Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya tabiki de öyle hatta ikisi birden olsun sağlıklı olsun:)
Amin inşallah haftaya güzel haberle başlangıç yaparız

Ya tabiki de öyle hatta ikisi birden olsun sağlıklı olsun:)
Amin inşallah haftaya güzel haberle başlangıç yaparız
3 hafta daha sabredeceğiz desene.umarım güzel sonuçlar gelecek.
Aslında kese ve kalp aynı zamanda görmek istiyorum.bu sebeple ayın 15ini beklemem gerek;ama devlet hastanesinde kan tahlili de yaptırmak istiyorum.yarın gel demişti.belki yarın giderim kese için.valla belirtisiz hamilelik olacağına hiç inancım yoktu ama oluyormuş.eşime nasıl söyledim : kaset testleri kargo poşetine koyup iş yerinde danışmaya verdim.göndetene de cooming soon yazdım,saklandım ben.açınca inanamadı,çok mutlu oldu.

Khaleesi21 (senin deyiminle) Maşş
Hep böyle guzel ilerlesin
Sağol canım devamı gelir inş.1 tane 9.haftaya kadar giden boş gebelik hikayem var.bu sebeple kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim.

Ay ne güzel süpriz yapmışsın. Sonuna kadar hep sağlıkla güzel haberleri paylaşmak ve hep böyle mutlu, heyecanlı olmayı nasip etsin Rabbim sizlere. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olacak. Biliyorum geçmişte yaşananlardan dolayı insanın içi bir türlü rahatlayamıyor. Ama üstesinden geleceğiz. Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. Allaha emanet olun sen de bebişinde

Hadi yatalim hemen sabah olsun :)) insallah sabahki ateş yüZünü güldürür canım

5 dk da bir girip senin değerini girmeni bekliyorum:) Bence yap bugün bu stresle bir gün daha gecmez
Ahh canımsın 8:10 da ölçüyorum ya her sabah. Dua ettm heyecandan erken uyanmıyım diye. Hatta iki kez ölçtüm yanlış olur mu diye ikisi de aynı çıktı. Sorma bugün kesinlikle yapıyorum nolur dua edin

Ahh canımsın 8:10 da ölçüyorum ya her sabah. Dua ettm heyecandan erken uyanmıyım diye. Hatta iki kez ölçtüm yanlış olur mu diye ikisi de aynı çıktı. Sorma bugün kesinlikle yapıyorum nolur dua edin

Bol bol dua ediyorum sana hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…