Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah öyle olur ya.kasik ağrılarım gecmedi ama kanama yada leke gibi bisey yok dünden beri

Bende de kasık batmaları var sol kasığımda ağrı şeklindeydi bugün sağ kasığımda batmalar hissediyorum bazen karnıma doğru ilerliyor
Ve hala akıntı var..
Soğuk mu aldık acaba

Bende de kasık batmaları var sol kasığımda ağrı şeklindeydi bugün sağ kasığımda batmalar hissediyorum bazen karnıma doğru ilerliyor
Ve hala akıntı var..
Soğuk mu aldık acaba
Bilmiyorum ki canım olabilir.benimki yumurtlama zamanlarimdaki gibi ağrıyor.ama bende kanama lekede oldu.benimkinin kist olabilecegi daha çok kafama yatıyor

Bilmiyorum ki canım olabilir.benimki yumurtlama zamanlarimdaki gibi ağrıyor.ama bende kanama lekede oldu.benimkinin kist olabilecegi daha çok kafama yatıyor

Yumurtlama kanması olabilir mi? Geçeb ay benden de gelmişti yumurtlama döneminde. Devamı gelirse doktora gidersin inşallah yumurtlama kanamasıdır

Kızlar tribim işe yaradı.. eşim doktor araştırmaları yapmış isimler not almış bu akşam gelmiş bana anlatıyor :) bu akşam da değerlendirelim diyor bir de .. içimden gülsemde kuyruk dik. Geçti o işler yumurtlama senin keyfini beklemiyor dedim. Diyor onu da araştırdım 3 gün kalıyormuş spermler.. lahevle.. :)

Neyse bu ay gitti zaten biraz sürünsün böyle..
Şimdi biz hiç bu konuda doktora gitmedik giden arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ne zaman gitmeliyim? Reglden sonra mı yoksa 3. 4.günü falan mı?
Eşimde bende kadın doğuma mı gideceğiz?
Dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Açıkcası çevremden hiç kimseye söylemeyeceğim doktor olayını iyice bunaltmasınlar beni diye.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bu ay bos gecmis değil ki birgün öncesi ve sonrası iliski var reglinin 2-5 gunu hotmon tahlili yaptirabilisin en ideali 3.gun, esinde bi üroloğa gorunsun 3-5 gun cinsel perhiz sonrasi spermiyogram testi yaptiracak

Adetin ikinci günü gitmek en garantisi Dr muayene yapar hırmın tahlilleri ister. Eğer duruma göre ilaç falan verecekse onu ayarlar. Ömrü tedavilerle geçmiş biri olarak tavsiyem 2. Gün canım

Bu ay bos gecmis değil ki birgün öncesi ve sonrası iliski var reglinin 2-5 gunu hotmon tahlili yaptirabilisin en ideali 3.gun, esinde bi üroloğa gorunsun 3-5 gun cinsel perhiz sonrasi spermiyogram testi yaptiracak

Eşim için üroloji ayarlayım o zaman sağolasın
Bu ay dengesiz ölçümlerim yüzünden 13. gün yumurtladığımdan emin olamıyorum o yüzden bu aya umut bağlamadım hiç

Adetin ikinci günü gitmek en garantisi Dr muayene yapar hırmın tahlilleri ister. Eğer duruma göre ilaç falan verecekse onu ayarlar. Ömrü tedavilerle geçmiş biri olarak tavsiyem 2. Gün canım

Çok teşekkür ederim.. tamamdır öyle yaparım o zaman riske atmak istemiyorum son umudum doktor benimde o yüzden tavsiyen çok önemli benim için tekrar sağol
Umarım hepimizin son uğraşları olur güzel sonuçlarımız olur

Demekki arada böyle yapmak gerekiyor bunlara :) canım bende 2.gün gitmistim.ben direk infertilite bölümüne gitmiştim.doktor esimi kendi ürolojiye yönlendirdi.sen git geri kalan çorap söküğü gibi gelir

Vesile olabildiysem ne mutlu bana canım ..sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah..bekleyen kızlarınıza tez zamanda nasip etsin Rabbim..

Çok geçmiş olsun cnm ..dinlen hareket etme fazla..Allah şifa versin kuzum..
Dh
Vesile olabildiysem ne mutlu bana canım ..sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah..bekleyen kızlarınıza tez zamanda nasip etsin Rabbim..

Çok geçmiş olsun cnm ..dinlen hareket etme fazla..Allah şifa versin kuzum..
Arkadaşlar şu kutsal dhea yi bizede açıklar mısınız neyin nesidir bu

Teşekkür ederim kizlar. Aslında 2 haftadır elimi bişeye sürdüğüm yoktu bu kanama plasenta previada beklenen bir durummuş. İnşallah tekrarlamaz da büyür cadı kızım :)
Gecmis olsun. Rahimden ameliyat mi olmustun cnm

2 günde tulum bitirdim seninkine bile başlarım bu gidişle :))
İyi iyi çok güzel.kısmetiyle geliyor benimki desene o sepetten istiyorum ben

Reglin 2.günü kesinlikle.sen önce kendi testlerine başla.eşininki kolay.

Bu ay dengesiz ölçümlerim yüzünden 13. gün yumurtladığımdan emin olamıyorum o yüzden bu aya umut bağlamadım hiç
Hic beklemedigin anda olur Rabbim ol desin yeter ki hadi ins. süreciniz hayırlı olsun

Aminn inşallah daha fazla bekletmez tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Allah.

12.gün bile olsa ilişki zamanı güzel bence ve ateşte diğer aylara göre güzel gidiyor inş ihtiyacın kalmaz bu ay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…