Önce insanı zıvanadan çıkarırlar sonra barışmaya çalışırlar.zaten haksız olduklari zaman barışmaya çalışırlar hemenAmin amin amin canım inşallah gerçi geçen akşam kavga ettik koca kişisiyle hatta laf arasında çocuk istemiyorum bile dedim hayırlısı bakalımşimdi barışmaya çalışıyor
Yok benimki hep haklı sağolsunÖnce insanı zıvanadan çıkarırlar sonra barışmaya çalışırlar.zaten haksız olduklari zaman barışmaya çalışırlar hemen
Ortalama al 36,65 gir.yerleşme olunca illa düşüş olacak diye birşey yok.düşüş oldu diye de yerleşme oldu kesin demek de yanlış bu sadece tahminVeson günaydın.. bu sabah ölçüm yaparken normalden biraz fazla bekledim ötmedi dedim acaba uyku seresemi tuşa mı basmadım ağzımdan çıkardım bir anda öttü derece 36.7 çıktı
Sonra güvenemedim tekrar iki kez ölçtüm 36.6 çıktı ikisinde de
Bende 36.6 yazdım sağlıksız bir ölçüm mü oldu?
Bir de yerleşme olunca ateş düşer mi o konuda bir bilgim yok benim
yarınki ateşi de görelimBugün 0.1derece düşüş oldu sanırım bu ayda tutmadı
Klomen mi geciktirdi dicem ama onun geciktirmesi için yumurtanın çatlamamış olması gerekir dimi.Ortalama al 36,65 gir.yerleşme olunca illa düşüş olacak diye birşey yok.düşüş oldu diye de yerleşme oldu kesin demek de yanlış bu sadece tahmin
yarınki ateşi de görelim
Hepimizin ailesinde oluyor bu tarz kavga ve tartışmalar.olmadi diye bunda hayır arama bence.çoğu kavgamız da zaten bu bebek olayından çıkıyor.benim 2 yıldır olmuyor ama hic eşime yorup olmuyorsa vardir bir hayır diye düşünmedim.birbirinize olan sevginizden eminseniz gerisi boş.Yok benimki hep haklı sağolsunbazen gerçekten olmasa mı acaba diyorum yani onca ay olmadı vardır bi hayır diyorum sonra bebek görüncede içim eriyor gece rüyamda bebek gördüm yine rüyalarıma giriyor
Sağolasın canım, valla kendimden çok sizin haberinizi almak istiyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler, olmasa da sorun degil önümüzdeki aylara bakacagiz
Valla kuzum çalışırken ne kadar dikkat edilirse iste o kadarayaktayim,sürekli merdiven inip çıkıyorum genede ne olur ne olmaz diye dikkat etmeye çalışıyorum.sana gelince bence umudun hep olsun.zaman zaman hepimiz umutsuzluga düşüyoruz ama tablon su an umut veriyor.insallah atesin hic düşmez
Ortalama al 36,65 gir.yerleşme olunca illa düşüş olacak diye birşey yok.düşüş oldu diye de yerleşme oldu kesin demek de yanlış bu sadece tahmin
yarınki ateşi de görelim
Aynenn öyle.benim annem hamileyken sırtında kum taşımış hic bisey olmamisGerçi Allah ol desin yeterki ne kadar yorsanda bi sorun olmaz inşallah.. bu haftanın sonunda yüzümüz güler inşallah :)
Aslında ciddi bir gecikme yok.lüteal fazda 1-2 gün sapma gayet doğal.yarınki ateş bize ipucu verecektirKlomen mi geciktirdi dicem ama onun geciktirmesi için yumurtanın çatlamamış olması gerekir dimi.
Tamam çok sağol o zaman yarını bekliyorum heyecanlaAslında ciddi bir gecikme yok.lüteal fazda 1-2 gün sapma gayet doğal.yarınki ateş bize ipucu verecektir
Canım bu beta hcg değeri nerden giriliyordu?Aslında ciddi bir gecikme yok.lüteal fazda 1-2 gün sapma gayet doğal.yarınki ateş bize ipucu verecektir
Aynenn öyle.benim annem hamileyken sırtında kum taşımış hic bisey olmamiseger bebeğim geldiyse benimleyse, bende anamın kiziysam hic bir seycik olmaz insallah insallahh aminn.hafta sonuna kadar durumlarimiz belli olur
@Cemre Yaman ve kızlar folikül büyüklüğünü nasıl gireceğimizi sonunda çözdüm.
Specifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti
Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicül size çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü yazıp save yapıyorsun
Eki Görüntüle 2130765
Canım ya amniyo sonucun ne oldu?kaçırdım sanırım ben.Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İkinizde Allaha emanet olun
Canım hızlı sonuç( fish) maalesef yeterli hücre bulunamadığı için bakılamamış. Bizde kesin olan kültür sonucunu bekliyoruz. O da 3 haftayı bulacakmış. Gittiğim perinatolog ve genetikçi ultrason bulgularına göre herşeyin normal olduğunu, sonuçların temiz çıkacağını söylüyorlar. Umarım öyledir. Sağlıklıdır inşallahCanım ya amniyo sonucun ne oldu?kaçırdım sanırım ben.
Kiz olsun erkek olsun hic farketmez.saglikli,eli ayağı düzgün aklı başında olsunda cinsiyet hic farketmez.annemin de 3kizi bir oğlu varBu yazını okuyunca bir an kızın olacaj gibi hissettim :) Eğer annen gibi güçlü bir kadın olmasan bu kadar sabırla bebeğini bekler miydin .. Rabbim bir gün inşallah sabrının hediseyini verecek :)
Bu arada yumurtlama dönemlerimiz de aynı ilerliyor benim olmazsa bile inşallah senin haberinde ben kalmışım gibi mutlu edecek beni
İlk evlendiğim zaman kızım olsun istiyorum diyodum şimdi artık yeterki olsun sağlıklı olsun diyorum :) inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlarKiz olsun erkek olsun hic farketmez.saglikli,eli ayağı düzgün aklı başında olsunda cinsiyet hic farketmez.annemin de 3kizi bir oğlu varanneme çekersem bi kızda benim olur belki :) evet canım günlerimiz ayni.birlikte gün sayiyoruz.insallah 1hafta sonra burda ikimizde güzel haberler paylasiriz.
Inşallah kuzum.bende erkek çocuklarını cok severdim hep ama hic şunun olsun falan demedim.bekleyip kolay kavusamayanlar icin hic farketmiyor.senin yarınki atesi merakla bekliyorum bendeİlk evlendiğim zaman kızım olsun istiyorum diyodum şimdi artık yeterki olsun sağlıklı olsun diyorum :) inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlar
Valla bende merakla bekliyorum çünkü hala gelen giden yok ama sürekli tuvalete gidiyorum geldi mi acaba diye. Kabızlık var bide tek şüphelendiğim şey normalde adet öncesi canım acaip tatlı ister şuan ağzıma götürürken midem almıyor. Hayıra çıkarsın RabbimInşallah kuzum.bende erkek çocuklarını cok severdim hep ama hic şunun olsun falan demedim.bekleyip kolay kavusamayanlar icin hic farketmiyor.senin yarınki atesi merakla bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?