Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 6 ağustosta kürtaj oldum ekim 13 de adet oldum 3 gün sürdü bitti dün yine leke leke geliyor adet mi oluyorum anlamadim böyle bi durum yaşanan varmi

Kızlar günaydın şimdi bugün benim normalde regl günüm ama 3 gündür ateşim 36,3 Kendimi heran adet olcakmışım gibi hissediyorum ateşim düşmediğine göre herhalde bugün olmam dimi

Demekki arada böyle yapmak gerekiyor bunlara :) canım bende 2.gün gitmistim.ben direk infertilite bölümüne gitmiştim.doktor esimi kendi ürolojiye yönlendirdi.sen git geri kalan çorap söküğü gibi gelir

Aynen kesinlikle :) Tüm odak noktamı doktora bagladım o yüzden bu günleri stressiz kafam rahat geçiriyorum aylardır hiç boyle olmamıstım.. bir bakıma bana da iyi geldi. Sürekli her saniye çocuk fikriyle geziyordum. Şimdi regl olmayı bekliyorum :) Dediğin gibi 2.günü hemen gideceğim doktora Allah nasip ederse

Hic beklemedigin anda olur Rabbim ol desin yeter ki hadi ins. süreciniz hayırlı olsun

Aminn inşallah daha fazla bekletmez tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Allah.

12.gün bile olsa ilişki zamanı güzel bence ve ateşte diğer aylara göre güzel gidiyor inş ihtiyacın kalmaz bu ay canım

Kızlar çokk teşekkür ederim.. tek kendim değil herkes için sürekli dua ediyorum.
Umarım tek tek güzel haberleri sıralayacağimız günler gelir

Belki regl olamayacaksin ne biliyorsun tatlım her an hersey olabilir.neyse sen olumsuza hazirlada kendini sonuc olumlu olursa sevincin daha büyük olur

Kızlar günaydın şimdi bugün benim normalde regl günüm ama 3 gündür ateşim 36,3 Kendimi heran adet olcakmışım gibi hissediyorum ateşim düşmediğine göre herhalde bugün olmam dimi
Canim bundan önceki ay 36 dereceyle adet olmuşsun eger hep bu derecelerde adet oluyorsan henuz ates düşmüş sayılmaz ben mesela hep ayni atesle adet olurum.

Kizlar geçen ay asilamadan dolayi yumurtlama erken olunca adetide erken oldum ya bugünde atesim düştü.normalde bu zamanlar düşmez böyle .acaba gecen ayin etkisinden genemi erken adet geliyor ki

Kizlar geçen ay asilamadan dolayi yumurtlama erken olunca adetide erken oldum ya bugünde atesim düştü.normalde bu zamanlar düşmez böyle .acaba gecen ayin etkisinden genemi erken adet geliyor ki
Ne tesaduf benim bugunku ates de yerlerde ani inis çıkışlar olabilir bu kadar erken gelmez herhalde regl

Günaydın, yuksek ateste de gelebilir belli olmuyor ama ins.gelmez

Canim bundan önceki ay 36 dereceyle adet olmuşsun eger hep bu derecelerde adet oluyorsan henuz ates düşmüş sayılmaz ben mesela hep ayni atesle adet olurum.
Evet canım en yüksek 36.1 ile adet oldum 36 35,9 larda oluyorum genelde. Ama şuan adet belirtilerimin hiçbiri yok

Ne tesaduf benim bugunku ates de yerlerde ani inis çıkışlar olabilir bu kadar erken gelmez herhalde regl
Insallah gelmez yaa.aynen yumurtlama zamanima bakarsak erken daha.yaa iste her zaman nasıl ilerliyorsan öyle ilerle niye düşüp atraksiyon yaratiyorsun ki.simdi bekleki ertesi sabah olsunda ateşe bakalim

Günaydın, yuksek ateste de gelebilir belli olmuyor ama ins.gelmez
İnşallah gelmez
Inşallah gelmez adetin canım.eger yarinda olmazsan bi test patlatirsin artık
Aminnn inşallah yarında ateş düşmezse yine de birkaç gün beklerim çünkü artık testlerde negatifi görmekten sıkıldım. Muhtemelen cumaya kadar beklerim yeter ki gelmesinde

Insallah gelmez yaa.aynen yumurtlama zamanima bakarsak erken daha.yaa iste her zaman nasıl ilerliyorsan öyle ilerle niye düşüp atraksiyon yaratiyorsun ki.simdi bekleki ertesi sabah olsunda ateşe bakalim
Benim de her ay farklı bu ateşin sagi solu belli olmuyor gerçekten bazen ates sabitleniyor 3 gun ovulasyon oluyor bazen ates dusuyor en dipteyken ovulasyon oluyor bazen hafif yukselise gectiginde oluyor her ay farkli bakalim hangisi gebelik tablomuz olacak

Benimki hep adete 4gun kala düşüşe gecer.bu gunlerde böyle düşüş yaşamam hic.tek umudum umarim su meşhur yerlesme düşüşüdürçünkü dun ani kasik batmalarim da oldu.hayırlısı olsun bakalım

Kizlar merhaba tablomu goruyomusunuz 23. Gunum bugun atesim artti bugun goguslerim sisti. Ama sabahtan beri midem bulaniyo ates basiyo resmen. Kusmamak icin dayaniyorum. Tablom nasil olabilirmi dersiniz

Kizlar merhaba tablomu goruyomusunuz 23. Gunum bugun atesim artti bugun goguslerim sisti. Ama sabahtan beri midem bulaniyo ates basiyo resmen. Kusmamak icin dayaniyorum. Tablom nasil olabilirmi dersiniz
Eger hasta falan degilsen neden olmasin canım gayette olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…