Henuz düşüs yok canım su an gayet iyi görünüyor tablonKizlarr tabloma bakarmisiniz ya dususe gectim heralde offff
Aynen canım olmadi kanda batırırsin.gene yarınki atese kaldik.bakalım nasil cikacakYok ilk defa bu kadar gecikmem oldu. O yüzden heveslenmiştim hiç adet belirtim de yok bikaç gün daha beklerim olmazsa kanda baktırırım artık
Evet bakalım ama ben umudu kestim gibi olsa çıkardı çünküAynen canım olmadi kanda batırırsin.gene yarınki atese kaldik.bakalım nasil cikacak
Hayırlısı olsun inşallah geç döllenmedir.Yok ilk defa bu kadar gecikmem oldu. O yüzden heveslenmiştim hiç adet belirtim de yok bikaç gün daha beklerim olmazsa kanda baktırırım artık
Yarınki ateşi görelim ne diyecek.hayırlısıEvet bakalım ama ben umudu kestim gibi olsa çıkardı çünkü
Ne biliim boyle gun gun inince 36.0 gelio sonra hop adet. Dengemde bozuldu vallaYok ya düşüş filan, gayet iyi ilerliyor moralini bozma hemen
Yok düşüşKizlarr tabloma bakarmisiniz ya dususe gectim heralde offff
İşte insan umutlanıyor biranda sonra pufff hepsi uçup gidiyor. Sabah olur mu bana acabaYarınki ateşi görelim ne diyecek.hayırlısı
Insallah canim benim tesekkur ederimHenuz düşüs yok canım su an gayet iyi görünüyor tablon
Tüh ya o kadar da heveslendik.gene de belli olmaz.inş vardır...Yok ilk defa bu kadar gecikmem oldu. O yüzden heveslenmiştim hiç adet belirtim de yok bikaç gün daha beklerim olmazsa kanda baktırırım artık
Bence tam tersi dengen olmus cunku gecen ay luteal faz 11 gun surmus bu ay daha uzun olmasi gerektigi gibi inşallah regl de gelmezNe biliim boyle gun gun inince 36.0 gelio sonra hop adet. Dengemde bozuldu valla
İnşallah dicem ama az önce tuvalete gittim peçeteye açık kahverengi leke geldi. Muhtemelen yarın başlar regl. Sanırım test yapmamı bekledi :)Tüh ya o kadar da heveslendik.gene de belli olmaz.inş vardır...
Bari testten once gelseymis.once bi umutlandirayim onra moral öyle geleyim demis sankiİnşallah dicem ama az önce tuvalete gittim peçeteye açık kahverengi leke geldi. Muhtemelen yarın başlar regl. Sanırım test yapmamı bekledi :)
O mutlu sona inancımı kaybetmedim ama bu kadar bekliceğimi düşünmüyordum hiçBari testten once gelseymis.once bi umutlandirayim onra moral öyle geleyim demis sankielbet bir gun mutlu sona bizde ulaşacağız canım
Umudunu yitirme. Adet gelmeden kesin diyemeyiz sonuç taEvet bakalım ama ben umudu kestim gibi olsa çıkardı çünkü
Hep de oyle olur zaten bizimle dalga gecer gibiİnşallah dicem ama az önce tuvalete gittim peçeteye açık kahverengi leke geldi. Muhtemelen yarın başlar regl. Sanırım test yapmamı bekledi :)
Mesajimda telefonun azizliğine uğramış yarım yamalak gelmis ama sen anlamissin beniO mutlu sona inancımı kaybetmedim ama bu kadar bekliceğimi düşünmüyordum hiçbir ayı daha çöpe attım işte
Canımcım geliyor gibi ya yok artık bundan sonrası kendimi kandırmak olurUmudunu yitirme. Adet gelmeden kesin diyemeyiz sonuç ta
İlk defa bu kadar çok umutlanmıştım çünkü ilk defa bu kadar gecikti ama vardır bunda da bi hayırHep de oyle olur zaten bizimle dalga gecer gibi
Anladım canım ben seni :) evet güzel sonlu bi sabır ama o bebek özlemi ağır basıyor olmayınca da çöküntü oluyorMesajimda telefonun azizliğine uğramış yarım yamalak gelmis ama sen anlamissin benibende ilk düşündüğümüz zaman olacak saniyordum hic 2yil olmayacağını düşünmemiştim. Insan sabirla olsun diye devam ediyor.bizim annelik sabrımız daha bebeklerimiz gelmeden başlıyor
Seni cok iyi anlıyorum canim.inan 2 yıldır belki hemen hemen her ay her adet oldugumda salya sümük oturup ağlıyorum. Dedigin gibi onun yıkımı kötü oluyor ama iste icimizdeki o bebek isteği ozlemi bizi her ay tekrar ayağa kaldırıyor.Anladım canım ben seni :) evet güzel sonlu bi sabır ama o bebek özlemi ağır basıyor olmayınca da çöküntü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?