyorum benim gibi isteyen herkes için sonra diyorum ki var zamanı biraz daha sabret. Ama bu bebek isteği herşeyin önüne geçiyor

hilallll cnm canını sıkmayayım ama aklıma kist geldi.geçen ayki aşılamadan kalma.çünkü genelde böyle tedavi sonrası basit kistler olabiliyor.ama gebeliğe engel olmaz bekleyip görelim
Olabilir canım.ilk kez iğneli aşılama oldum belkide olmuştur kist.agrimda devam ediyor.bazen siddetli oluyor.ben genede ovu testi yapayım mi sence.ateste yukseldi ama ikinci bir yumurtlama olabilir mi

Benim elimde az test olunca ne yapıyorum biliyor musunuz yalnız gulmeyin ovu testinin icimdeki kaset testi ikiye kesip iki kez kullaniyorum strip test gibi böyle
Valla kahkaha attım ne akıl hiç düşünmemiştim.o kadar test heba oldu.
Bu adamlara güven olmaz.ohhh çok şükür peşimi bıraktı demesin de

Inşallah öyledir canım. Seninde bu son denemen olur ve emeklerinin mükafatı sağlıklı bir evlat kucagina alırsın inşallah
aminn insallah canim bekleyen dileyen kim varsa benim hep duam bu yönde hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah rabbim tez zamanda
umut etmekten vazgecemioyruz zaten. bazen cok yilmis oluyorum, toparlanmam uzun sürüyor. ama diyorum ki Allah büyük elbet sabrin sonu selamet olacak. istedigi zaman hamile kalabilen insanlara giptayla bakyorum bazen. bazende onlarin da imtihani belki de bu diye düsünüyorum.

Herkes bir şekilde sınanıyor ama sanırım en üzücü olanı evlat ile sınanmak. Hamile haberlerimi duydukça mutlu oluyorum ama buruk bir mutluluk oluyor o işte yaşamayan anlayamaz o duyguyu. Evlendiğimde hemen hamile kalırım sanıyordum nerden bilebilirdim ki bu kadar zor olduğunu. Zamanı var diye diye 13 ayı devirdim inşallah Rabbim bi 13 ay daha bekletmez.

evlat ile sinanmak cok büyük bir sinav evet. birde etrafta densizler varsa iki katina cikiyor bu durum. icinin acidigini bilmeden densizce yorum yapanlar. bir rakadasim bana paranla eziyet koyduruyorsun kendine demisti cok zoruma gitti. cünkü onlar istedikleri zaman hamile kaldi, ovülasyon zamanlariyla kiz olsun erkek olsun hesabi bile yapti, beni anlamalari ne mümkün. insallah Allah daha cok bekletmez tez zamanda nasip olur herkesle birlikte bize de

Allahtan öyle insanlar etrafımda yok. İster istemez daha çok takıyorsun kafaya bazen eşime diyorum yok ben o duyguyu tadamıcam çocuk fikrini çıkaralım aklımızdan kızıyor bana. Ama işte hormonlarımız devreye giriyor en saçma şeyi bile düşünür oluyoruz. Adet dönemi yaklaştıkça otomatik hüzün çöküyor içime arkadaşım hiç beklemediğin anda süpriz olarak gelecek diyor ama işte rahatlamaya yetmiyor duyduğun sözler

bende etrafimda yok böyle patavatsizlar derdim ama varmis ne yazik ki. deneme sayim cogaldikca daha cok görmeye basladim bunu. bende diyorum bazen belki de hic nasip olmayacak, ama esim cok umutlu. banada biraksan olacak diyor g´herkes. ama ben iki bucuk yil aklimin ucundan bile gecirmedim bebek meselsini, korunmadim da ama neden olmadi da demedim. kafaya takmamakla olacak olsaydi o aralikta iki cocuk yapardim

Kizlar dün itibariyle mecburi izne ayrıldım. Dün sabah 7 de kanamayla hastaneye koştuk akşama kadar iğne ilaç serum nst bir sürü şey..
Çok şükür kahverengi lekelenmeye döndü Dr. Da bir süre boyle devam edebilir dedi. Benim arada mide şişkinliği yaşıyorum sandığım şeyin de kasılma olduğunu ogrendim bu arada... 3. Çocuk ama hiç yaşamadığım için anlamamisim.

Yani bizim cadı sağlam bir yoklama çekti uyarısını da verdi ama ne kadar böyle yatabilirim bilmiyorum çok sıkıcı

gecmis olsun zamaninda saglikla dogsun insallah. alisan insana evde oturmak zor su an kendimden biliyorum

Yok bende ona çok inanmak istemiyorum açıkcası isteyen hangi kadın tamamen aklından çıkarabilir ki bebek düşüncesini. Muhakkak kıyıda köşede kalıyor o istek. Benimde eşim çok umutlu hatta benden daha olumlu düşünüyor:)
Geçmiş olsun canım. Önce sağlık tabiki de inşallah biran önce aktif hayatına dönüş yaparsın

Sağol canım Allah razı olsun. Allah'tan şiş yün ikilisi var yanımda yoksa kafayı yerdim. Kardeşim de gardiyan gibi tepemde mutfağa bile gidemiyorum
benimde annem tepemde kaplan gibisn diyorum gülüyor.diger denemelerde bizi dinlemedin sana her sey yasak diyor. bende havluya etamin islecegim aldim oyalanayim bari

kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine.artık birazcık dişini sıkacaksın minik yeğenimiz için her şey onun sağlıkla dünyaya gelebilmesi için sonuçta.Allah a emanet olun canım

o bana da sacma geliyor. simdi yanima gelen aman düsünme diyor. nasil düsünmeyeyim resmen ayin 8ine odaklandim bekliyorum. ne mümkün birde tüp bebek yani

o bana da sacma geliyor. simdi yanima gelen aman düsünme diyor. nasil düsünmeyeyim resmen ayin 8ine odaklandim bekliyorum. ne mümkün birde tüp bebek yani
İnşallah güzel haberlerini alırız benimde 2-3 gün kaldı gerçi benim umudum yok ama belki bu ay sen umut olursun bize
valla o düşünmeme olayına benimde hiç aklım ermiyor.7/24 aklımda elimde değil.
Dimi benimde öyle bazen girmiyim siteye diyorum ama elimde değil en azından burda zaman geçiyor kafa dağıtıyorum benimle aynı kaderi paylaşan insanlarla dertleşiyorum. İyi geliyor yani

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İkinizde Allaha emanet olun

Aynen yaa buraya girmesekte düşünüyoruz. O yüzden bize iye gelen bir yer varken burdan uzaklaşmak gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…