Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o şans eni sonu bizede vuracak ve o neden bu ay olmasın daha once hic kist sorunu yasamadim ki kuzum.olduysa bu ay olmuştur bende de.o yüzden bilgim yok.

Teşekkür ederim cevapladıığınız için. Bakın buda testlerim birazdan tekrar yapacağım

Eklentiler

• 7CEE4B3D-90F0-426D-92DD-8733A275CB24.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 47
Selamlar hanimlar o kadar çok aramama rağmen ateş ölçme yöntemini deneyenleri deneyimleyenleri bulamadim şükürler olsun sonunda buldum hepinize teşekkürler bende bu ay başaldim inşalalhh tüm isteyenlerle birlikte banada nasip olur sağlikli hayirli bir evlat

Sağol cnm Amin ...Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..epeydir yoksun varmı gelişmeler..neler yapıyorsun?

Veson günaydın.. bu sabah ölçüm yaparken normalden biraz fazla bekledim ötmedi dedim acaba uyku seresemi tuşa mı basmadım ağzımdan çıkardım bir anda öttü derece 36.7 çıktı
Sonra güvenemedim tekrar iki kez ölçtüm 36.6 çıktı ikisinde de
Bende 36.6 yazdım sağlıksız bir ölçüm mü oldu?

Bir de yerleşme olunca ateş düşer mi o konuda bir bilgim yok benim

Canım günaydın.36.6 da olsa 36.7 de olsa ateş gayet iyi.o yerlesme düşüşüde herkeste olan birsey degil.her düşüşte yerlesme düşüşü olmuyor maalesef.sen onu kafana takma.simdilik hersey yolunda insallah doktora gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…