Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson benim dudagimda uçuk çıktı ya.acaba ates ondan mı yüksek seyrediyorki ? Ama hasta falan degilim.bekarkende çıkardı ucuğum ama evlendigimden beri ilk kez böyle ucuğum çıktı

Hihihihi biraz daha sabredelim kızlar sonuç iyi olsun da. Aslında bana da zaman geçmiyorda normalde son günler 10 dakikada bir çişim gelirdi şimdi gelmiceği tuttu
Napalim elimiz mahkum bekleyecegiz artık insallah sonuç pozitif olsunda biz hemen unuturuz bu bekleme faslını

Burda bi arkadaşım var dedi ki beni beklemeden yaparsın keserim seni dedi :) tehtitlere boyun eğmek zorunda kaldım bende onu beklicem 3 gibi gelcek.
Bence iki kere yapabilirsinonce bizim icin sonra haberin yokmuş gibi arkadaşın icin

Saka Saka bekleriz canim sonu guzel olsun yeter ki

Ahh canımsın 8:10 da ölçüyorum ya her sabah. Dua ettm heyecandan erken uyanmıyım diye. Hatta iki kez ölçtüm yanlış olur mu diye ikisi de aynı çıktı. Sorma bugün kesinlikle yapıyorum nolur dua edin
Ben 7 aylığım sabredemem.arkadaşına da bir tane daha yaparsın.testler benden.yeterki çıksın.3 nedir ya???
Ayyy bak stresten sancım tuttu.hadi git yap.

Ben 7 aylığım sabredemem.arkadaşına da bir tane daha yaparsın.testler benden.yeterki çıksın.3 nedir ya???
Ayyy bak stresten sancım tuttu.hadi git yap.
Aa bak deme şimdi öyle vicdan yaparım valla. Mesaj attım arkadaşa gel artık dayanamıcam yapıcam dedim bekle bekle geliyorum dedi bende şimdi iyice sıkışayım öyle yapıyım. Ama alt karnımda adet olcakmış gibi his oluyor

Ultrason mu çekeceksin kız?sıkışmana falan gerek yok 4 damla çişin olsun kafi tamam arkadaşını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…