Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun, 2 cocukla yorulmussundur en nihayetinde en azından tehlike gecene kadar dinlenmelisin

valla o düşünmeme olayına benimde hiç aklım ermiyor.7/24 aklımda elimde değil.
aynen benim icin de öyle düsünmemeyi denedim ama ne mümkün
insallah öyle umut olurum. sizlerden de güzel hanerler gelir aminn. bende burda vakit geciriyorum cogu zaman

Olabilir canım.ilk kez iğneli aşılama oldum belkide olmuştur kist.agrimda devam ediyor.bazen siddetli oluyor.ben genede ovu testi yapayım mi sence.ateste yukseldi ama ikinci bir yumurtlama olabilir mi
Bence yapma varsayki ikinci yumurta ilişki olma ihtimali var mı ona bir bak sen varsa değerlendir yoksa unut

Bence yapma varsayki ikinci yumurta ilişki olma ihtimali var mı ona bir bak sen varsa değerlendir yoksa unut
Bugün yok gibi sanki.dün dillendiriyordu yarın bi son çalışma daha yapariz diye ama böyle söyleyip yapmadığı cok olduğu icin bakacaz artık aksama

Vesile olabildiysem ne mutlu bana canım ..sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah..bekleyen kızlarınıza tez zamanda nasip etsin Rabbim..
Çok geçmiş olsun cnm ..dinlen hareket etme fazla..Allah şifa versin kuzum..

Vesile olabildiysem ne mutlu bana canım ..sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah..bekleyen kızlarınıza tez zamanda nasip etsin Rabbim..

Çok geçmiş olsun cnm ..dinlen hareket etme fazla..Allah şifa versin kuzum..

Sağol canım. Sen nasılsın normal mi olacak doğum? Az kalmış bayaa sağlıkla kucaklasin inşallah :)

Sağol canım. Sen nasılsın normal mi olacak doğum? Az kalmış bayaa sağlıkla kucaklasin inşallah :)
Yarın kontrolum var cnm.gecenlerde sanci çıkmıştı hastaneye aldı 1 geçe...şuan ilaç kullanıyorum...insalh zamanında sağlıkla doğar cnm..inşallah normal olur kuzum...Âmin güzel duan için cnm.cümlemiz sağlıkla kucaklarız insalh..

Leyla abla çok az kalmış maşallah sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Slm
Nasi bisi bu dhea.. ben de 35im. 1kizim var ama 2yildir kalamadim. D vit dusuk cikti takviye aliyorum. O dedigini ilk duydum.

Canım Allah yardımcın olsun.insallah zamaninda sağlıkla kucagina alırsın yavrunu

Benim kızım akıllıdır.bekler zamanını.yat işte sen de.çekirdek çitle,süs sepet yap...geçmiş olsun canım.az kaldı sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…