Çok geçmiş olsun, 2 cocukla yorulmussundur en nihayetinde en azından tehlike gecene kadar dinlenmelisinKizlar dün itibariyle mecburi izne ayrıldım. Dün sabah 7 de kanamayla hastaneye koştuk akşama kadar iğne ilaç serum nst bir sürü şey..
Çok şükür kahverengi lekelenmeye döndü Dr. Da bir süre boyle devam edebilir dedi. Benim arada mide şişkinliği yaşıyorum sandığım şeyin de kasılma olduğunu ogrendim bu arada... 3. Çocuk ama hiç yaşamadığım için anlamamisim.
Yani bizim cadı sağlam bir yoklama çekti uyarısını da verdi ama ne kadar böyle yatabilirim bilmiyorum çok sıkıcı
Evet çünkü tüm stresimi burda gezinerek atıyorum :) inşallah birgün güzel haberlerle bizde burayı şenlendiririzAynen yaa buraya girmesekte düşünüyoruz. O yüzden bize iye gelen bir yer varken burdan uzaklaşmak gereksiz
Aminnnn insallah canım inşallahEvet çünkü tüm stresimi burda gezinerek atıyorum :) inşallah birgün güzel haberlerle bizde burayı şenlendiririz
aynen benim icin de öyle düsünmemeyi denedim ama ne mümkünvalla o düşünmeme olayına benimde hiç aklım ermiyor.7/24 aklımda elimde değil.
insallah öyle umut olurum. sizlerden de güzel hanerler gelir aminn. bende burda vakit geciriyorum cogu zamanİnşallah güzel haberlerini alırız benimde 2-3 gün kaldı gerçi benim umudum yok ama belki bu ay sen umut olursun bize
Dimi benimde öyle bazen girmiyim siteye diyorum ama elimde değil en azından burda zaman geçiyor kafa dağıtıyorum benimle aynı kaderi paylaşan insanlarla dertleşiyorum. İyi geliyor yani
Bence yapma varsayki ikinci yumurta ilişki olma ihtimali var mı ona bir bak sen varsa değerlendir yoksa unutOlabilir canım.ilk kez iğneli aşılama oldum belkide olmuştur kist.agrimda devam ediyor.bazen siddetli oluyor.ben genede ovu testi yapayım mi sence.ateste yukseldi ama ikinci bir yumurtlama olabilir mi
Bugün yok gibi sanki.dün dillendiriyordu yarın bi son çalışma daha yapariz diye ama böyle söyleyip yapmadığı cok olduğu icin bakacaz artık aksamaBence yapma varsayki ikinci yumurta ilişki olma ihtimali var mı ona bir bak sen varsa değerlendir yoksa unut
Vesile olabildiysem ne mutlu bana canım ..sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah..bekleyen kızlarınıza tez zamanda nasip etsin Rabbim..Aslında genel bir cevap yazmak istedim.benim gibi bekleyenler için.siz hiç benim ne yaptığımı sormadınız ama...
Bence benim hamile kalmamdaki en büyük etken Dhea kullanmam.bunu ilk burda Leyla’dan duydum.Leyla kullandığı 2.ay hamile kaldı.bense Mayıs’tan beri kullanıyorum.eğer benim gibi 35inizi geçtiyseniz mutlaka hamile kalana kadar deneyin derim.ayrıca Cibi’nin söylediği devit3 ampülleri de kullanıp demirimi yükselttim.hilallll
Çok geçmiş olsun cnm ..dinlen hareket etme fazla..Allah şifa versin kuzum..Kizlar dün itibariyle mecburi izne ayrıldım. Dün sabah 7 de kanamayla hastaneye koştuk akşama kadar iğne ilaç serum nst bir sürü şey..
Çok şükür kahverengi lekelenmeye döndü Dr. Da bir süre boyle devam edebilir dedi. Benim arada mide şişkinliği yaşıyorum sandığım şeyin de kasılma olduğunu ogrendim bu arada... 3. Çocuk ama hiç yaşamadığım için anlamamisim.
Yani bizim cadı sağlam bir yoklama çekti uyarısını da verdi ama ne kadar böyle yatabilirim bilmiyorum çok sıkıcı
Vesile olabildiysem ne mutlu bana canım ..sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah..bekleyen kızlarınıza tez zamanda nasip etsin Rabbim..
Çok geçmiş olsun cnm ..dinlen hareket etme fazla..Allah şifa versin kuzum..
Yarın kontrolum var cnm.gecenlerde sanci çıkmıştı hastaneye aldı 1 geçe...şuan ilaç kullanıyorum...insalh zamanında sağlıkla doğar cnm..inşallah normal olur kuzum...Âmin güzel duan için cnm.cümlemiz sağlıkla kucaklarız insalh..Sağol canım. Sen nasılsın normal mi olacak doğum? Az kalmış bayaa sağlıkla kucaklasin inşallah :)
Leyla abla çok az kalmış maşallah sağlıkla gelsin bebeğin inşallahYarın kontrolum var cnm.gecenlerde sanci çıkmıştı hastaneye aldı 1 geçe...şuan ilaç kullanıyorum...insalh zamanında sağlıkla doğar cnm..inşallah normal olur kuzum...Âmin güzel duan için cnm.cümlemiz sağlıkla kucaklarız insalh..
SlmÇok iyi anlıyorum canım.ben artık imrenerek değil isyanla bakıyordum niye benim olmuyor diye.görmezden geliyordum.olacak ümidini yitirme.bak tek tek herkesin sırası geliyor.doğru yumurta ve spoş karşılaşmamış demek ki hala.
Ben dhea mucizesine inanıyorum,çok faydalı.
Canım Allah yardımcın olsun.insallah zamaninda sağlıkla kucagina alırsın yavrunuYarın kontrolum var cnm.gecenlerde sanci çıkmıştı hastaneye aldı 1 geçe...şuan ilaç kullanıyorum...insalh zamanında sağlıkla doğar cnm..inşallah normal olur kuzum...Âmin güzel duan için cnm.cümlemiz sağlıkla kucaklarız insalh..
Amin cnm inşallah. Sendende güzel haber alacağız inşallah kuzum..Leyla abla çok az kalmış maşallah sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Âmin cnm inş..Rabbim sizleride beklemesin inşallah kuzum..Canım Allah yardımcın olsun.insallah zamaninda sağlıkla kucagina alırsın yavrunu
Sagolasın canım inşaallahMaasallah. Rabbim saglik sihhat versin hepsine
Benim kızım akıllıdır.bekler zamanını.yat işte sen de.çekirdek çitle,süs sepet yap...geçmiş olsun canım.az kaldı sabretKizlar dün itibariyle mecburi izne ayrıldım. Dün sabah 7 de kanamayla hastaneye koştuk akşama kadar iğne ilaç serum nst bir sürü şey..
Benim kızım akıllıdır.bekler zamanını.yat işte sen de.çekirdek çitle,süs sepet yap...geçmiş olsun canım.az kaldı sabret
Basit kistler adetle atılıyor merak etmeBugün iliski olmaz ama sırf meraktan ovu.testi yaptim.ikinci çizginin gölgesi bile yok.ama kasıklarimdaki batma ve agri devam ediyor.vesonun dediği gibi bu kistse adetle atılır mi acaba
Inşallah öyle olur ya.kasik ağrılarım gecmedi ama kanama yada leke gibi bisey yok dünden beriBasit kistler adetle atılıyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?