Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin amin canım inşallah gerçi geçen akşam kavga ettik koca kişisiyle hatta laf arasında çocuk istemiyorum bile dedim hayırlısı bakalım şimdi barışmaya çalışıyor
Önce insanı zıvanadan çıkarırlar sonra barışmaya çalışırlar.zaten haksız olduklari zaman barışmaya çalışırlar hemen

Önce insanı zıvanadan çıkarırlar sonra barışmaya çalışırlar.zaten haksız olduklari zaman barışmaya çalışırlar hemen
Yok benimki hep haklı sağolsun bazen gerçekten olmasa mı acaba diyorum yani onca ay olmadı vardır bi hayır diyorum sonra bebek görüncede içim eriyor gece rüyamda bebek gördüm yine rüyalarıma giriyor

Ortalama al 36,65 gir.yerleşme olunca illa düşüş olacak diye birşey yok.düşüş oldu diye de yerleşme oldu kesin demek de yanlış bu sadece tahmin
Bugün 0.1derece düşüş oldu sanırım bu ayda tutmadı
yarınki ateşi de görelim

Ortalama al 36,65 gir.yerleşme olunca illa düşüş olacak diye birşey yok.düşüş oldu diye de yerleşme oldu kesin demek de yanlış bu sadece tahmin

yarınki ateşi de görelim
Klomen mi geciktirdi dicem ama onun geciktirmesi için yumurtanın çatlamamış olması gerekir dimi.

Yok benimki hep haklı sağolsun bazen gerçekten olmasa mı acaba diyorum yani onca ay olmadı vardır bi hayır diyorum sonra bebek görüncede içim eriyor gece rüyamda bebek gördüm yine rüyalarıma giriyor
Hepimizin ailesinde oluyor bu tarz kavga ve tartışmalar.olmadi diye bunda hayır arama bence.çoğu kavgamız da zaten bu bebek olayından çıkıyor.benim 2 yıldır olmuyor ama hic eşime yorup olmuyorsa vardir bir hayır diye düşünmedim.birbirinize olan sevginizden eminseniz gerisi boş.

Gerçi Allah ol desin yeterki ne kadar yorsanda bi sorun olmaz inşallah.. bu haftanın sonunda yüzümüz güler inşallah :)

Gerçi Allah ol desin yeterki ne kadar yorsanda bi sorun olmaz inşallah.. bu haftanın sonunda yüzümüz güler inşallah :)
Aynenn öyle.benim annem hamileyken sırtında kum taşımış hic bisey olmamis eger bebeğim geldiyse benimleyse, bende anamın kiziysam hic bir seycik olmaz insallah insallahh aminn.hafta sonuna kadar durumlarimiz belli olur

Aynenn öyle.benim annem hamileyken sırtında kum taşımış hic bisey olmamis eger bebeğim geldiyse benimleyse, bende anamın kiziysam hic bir seycik olmaz insallah insallahh aminn.hafta sonuna kadar durumlarimiz belli olur

Bu yazını okuyunca bir an kızın olacaj gibi hissettim :) Eğer annen gibi güçlü bir kadın olmasan bu kadar sabırla bebeğini bekler miydin .. Rabbim bir gün inşallah sabrının hediseyini verecek :)

Bu arada yumurtlama dönemlerimiz de aynı ilerliyor benim olmazsa bile inşallah senin haberinde ben kalmışım gibi mutlu edecek beni

Khaleesi21

Canım ya amniyo sonucun ne oldu?kaçırdım sanırım ben.
Canım hızlı sonuç( fish) maalesef yeterli hücre bulunamadığı için bakılamamış. Bizde kesin olan kültür sonucunu bekliyoruz. O da 3 haftayı bulacakmış. Gittiğim perinatolog ve genetikçi ultrason bulgularına göre herşeyin normal olduğunu, sonuçların temiz çıkacağını söylüyorlar. Umarım öyledir. Sağlıklıdır inşallah
Sen ne yaptın ? Kese görmeye girtin mi ? Doktora ne zaman gideceksin? Hamilelik nasıl gidiyor? Eşine nasıl bir süpriz yaptın?

Kiz olsun erkek olsun hic farketmez.saglikli,eli ayağı düzgün aklı başında olsunda cinsiyet hic farketmez.annemin de 3kizi bir oğlu var anneme çekersem bi kızda benim olur belki :) evet canım günlerimiz ayni.birlikte gün sayiyoruz.insallah 1hafta sonra burda ikimizde güzel haberler paylasiriz.

İlk evlendiğim zaman kızım olsun istiyorum diyodum şimdi artık yeterki olsun sağlıklı olsun diyorum :) inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlar

İlk evlendiğim zaman kızım olsun istiyorum diyodum şimdi artık yeterki olsun sağlıklı olsun diyorum :) inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlar
Inşallah kuzum.bende erkek çocuklarını cok severdim hep ama hic şunun olsun falan demedim.bekleyip kolay kavusamayanlar icin hic farketmiyor.senin yarınki atesi merakla bekliyorum bende

Inşallah kuzum.bende erkek çocuklarını cok severdim hep ama hic şunun olsun falan demedim.bekleyip kolay kavusamayanlar icin hic farketmiyor.senin yarınki atesi merakla bekliyorum bende
Valla bende merakla bekliyorum çünkü hala gelen giden yok ama sürekli tuvalete gidiyorum geldi mi acaba diye. Kabızlık var bide tek şüphelendiğim şey normalde adet öncesi canım acaip tatlı ister şuan ağzıma götürürken midem almıyor. Hayıra çıkarsın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…