Bende öyle olmasını umuyorum.adete 1hafta var bakalım beni neler bekliyorYok geçen ayla ilgisi olmaz. İnşallah yerleşme düşüşü olmuştur.
Valla o şans eni sonu bizede vuracak ve o neden bu ay olmasınO şans bizi vurmaz :)
İnanılmaz derecede akıntı sorunum var uzayan sarı akıntı oluyor. Bugün yürürkende iki kasığımın alt tarafı hamlanmış gibi ağırıyor. Hani spor yapınca ertesi gün bir ağrı oluyor ya tam ağrı da değil rahatsızlık hissi gibi öyle.
Kist belirtileri mi acaba bu ateşte tekrar yumurtluyor olamam çünkü
Teşekkür ederim cevapladıığınız için. Bakın buda testlerim birazdan tekrar yapacağım1- Normal olanı 12-18. Günler. Ama geç yumurtlamadada hamile kalınıyor. Takip et bakalım sonraki aylar nasıl olacak.
2- günde 1 yada 2 günde 1 yeterli.
3- Bu şartlar altında hamile kalan var. Testin gayet doğru gösteren bir test.
İlk sayfaya bakıp ateş ölçme yöntemini kullanmanızı tavsiye ederim. En garanti yöntemdir.
Bir iki güne çatlar. Çalışmaları ihmal etmeyin.Teşekkür ederim cevapladıığınız için. Bakın buda testlerim birazdan tekrar yapacağım
Heyecanla bekleyeceğim bu ayın sonunu artık. Bu da şimdiki yaptığım testBir iki güne çatlar. Çalışmaları ihmal etmeyin.
Saol canm sen nasıl oldun cnm çok sık giremiyorum adet oldun mu sendeKürtaj sonrası her türlü düzensizlik yaşanabilir.düzene girene kadar normaldir
Amin inşallahO zaman yarın sabahki ateş durumuma göre test yapayım yine bu derecede olursa alırım test yaparım çok heyecanlandım. Rabbim boşa çıkarmaz inşallah
Çok şükür cnm iyiyim ben adet oldum iki haftayı geçti.bakalım bu ay düzene girecek miSaol canm sen nasıl oldun cnm çok sık giremiyorum adet oldun mu sende
Yok cnm ya.bir arkadaşı gönderdi cibi Sağolsun vermemişler 1.derece akraba olmalıymış.eşime dedim.bir ton saydı hastaneye.artık ne zaman işimiz düşerse o tarafaVeson senin sonuçları alabildin mi?
Sağol cnm Amin ...Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..epeydir yoksun varmı gelişmeler..neler yapıyorsun?
Canım günaydın.36.6 da olsa 36.7 de olsa ateş gayet iyi.o yerlesme düşüşüde herkeste olan birsey degil.her düşüşte yerlesme düşüşü olmuyor maalesef.sen onu kafana takma.simdilik hersey yolunda insallah doktora gerek kalmazVeson günaydın.. bu sabah ölçüm yaparken normalden biraz fazla bekledim ötmedi dedim acaba uyku seresemi tuşa mı basmadım ağzımdan çıkardım bir anda öttü derece 36.7 çıktı
Sonra güvenemedim tekrar iki kez ölçtüm 36.6 çıktı ikisinde de
Bende 36.6 yazdım sağlıksız bir ölçüm mü oldu?
Bir de yerleşme olunca ateş düşer mi o konuda bir bilgim yok benim
Dur bakalim canım daha adet olmadin demi..atesinde adet olduğun dereceye de düşmemiş henüzBugün 0.1derece düşüş oldu sanırım bu ayda tutmadı
Evet yaa bugun güzel yukseldi.insallah düşündüğümüz iniş cikistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?