Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ilk defa bu kadar gecikmem oldu. O yüzden heveslenmiştim hiç adet belirtim de yok bikaç gün daha beklerim olmazsa kanda baktırırım artık
Hayırlısı olsun inşallah geç döllenmedir.

İnşallah dicem ama az önce tuvalete gittim peçeteye açık kahverengi leke geldi. Muhtemelen yarın başlar regl. Sanırım test yapmamı bekledi :)
Bari testten once gelseymis.once bi umutlandirayim onra moral öyle geleyim demis sanki elbet bir gun mutlu sona bizde ulaşacağız canım

O mutlu sona inancımı kaybetmedim ama bu kadar bekliceğimi düşünmüyordum hiç bir ayı daha çöpe attım işte
Mesajimda telefonun azizliğine uğramış yarım yamalak gelmis ama sen anlamissin beni bende ilk düşündüğümüz zaman olacak saniyordum hic 2yil olmayacağını düşünmemiştim. Insan sabirla olsun diye devam ediyor.bizim annelik sabrımız daha bebeklerimiz gelmeden başlıyor

Anladım canım ben seni :) evet güzel sonlu bi sabır ama o bebek özlemi ağır basıyor olmayınca da çöküntü oluyor

Anladım canım ben seni :) evet güzel sonlu bi sabır ama o bebek özlemi ağır basıyor olmayınca da çöküntü oluyor
Seni cok iyi anlıyorum canim.inan 2 yıldır belki hemen hemen her ay her adet oldugumda salya sümük oturup ağlıyorum. Dedigin gibi onun yıkımı kötü oluyor ama iste icimizdeki o bebek isteği ozlemi bizi her ay tekrar ayağa kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…