Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll kuzum ya soylemeden gecemeyecegim. Bu ay senden guzel haber bekliyorum. Bana kalirsa ucuk cikmasi da bi isaret surekli olan bisey degilse sende
Ya normalde evlenmeden once ucuk çıkardı arada ama 2 yıldır böyle bir ucuk hatirlamiyorum.keske bir belirti olsa o zaman bu çirkin uçuğumu cok severim

Ya normalde evlenmeden once ucuk çıkardı arada ama 2 yıldır böyle bir ucuk hatirlamiyorum.keske bir belirti olsa o zaman bu çirkin uçuğumu cok severim
Isallah bi belirtidir bende cikmisti hamile kaldigimda. Simdi kiz kardesim yeni ogrendi hamile oldugunu onda da cikmis. Herkesde ayni belirtiler olmaz tabi ama okuyunca yazdigini soylemeden gecemedim

Isallah bi belirtidir bende cikmisti hamile kaldigimda. Simdi kiz kardesim yeni ogrendi hamile oldugunu onda da cikmis. Herkesde ayni belirtiler olmaz tabi ama okuyunca yazdigini soylemeden gecemedim
Insallah benimkide hamilelik belirtisidir ya.umut edecek bir sebep olmasi bile guzel teşekkür ederim

Aa oda bir belirti olarak kayıtlara geçer o zaman aslinda mantıklı çünkü vücut sıcaklığı içten artınca tepki olarak uçuk çıkıyor olabilir
Belkide olabilir benim onceden cikan uçuklarim genelde hasta oldugum,üşüttüğüm zamanlarda cikardi.su an hasta falan da degilim.

Kızlarrrr burdayım yapamadım çok acil iş yerinden çıkmak zorunda kaldım. Birazdan yapıyorum arkadaşım almış testi. Bekleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…