Hadi insallah Allahım yüzünü güldürür hayırlı haberlerle gelirsin canımKızlar yarın benim test günüm sabahtan veririm hayır duanızı beklerim. İnşallah güzel bir sonuç alırım
Canım inşallah senden güzel haberler alırız. Benim kanama başladı iyice kızlar bat olarak Bugunü işaretlemem lazım dimiKızlar yarın benim test günüm sabahtan veririm hayır duanızı beklerim. İnşallah güzel bir sonuç alırım
Hadi kısmet bir dahaki aya olsun insallah canım..evet kuzum kanamaya döndüyse bat günün bugunCanım inşallah senden güzel haberler alırız. Benim kanama başladı iyice kızlar bat olarak Bugunü işaretlemem lazım dimi
Allah razı olsun canım inşallah aminn. Seninde güzel haberlerin gelir umutların yeşerir inşallahHadi insallah Allahım yüzünü güldürür hayırlı haberlerle gelirsin canım
Allah razı olsun canım inşallah sana da çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin canımCanım inşallah senden güzel haberler alırız. Benim kanama başladı iyice kızlar bat olarak Bugunü işaretlemem lazım dimi
Canım inşallah senden güzel haberler alırız. Benim kanama başladı iyice kızlar bat olarak Bugunü işaretlemem lazım dimi
Kızlar yarın benim test günüm sabahtan veririm hayır duanızı beklerim. İnşallah güzel bir sonuç alırım
Evet biliyorum canım ama o ilk gün varya işte çıkamıyor insan bunalımdan. Sonrası rahatlama oluyor ama işte önemli olan ilk günü atlatmak o kadar inandım ki gelmiceğine ped bile almadım eve şimdi kaldım dımdıZlak :)Stresten gecikme yasadın o zaman.. gebelik testi yapınca kafa olarak rahatladın sanırım.
Biraz dinlen bu hafta bir daha ki inşallah senin ayın olur .. üzme kendini Rabbim bir gün nasip edecek inşallah
Evet biliyorum canım ama o ilk gün varya işte çıkamıyor insan bunalımdan. Sonrası rahatlama oluyor ama işte önemli olan ilk günü atlatmak o kadar inandım ki gelmiceğine ped bile almadım eve şimdi kaldım dımdıZlak :)
Benim de önceden hep test yaptıktan sonra reglim oluyordu.anladım Kİ psikolojik.bu nedenle regle 3-4 gün kala test yapmaya başladım.varsa nasılsa çıkacaktı silik milik.hem böylece atlatması daha kolay oldu.Evet biliyorum canım ama o ilk gün varya işte çıkamıyor insan bunalımdan. Sonrası rahatlama oluyor ama işte önemli olan ilk günü atlatmak o kadar inandım ki gelmiceğine ped bile almadım eve şimdi kaldım dımdıZlak :)
Benim de önceden hep test yaptıktan sonra reglim oluyordu.anladım Kİ psikolojik.bu nedenle regle 3-4 gün kala test yapmaya başladım.varsa nasılsa çıkacaktı silik milik.hem böylece atlatması daha kolay oldu.
Ne vericen anlamadım?çiş mi?çok heyecanlıııı.inşşş tutmuştur 3üzlerinnnn.dualarım seninle.Kızlar yarın benim test günüm sabahtan veririm hayır duanızı beklerim. İnşallah güzel bir sonuç alırım
Aynen ben regle 3 kala test yapmaktan yanayım.boşuna bekleyip umut arttırmaya gerek yok.umut ne kadar artarsa atlatması da o kadar güç oluyor zannımca.hoş son 6-7 aydır test bile yapmıyordum.test boşa gitmesin diye.ikiye kesmeyi akıl edememişimBen bir keresinde hatta reglme 3 gün vardı hangi kafayla yaptıysam gittim kan vermeye olumsuz çıktı eve geldim regl oldum.. psikolijik tamamen.
Bende yarından sonra yaparım test negatifi görüp bir an önce regl olayım boş gecikme insani daha çok yıpratıyor
Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldurup bu hasretini dindirsin meleğim..dualarımdasin kuzum...Kızlar yarın benim test günüm sabahtan veririm hayır duanızı beklerim. İnşallah güzel bir sonuç alırım
İnşallah canım. Ateş takibi yapmıyorum ben tüp bebek tedavisi oldumHadi inşallah sabah güzel haberinle bizde güne başlarız
ateş tablonu göremedim ama
İnşallah canım
Yok çiş değil direk kanNe vericen anlamadım?çiş mi?çok heyecanlıııı.inşşş tutmuştur 3üzlerinnnn.dualarım seninle.
Allah razı olsun ablacımRabbim yüzünü güldürsün kucağını doldurup bu hasretini dindirsin meleğim..dualarımdasin kuzum...
Insallah canim. Ben hayatimda ilkkez 24 gunde adet oldum gecen ay. Bu ay bekliyorum bakalim 26. Gundeyim atesim artti bugun 2 gun daha yuksek kalit insallahBence tam tersi dengen olmus cunku gecen ay luteal faz 11 gun surmus bu ay daha uzun olmasi gerektigi gibi inşallah regl de gelmez
İnşallah canım güzel haberini aliriz bu ayInsallah canim. Ben hayatimda ilkkez 24 gunde adet oldum gecen ay. Bu ay bekliyorum bakalim 26. Gundeyim atesim artti bugun 2 gun daha yuksek kalit insallah
Canım ateşin tekrar yukselmis bak maşallahInsallah canim. Ben hayatimda ilkkez 24 gunde adet oldum gecen ay. Bu ay bekliyorum bakalim 26. Gundeyim atesim artti bugun 2 gun daha yuksek kalit insallah
İnşallah canım güzel haberini aliriz bu ay
Insallah kızlar Allah hepimize versin insallah ikiser ucerCanım ateşin tekrar yukselmis bak maşallahinsallah hic düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?