Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim donemlerime cok benzoyorsun sekerim. Benim de arka arkaya cikmisti. Sonu da guzel olur ins.
Hadi yaa.iyice merak ettim benimkide hamilelikten mi diye.eger benimkide bebektense ucuk hamilelik belirtisi diyebiliriz Allah'ım hayırlısıni versin insallah

Hadi yaa.iyice merak ettim benimkide hamilelikten mi diye.eger benimkide bebektense ucuk hamilelik belirtisi diyebiliriz Allah'ım hayırlısıni versin insallah
Canım umutlandırmak istemem. Bi ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Benim hamileliklerimin ilk haftalarında bir çoğunda uçuk çıktı. Birçok kişi bağışıklık sistemi zayıfladığı için normaldir dedi. Ama bu bir hamilelik belirtisi mi bilemiyorum. Heyecanla takipteyim. Elbet eninde sonunda güzel haberlerinizi alacağız inşallah

2

Gun sonra lekelenme olmazsa yap derim elinde varsa test.

Evet bunu hiç düşünmedim bu da olabilir:)
Ucugun bu kadar kiside hamilelikte cikmasi beni gercekten umutlandirdi.bende su an kendimi iki kat heyecanla bekliyorum

Butun yorumlari okuyamiyorum ara ara giriyorum :) Simdi beni de heyecanlandirdin insallah hamileliktendirr :)
Inşallah canım. Zaten hep bi belirti arayıp duruyoruz topikce bi belirtiye daha imza atacağız insallah
uniq12 bu arada sen nerde kaldin yaaa.3 e razı olduyduk saat 5 olduuuu

Inşallah canım. Zaten hep bi belirti arayıp duruyoruz topikce bi belirtiye daha imza atacağız insallah
uniq12 bu arada sen nerde kaldin yaaa.3 e razı olduyduk saat 5 olduuuu

Aynen burda bir çok kişiye de umut olursun inşallah :)
Hiç sorma ya neredesin uniq12 sabahtan beri peşindeyiz :) Valla sabah kendi ateşim düştü diye üzülüyordum sonra seninkine baktım kendimi unuttum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…