Kizzz hadi catladik meraktanKızlarrrr burdayım yapamadım çok acil iş yerinden çıkmak zorunda kaldım. Birazdan yapıyorum arkadaşım almış testi. Bekleyin beni
Valla benim donemlerime cok benzoyorsun sekerim. Benim de arka arkaya cikmisti. Sonu da guzel olur ins.Bilmiyorumki.oda enfeksiyon gibi bisey ya.dün çıktı ucukta.iki gündür de ayni ölçüm olunca acaba dedim
Hadi yaa.iyice merak ettim benimkide hamilelikten mi diye.eger benimkide bebektense ucuk hamilelik belirtisi diyebilirizValla benim donemlerime cok benzoyorsun sekerim. Benim de arka arkaya cikmisti. Sonu da guzel olur ins.
Hadi yaa.iyice merak ettim benimkide hamilelikten mi diye.eger benimkide bebektense ucuk hamilelik belirtisi diyebilirizAllah'ım hayırlısıni versin insallah
1 hafta kadar var adetime.ateşin ve meshur lekelenmelerimin durumuna göre bakacağım artık.adete 4gün kala hep lekelenme baslar bende ve sonrasi adet olurIns kuzum. Sende bi kac gune yaparsin artik bi test
Canım umutlandırmak istemem. Bi ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Benim hamileliklerimin ilk haftalarında bir çoğunda uçuk çıktı. Birçok kişi bağışıklık sistemi zayıfladığı için normaldir dedi. Ama bu bir hamilelik belirtisi mi bilemiyorum. Heyecanla takipteyim. Elbet eninde sonunda güzel haberlerinizi alacağız inşallahHadi yaa.iyice merak ettim benimkide hamilelikten mi diye.eger benimkide bebektense ucuk hamilelik belirtisi diyebilirizAllah'ım hayırlısıni versin insallah
Gun sonra lekelenme olmazsa yap derim elinde varsa test.1 hafta kadar var adetime.ateşin ve meshur lekelenmelerimin durumuna göre bakacağım artık.adete 4gün kala hep lekelenme baslar bende ve sonrasi adet olur
KesinlikleFikrimi begendin dimi hadi söyle
Evet bunu hiç düşünmedim bu da olabilir:)hilallll kuzum ya soylemeden gecemeyecegim. Bu ay senden guzel haber bekliyorum. Bana kalirsa ucuk cikmasi da bi isaret surekli olan bisey degilse sende
Canım umutlandırmak istemem. Bi ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Benim hamileliklerimin ilk haftalarında bir çoğunda uçuk çıktı. Birçok kişi bağışıklık sistemi zayıfladığı için normaldir dedi. Ama bu bir hamilelik belirtisi mi bilemiyorum. Heyecanla takipteyim. Elbet eninde sonunda güzel haberlerinizi alacağız inşallah
2
Gun sonra lekelenme olmazsa yap derim elinde varsa test.
Ucugun bu kadar kiside hamilelikte cikmasi beni gercekten umutlandirdi.bende su an kendimi iki kat heyecanla bekliyorumEvet bunu hiç düşünmedim bu da olabilir:)
Ucugun bu kadar kiside hamilelikte cikmasi beni gercekten umutlandirdi.bende su an kendimi iki kat heyecanla bekliyorum
Inşallah canım. Zaten hep bi belirti arayıp duruyoruz topikce bi belirtiye daha imza atacağız insallahButun yorumlari okuyamiyorum ara ara giriyorum :) Simdi beni de heyecanlandirdin insallah hamileliktendirr :)
Inşallah canım. Zaten hep bi belirti arayıp duruyoruz topikce bi belirtiye daha imza atacağız insallah
uniq12 bu arada sen nerde kaldin yaaa.3 e razı olduyduk saat 5 olduuuu
Yok kızlar hiçbirşey çıkmadı
Kuzum sağlık olsun, önümüzdeki aylara bakacagiz cok yaklastın bence Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün ins.Yok kızlar hiçbirşey çıkmadı
Gercekten mi yaYok kızlar hiçbirşey çıkmadı
Yok ya düşüş filan, gayet iyi ilerliyor moralini bozma hemenKizlarr tabloma bakarmisiniz ya dususe gectim heralde offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?