İnşallah kuzum, bu ay güzel haberini verirsin, ben bu ay cok umutlu olamamakla birlikte kafam rahat etsin diye dpo 10 da test yapacagim elimde erken gebelik testi var kafamı rahatlatmam lazım Ales sınavım var devamli acaba var mi diye dusunmekten sinava odaklanamiyorumEvet yaa bugun güzel yukseldi.insallah düşündüğümüz iniş cikistirbu arada senin ateste güzel is çıkarmış bugün hadi inşallah
Insallah güzel haber vermek hepimize nasip olsun..benimde elimde test varda normal test.zaten yapmam beklerim ben.atesin durumuna göre bakarimİnşallah kuzum, bu ay güzel haberini verirsin, ben bu ay cok umutlu olamamakla birlikte kafam rahat etsin diye dpo 10 da test yapacagim elimde erken gebelik testi var kafamı rahatlatmam lazım Ales sınavım var devamli acaba var mi diye dusunmekten sinava odaklanamiyorum
Ya ne biliyim bugün de dünün ateşi gibi bekledim dua ettim gece hep düşüncede işte moralman çöküyorsun. Ama tabi umut gelene kadar vardırDur bakalim canım daha adet olmadin demi..atesinde adet olduğun dereceye de düşmemiş henüz
Aynen öyle canim adetin gelene kadar umut varYa ne biliyim bugün de dünün ateşi gibi bekledim dua ettim gece hep düşüncede işte moralman çöküyorsun. Ama tabi umut gelene kadar vardır
Sağol canim insallah.umarim sonu hayır olur
Sağolasın canim amin ins.Insallah güzel haber vermek hepimize nasip olsun..benimde elimde test varda normal test.zaten yapmam beklerim ben.atesin durumuna göre bakarimama bide hamile cikarsan (insallah) o zaman da onun heyecaniyla sınava adapte olamazsan Allah yardimcin olsun simdiden başarılar canımm
İnşallah kuzum, Rabbim senin de gönlüne göre istedigin vakitte nasip etsin ins.
Aslında test yapsam rahatlıcam ama elim gitmiyor işteAynen öyle canim adetin gelene kadar umut var
Aynen adet günün geldi test yapsan çıkar ama tabi karar senin.insan cesaret edemiyor.bazen olmadigindan emin bile olsan negatifi görmek cok üzüyorAslında test yapsam rahatlıcam ama elim gitmiyor işte
Evet dün arkadaşım o kdar ısrar ettiki test yapmam için resmen direndim. 14 aydır hep negatif olunca iyice geçmesini bekliyor insan varsa içerde bi yerdedir zaten. İşin ilginç yanı şuan hiçbir belirtim yokAynen adet günün geldi test yapsan çıkar ama tabi karar senin.insan cesaret edemiyor.bazen olmadigindan emin bile olsan negatifi görmek cok üzüyor
Canım günaydın.36.6 da olsa 36.7 de olsa ateş gayet iyi.o yerlesme düşüşüde herkeste olan birsey degil.her düşüşte yerlesme düşüşü olmuyor maalesef.sen onu kafana takma.simdilik hersey yolunda insallah doktora gerek kalmaz
Sen en guzeli yarın ki ateşi de gör ona göre test yapıp yapmamaya karar ver canımEvet dün arkadaşım o kdar ısrar ettiki test yapmam için resmen direndim. 14 aydır hep negatif olunca iyice geçmesini bekliyor insan varsa içerde bi yerdedir zaten. İşin ilginç yanı şuan hiçbir belirtim yok
Evet dün arkadaşım o kdar ısrar ettiki test yapmam için resmen direndim. 14 aydır hep negatif olunca iyice geçmesini bekliyor insan varsa içerde bi yerdedir zaten. İşin ilginç yanı şuan hiçbir belirtim yok
Sen en guzeli yarın ki ateşi de gör ona göre test yapıp yapmamaya karar ver canım
İnşallah bu ay 14 ayın acısını çıkartacak bir mutluluk yaşarsın
Yarın da olmazsa yaparsın testi :)
Amin amin amin canım inşallah gerçi geçen akşam kavga ettik koca kişisiyle hatta laf arasında çocuk istemiyorum bile dedim hayırlısı bakalımİnşallah kuzum, Rabbim senin de gönlüne göre istedigin vakitte nasip etsin ins.
Sağolasın canım, valla kendimden çok sizin haberinizi almak istiyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler, olmasa da sorun degil önümüzdeki aylara bakacagiz@deeploneliness Ay senin de çıkmiş :)
Ya ben heyecanlandım resmen bu ay güzel haberini alalım inşallah
Valla kuzum çalışırken ne kadar dikkat edilirse iste o kadarbende şimdi sana yazacaktım :) şimdi ateşine baktım ne güzel çıkmış inşallahh böyle devam eder sen bu aralar dikkat et kendine :)
Bana gelince hiç umudum yok ama geçen ay ki tabloma bakıyorum biraz böyle acaba mı diyorum sonra yoktur yoktur deyip frenliyorum:)
Uğrassin azcık gönlünü alsın, ben de öyle esime sinirlenince hemen çocuk fikri iptal barısınca çalışmalara devamAmin amin amin canım inşallah gerçi geçen akşam kavga ettik koca kişisiyle hatta laf arasında çocuk istemiyorum bile dedim hayırlısı bakalımşimdi barışmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?