İnşallah kuzum, bu ay gelir bebisin, bence regl düşüsü kesinlikle degil İnşallah implantasyon dususudurBenimki hep adete 4gun kala düşüşe gecer.bu gunlerde böyle düşüş yaşamam hic.tek umudum umarim su meşhur yerlesme düşüşüdürçünkü dun ani kasik batmalarim da oldu.hayırlısı olsun bakalım
Eger sen hasta olmadığını biliyorsan bence bebekten olma ihtimali yüksek.hadi insallah hayırlı haberler verirsin canımYok hasta degilim tatlim 2 senedir ugrasiyoruz umudum yok aslindada midem hic iyi degil. Kafami kaldiramiyorum resmen. Insallah bebektendir
Merhaba canım dpo 8 desin biraz daha geçsin test yap derim ama mide bulantısı bu kadar erken baslamaz inşallah ates basmalari bebistendirKizlar merhaba tablomu goruyomusunuz 23. Gunum bugun atesim artti bugun goguslerim sisti. Ama sabahtan beri midem bulaniyo ates basiyo resmen. Kusmamak icin dayaniyorum. Tablom nasil olabilirmi dersiniz
Test vakti gelmiş:)Kızlar günaydın şimdi bugün benim normalde regl günüm ama 3 gündür ateşim 36,3 Kendimi heran adet olcakmışım gibi hissediyorum ateşim düşmediğine göre herhalde bugün olmam dimi
Nasil anlatayim oyle ates basiyoki saclarima tahammulum kalmiyo resmen kesip atasim gelio. Menepozlulara dondun resmen :))) bencdde mide hemen bulanmaz ama bilemedim dedim ya. Benim atesim 36.7 yukselir sonra duser adet olurum. Eger dusmezse teste bile gerek kalmaz insallah canimMerhaba canım dpo 8 desin biraz daha geçsin test yap derim ama mide bulantısı bu kadar erken baslamaz inşallah ates basmalari bebistendir
Anlık düşüş olabilirKizlar geçen ay asilamadan dolayi yumurtlama erken olunca adetide erken oldum ya bugünde atesim düştü.normalde bu zamanlar düşmez böyle .acaba gecen ayin etkisinden genemi erken adet geliyor ki
Inşallah oyledir canım.yarınki atesimi sabırsızlıkla bekliyorum.insallah hepimiz saglikla kavuşuruz bebeklerimizeİnşallah kuzum, bu ay gelir bebisin, bence regl düşüsü kesinlikle degil İnşallah implantasyon dususudur
Güzel yükselmiş hadi hayırlısıKizlar merhaba tablomu goruyomusunuz 23. Gunum bugun atesim artti bugun goguslerim sisti. Ama sabahtan beri midem bulaniyo ates basiyo resmen. Kusmamak icin dayaniyorum. Tablom nasil olabilirmi dersiniz
Yaa negatifi görmiceğimi bilsem yapardım ama beklemem lazım gibi hissediyorum şuan hiçbir adet belirtim yok ne kasıklarım ağrıyor ne göğüslerim o yüzden olabilirim gibi geliyor sanırım yarınki ateş önemliTest vakti gelmiş:)
Kürtaj sonrası her türlü düzensizlik yaşanabilir.düzene girene kadar normaldirArkadaşlar 6 ağustosta kürtaj oldum ekim 13 de adet oldum 3 gün sürdü bitti dün yine leke leke geliyor adet mi oluyorum anlamadim böyle bi durum yaşanan varmi
Pozitif olsun biz bekleriz:))Yaa negatifi görmiceğimi bilsem yapardım ama beklemem lazım gibi hissediyorum şuan hiçbir adet belirtim yok ne kasıklarım ağrıyor ne göğüslerim o yüzden olabilirim gibi geliyor sanırım yarınki ateş önemli
O zaman yarın sabahki ateş durumuma göre test yapayım yine bu derecede olursa alırım test yaparım çok heyecanlandım. Rabbim boşa çıkarmaz inşallahPozitif olsun biz bekleriz:))
Herkesin belirtileri farkli olabilir hadi ins. Bu ay bol bebisli haberler gelirNasil anlatayim oyle ates basiyoki saclarima tahammulum kalmiyo resmen kesip atasim gelio. Menepozlulara dondun resmen :))) bencdde mide hemen bulanmaz ama bilemedim dedim ya. Benim atesim 36.7 yukselir sonra duser adet olurum. Eger dusmezse teste bile gerek kalmaz insallah canim
Amin canım inşallahInşallah oyledir canım.yarınki atesimi sabırsızlıkla bekliyorum.insallah hepimiz saglikla kavuşuruz bebeklerimize
Keske canim Allah kimsenin duasini cevirmesin hepimize versin insallah. Tesekkur ederim cevabin icinHerkesin belirtileri farkli olabilir hadi ins. Bu ay bol bebisli haberler gelir
maşallah katlanarak artsın inşallah darısı başımızaSonuç : 211.7
Yok geçen ayla ilgisi olmaz. İnşallah yerleşme düşüşü olmuştur.Kizlar geçen ay asilamadan dolayi yumurtlama erken olunca adetide erken oldum ya bugünde atesim düştü.normalde bu zamanlar düşmez böyle .acaba gecen ayin etkisinden genemi erken adet geliyor ki
1- Normal olanı 12-18. Günler. Ama geç yumurtlamadada hamile kalınıyor. Takip et bakalım sonraki aylar nasıl olacak.Merhabalar...
Ben 2.5 aylık evliyim ve eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık. Normalde adet döngüm 30-32 gün fakat evlendikten sonra bazı gecikmeler yaşadım. İlk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Bu yüzden yumurtlama günümü pek hesaplayamadım. Doktora gittim yeni evli olduğun için normal gecikmeler dedi. Rahim evliliğe ben gebeliğe hazırlanıyor dedi. Rahmin temiz yumurtalıkların sağlıklı dedi. Folidoce verdi. Gebelik düşünüyorsan kullan diye. Kullanmaya başladım daha sonra ise ovülasyon testi sipariş ettim internetten 30’lu olanlardan. Yumurtlama günümü net bileyim diye. 12.10.2018 de adet oldum 6 gün sürdü ve 23.10.2018 de ovülasyon testi yapmaya başladım hep silik çıktı. Taki 4 kasıma kadar. Bugün 5 kasım daha da koyulaştı. Görsele ekleyeceğim şimdi benim merak ettiğim şunlar.
1- adet döngümün 24. 25. Günleri yumurtlamam normal mi ? Herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
2- eşimle benim hiçbir sorunumuz yok Allah’a şükür bu günleri değerlendiriyoruz. Fakat günde kaç defa ilişkide bulunmamız gerekiyor ?
3- hala çatlamadı yumurtam teste göre 1 saat sonra tekrar yapacağım. Bu şartlar Altında hamile kalan var mı ?
Not : laboquick testini kullanıyorum.
Belki regl olamayacaksin ne biliyorsun tatlımher an hersey olabilir.neyse sen olumsuza hazirlada kendini sonuc olumlu olursa sevincin daha büyük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?