Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah senden güzel haberler alırız. Benim kanama başladı iyice kızlar bat olarak Bugunü işaretlemem lazım dimi
Hadi kısmet bir dahaki aya olsun insallah canım..evet kuzum kanamaya döndüyse bat günün bugun

Hadi insallah Allahım yüzünü güldürür hayırlı haberlerle gelirsin canım
Allah razı olsun canım inşallah aminn. Seninde güzel haberlerin gelir umutların yeşerir inşallah
Canım inşallah senden güzel haberler alırız. Benim kanama başladı iyice kızlar bat olarak Bugunü işaretlemem lazım dimi
Allah razı olsun canım inşallah sana da çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin canım

Stresten gecikme yasadın o zaman.. gebelik testi yapınca kafa olarak rahatladın sanırım.
Biraz dinlen bu hafta bir daha ki inşallah senin ayın olur .. üzme kendini Rabbim bir gün nasip edecek inşallah

Stresten gecikme yasadın o zaman.. gebelik testi yapınca kafa olarak rahatladın sanırım.
Biraz dinlen bu hafta bir daha ki inşallah senin ayın olur .. üzme kendini Rabbim bir gün nasip edecek inşallah
Evet biliyorum canım ama o ilk gün varya işte çıkamıyor insan bunalımdan. Sonrası rahatlama oluyor ama işte önemli olan ilk günü atlatmak o kadar inandım ki gelmiceğine ped bile almadım eve şimdi kaldım dımdıZlak :)

.

Seni çok iyi anlıyorum geçen ay aynı şeyi yaşadım.. dediğin gibi ilk gün çok büyük hayal kırıklığı oluyor ama sonraki günler yine umutlanıyor insan

Benim de önceden hep test yaptıktan sonra reglim oluyordu.anladım Kİ psikolojik.bu nedenle regle 3-4 gün kala test yapmaya başladım.varsa nasılsa çıkacaktı silik milik.hem böylece atlatması daha kolay oldu.

Benim de önceden hep test yaptıktan sonra reglim oluyordu.anladım Kİ psikolojik.bu nedenle regle 3-4 gün kala test yapmaya başladım.varsa nasılsa çıkacaktı silik milik.hem böylece atlatması daha kolay oldu.

Ben bir keresinde hatta reglme 3 gün vardı hangi kafayla yaptıysam gittim kan vermeye olumsuz çıktı eve geldim regl oldum.. psikolijik tamamen.
Bende yarından sonra yaparım test negatifi görüp bir an önce regl olayım boş gecikme insani daha çok yıpratıyor

Aynen ben regle 3 kala test yapmaktan yanayım.boşuna bekleyip umut arttırmaya gerek yok.umut ne kadar artarsa atlatması da o kadar güç oluyor zannımca.hoş son 6-7 aydır test bile yapmıyordum.test boşa gitmesin diye.ikiye kesmeyi akıl edememişim

Hadi inşallah sabah güzel haberinle bizde güne başlarız
ateş tablonu göremedim ama
İnşallah canım. Ateş takibi yapmıyorum ben tüp bebek tedavisi oldum
Saye- guzel haberlerini bekliyoruz canim
İnşallah canım
Ne vericen anlamadım?çiş mi?çok heyecanlıııı.inşşş tutmuştur 3üzlerinnnn.dualarım seninle.
Yok çiş değil direk kan aminnn inşallah tutunmuşlardır Allah razı olsun
Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldurup bu hasretini dindirsin meleğim..dualarımdasin kuzum...
Allah razı olsun ablacım inşallah hayırlı bir haber alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…