Aynen bende umutlandirmak istemem ama dayanamadimBana da öyle geliyor ama umutlandırmakta istemiyor insan inşallah bu ay çok güzel bi haber senden de gelecekhilallll
Ya sorma sinirlerim bozulmaya başladı :) biraz daha beklicem yoksa şansını kaybeder
Ya normalde evlenmeden once ucuk çıkardı arada ama 2 yıldır böyle bir ucuk hatirlamiyorum.keske bir belirti olsa o zaman bu çirkin uçuğumu cok severimhilallll kuzum ya soylemeden gecemeyecegim. Bu ay senden guzel haber bekliyorum. Bana kalirsa ucuk cikmasi da bi isaret surekli olan bisey degilse sende
Insallah sizin düşündüğünüz gibi olur canım.2 yıldır bunu bekliyorum.gerceklesmeyecek bir hayal gibi geliyor hepBana da öyle geliyor ama umutlandırmakta istemiyor insan inşallah bu ay çok güzel bi haber senden de gelecekhilallll
Ay zaten 3 e bisey kalmadi.insallah su pozitifi görüruzde herseye degerYa sorma sinirlerim bozulmaya başladı :) biraz daha beklicem yoksa şansını kaybeder
Evet kuzucum inşallah ya. Ee şimdi buna sabredemiyorsak 9 ay napcaz bizAy zaten 3 e bisey kalmadi.insallah su pozitifi görüruzde herseye deger
O zaman Allah sabrını verirEvet kuzucum inşallah ya. Ee şimdi buna sabredemiyorsak 9 ay napcaz biz
Isallah bi belirtidirYa normalde evlenmeden once ucuk çıkardı arada ama 2 yıldır böyle bir ucuk hatirlamiyorum.keske bir belirti olsa o zaman bu çirkin uçuğumu cok severim
Insallah benimkide hamilelik belirtisidir ya.umut edecek bir sebep olmasi bile guzel teşekkür ederimIsallah bi belirtidirbende cikmisti hamile kaldigimda. Simdi kiz kardesim yeni ogrendi hamile oldugunu onda da cikmis. Herkesde ayni belirtiler olmaz tabi ama okuyunca yazdigini soylemeden gecemedim
Belkide olabilirAa oda bir belirti olarak kayıtlara geçer o zaman aslinda mantıklı çünkü vücut sıcaklığı içten artınca tepki olarak uçuk çıkıyor olabilir
Hayirlisi olsun hakkinda isallah senin icin de bi belirtidirBelkide olabilirbenim onceden cikan uçuklarim genelde hasta oldugum,üşüttüğüm zamanlarda cikardi.su an hasta falan da degilim.
Aminnn..6 günüm kaldı adete.insallah guzel haberle sonuçlanırHayirlisi olsun hakkinda isallah senin icin de bi belirtidirtakipteyim seni
Vallahi yaa.bir kisi kac kisiyi bekletti ayıp ama demi :)))Hayirlisi olsun hakkinda isallah senin icin de bi belirtidirtakipteyim seni
Aynen yaaa.saat 3bucuk oldu gitti gelmedi :))Ay leyla ablanın isi gibi bir sey oldu buuniq12
İnşallah sevinçten bizi unutmuştur,Aynen yaaa.saat 3bucuk oldu gitti gelmedi :))
Insallah öyledir yaa.yeterki o sebeple unutsun biziİnşallah sevinçten bizi unutmuştur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?