Kiz olsun erkek olsun hic farketmez.saglikli,eli ayağı düzgün aklı başında olsunda cinsiyet hic farketmez.annemin de 3kizi bir oğlu varanneme çekersem bi kızda benim olur belki :) evet canım günlerimiz ayni.birlikte gün sayiyoruz.insallah 1hafta sonra burda ikimizde güzel haberler paylasiriz.
Ya tabiki de öyle hatta ikisi birden olsun sağlıklı olsun:)
Amin inşallah haftaya güzel haberle başlangıç yaparız
3 hafta daha sabredeceğiz desene.umarım güzel sonuçlar gelecek.Canım hızlı sonuç( fish) maalesef yeterli hücre bulunamadığı için bakılamamış. Bizde kesin olan kültür sonucunu bekliyoruz. O da 3 haftayı bulacakmış. Gittiğim perinatolog ve genetikçi ultrason bulgularına göre herşeyin normal olduğunu, sonuçların temiz çıkacağını söylüyorlar. Umarım öyledir. Sağlıklıdır inşallah
Sen ne yaptın ? Kese görmeye girtin mi ? Doktora ne zaman gideceksin? Hamilelik nasıl gidiyor? Eşine nasıl bir süpriz yaptın?
Sağol canım devamı gelir inş.1 tane 9.haftaya kadar giden boş gebelik hikayem var.bu sebeple kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim.
Ay ne güzel süpriz yapmışsın.3 hafta daha sabredeceğiz desene.umarım güzel sonuçlar gelecek.
Aslında kese ve kalp aynı zamanda görmek istiyorum.bu sebeple ayın 15ini beklemem gerek;ama devlet hastanesinde kan tahlili de yaptırmak istiyorum.yarın gel demişti.belki yarın giderim kese için.valla belirtisiz hamilelik olacağına hiç inancım yoktu ama oluyormuş.eşime nasıl söyledim : kaset testleri kargo poşetine koyup iş yerinde danışmaya verdim.göndetene de cooming soon yazdım,saklandım ben.açınca inanamadı,çok mutlu oldu.
Sağol canım devamı gelir inş.1 tane 9.haftaya kadar giden boş gebelik hikayem var.bu sebeple kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim.
Inşallah canım insallahYa tabiki de öyle hatta ikisi birden olsun sağlıklı olsun:)
Amin inşallah haftaya güzel haberle başlangıç yaparız
Hadi yatalim hemen sabah olsun :)) insallah sabahki ateş yüZünü güldürür canımValla bende merakla bekliyorum çünkü hala gelen giden yok ama sürekli tuvalete gidiyorum geldi mi acaba diye. Kabızlık var bide tek şüphelendiğim şey normalde adet öncesi canım acaip tatlı ister şuan ağzıma götürürken midem almıyor. Hayıra çıkarsın Rabbim
İnşallah inşallahHadi yatalim hemen sabah olsun :)) insallah sabahki ateş yüZünü güldürür canım
Günaydın kızlar bugin ki ateşim 36,3 sizce test yapmalı mıyım artık :)
Ahh canımsın 8:10 da ölçüyorum ya her sabah. Dua ettm heyecandan erken uyanmıyım diye. Hatta iki kez ölçtüm yanlış olur mu diye ikisi de aynı çıktı. Sorma bugün kesinlikle yapıyorum nolur dua edin5 dk da bir girip senin değerini girmeni bekliyorum:) Bence yap bugün bu stresle bir gün daha gecmez
Ahh canımsın 8:10 da ölçüyorum ya her sabah. Dua ettm heyecandan erken uyanmıyım diye. Hatta iki kez ölçtüm yanlış olur mu diye ikisi de aynı çıktı. Sorma bugün kesinlikle yapıyorum nolur dua edin
Yap yap yapGünaydın kızlar bugin ki ateşim 36,3 sizce test yapmalı mıyım artık :)
Yapıcam bugün öğleden sonra artık dayanamıcam çünkü. Herhalde bu ateşle gelmez adetim diye düşünüyorum.Yap yap yap
Yapıcam bugün öğleden sonra artık dayanamıcam çünkü. Herhalde bu ateşle gelmez adetim diye düşünüyorum.
Günaydın canım.ben de 7 de ölçüyorum.kendiminkini olctum seninkine baktimYapıcam bugün öğleden sonra artık dayanamıcam çünkü. Herhalde bu ateşle gelmez adetim diye düşünüyorum.
İnşallah canım beklememin karşılığını alırımGünaydın canım.ben de 7 de ölçüyorum.kendiminkini olctum seninkine baktiminsallah güzel haberler alalım hadi
Merakla ve heyeanla bekliyorumİnşallah canım beklememin karşılığını alırımyapar yapmaz direk yazıcam zaten
İnşallah koyu bir pozitif olur:)Günaydın kızlar bugin ki ateşim 36,3 sizce test yapmalı mıyım artık :)
İnşallah canımİnşallah koyu bir pozitif olur:)
Niye ogleden sonraİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?