Aminnn insallahInsallah kızlar Allah hepimize versin insallah ikiser ucersiz ne alemsiniz?
Dpo 9 dayim canim beklemedeyim bakalim, ilk gebelige bu ayda hamile kalmıştım ilki düşük oldu, ikincisi de Aralık'ta bu aylar benim icin daha bi farkliInsallah kızlar Allah hepimize versin insallah ikiser ucersiz ne alemsiniz?
Yok kuzum ya benim icin normal ates 37 de regl geldi gecen ay o yuzden cok umutlanmiyorum sende ufak bi dusus var pek anlamli degil yarın yukselir ins.Aminnn insallahbenim ates bi tik düştü ama iyi genede @deeploneliness in ateside gayet iyi masallah
Belli olmaz kuzum geçen ay geldi diye bu ayda gelecek birsey yok demiYok kuzum ya benim icin normal ates 37 de regl geldi gecen ay o yuzden cok umutlanmiyorum sende ufak bi dusus var pek anlamli degil yarın yukselir ins.
Amin canım inşallah...heyecanla bekliyoruz...İnşallah canım. Ateş takibi yapmıyorum ben tüp bebek tedavisi oldum
İnşallah canım
Yok çiş değil direk kanaminnn inşallah tutunmuşlardır Allah razı olsun
Allah razı olsun ablacıminşallah hayırlı bir haber alırım
Canım eger cok hasta degilsen ateşin yüksek. 8.gün biraz erken gibi sanki.genelde dpo 10 dan sonra varsa kanda belli olur derler.belki gec döllenme falan olmuştur.bence bugün bi test yap derim.een azından bebis varsa ilac kullaniyorsan onları birakirsin.tedbirli olmakta fayda varKızlar size bir şey sormak istiyorum. Tahmini ovulasyonun 8. günü kan verdim. Sonuç 0.1 çıktı. Çok kötü griptim çünkü ve ilaç kullanmam gerekiyordu. Kandan tam 24 saat sonra bir de başka bir şey için röntgen çektirmek zorunda kaldım ama içim rahattı, ne de olsa test sonucum sıfır çıktı diye.
Şimdi sorum şu: Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Bu arada adetlerim pek şaşmaz çok düzenlidir. Umutlanmak da istemiyorum artık ama sizce hamile olsaydım, 8. günü sıfırdan farklı bir değer mi çıkardı? Ek bilgi: Sabah vücut ısımı 36.6 olarak ölçtüm. Biraz da buna takıldım sanırım.
Canım eger cok hasta degilsen ateşin yüksek. 8.gün biraz erken gibi sanki.genelde dpo 10 dan sonra varsa kanda belli olur derler.belki gec döllenme falan olmuştur.bence bugün bi test yap derim.een azından bebis varsa ilac kullaniyorsan onları birakirsin.tedbirli olmakta fayda var
kuzum dur bakalım dereyi görmeden paçaları niye sıvadın hemen.her ay aynı şey olmuyor ki.karamsarlığa düşmek için daha erken benceBen herhalde olacagım regl.. olacaksam hiç gecikmeden erkenden olmak istiyorum.
Gecen ay da 36.5 ust uste cikip birden duştu bu ay da 2 gun ust uste oldu
o zaman hadi inşallah diyelim.genelde böyle tedaviye falan karar verilince bi bakıyorsun kendiliğinden olmuş oluyor ya.belki seninde öyle olmuştur.test yapacakmısn ?Yok canım şu anda öyle aman aman hasta değilim. Normal vücut ısım bu diye düşünüyorum. Eğer hamileysem çok büyük sürpriz olur yalnız. Çünkü diğer ay kısmetse tüp bebeğe başlayacağız. :)
o zaman hadi inşallah diyelim.genelde böyle tedaviye falan karar verilince bi bakıyorsun kendiliğinden olmuş oluyor ya.belki seninde öyle olmuştur.test yapacakmısn ?
Sağolasın kuzum destegin icin, bi kac kisi ayni gidiyoruz lekelerde hic gelmez ins.Belli olmaz kuzum geçen ay geldi diye bu ayda gelecek birsey yok demibenim ateste yukselmese bile bu ayarda da gitse yeter bide genelde 24.gun başlayan lekelenmem olmazsa cok iyi olacak.bu arada ende dpo 9 dayim
Sende haklısın ne deyim.insallah yarinda ates düşmez bizde hayırlı haberini almak icin bekleriz burdaTest yapmayacağım sanırım :) 5 yıldır istiyoruz olmadı, bu süreçte yüzlerce test harcamışımdır herhalde. Anlayacağın artık gecikmem bile olsa içimden pek test yapmak gelmiyor galiba. Ama yarın sabah yine aynı saatte ateşimi ölçeceğimEğer düşüş varsa o zaman başlasın tüp bebek hazırlıkları
Yarın belli olur bakalım.gerci 1-2 ayda adete 2gun kala lekelenme oldu ama %90 24.gün.valla test konusunda su an bi fikrim yok.duruma göre karar vercem.sen yarin yapacakmisin kesin.Sağolasın kuzum destegin icin, bi kac kisi ayni gidiyoruz lekelerde hic gelmez ins.Ne zaman test yapmayi planliyorsun
Canım daha dur bakalım ya şimdiden ümitsizliğe düşmene gerek yok. İnşallah o ateş hiç düşmicek sende bebeğine kavuşacaksın. Düşersede üzülmek yok yeni aya yeni umutlarla başlıcaz. Neyseki dün ki bunalımı atlattım bende biraz salya sümük biraz eş desteğiyle içimi boşalttım bugün daha iyiyim dün gece ovu testide sipariş ettim hem ateş hem testle günleri takip etcem. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınBen herhalde olacagım regl.. olacaksam hiç gecikmeden erkenden olmak istiyorum.
Kuzum sen de dpo 9 dasın henüz gelmez regl diye tahmin ediyorum, bir de regl agrilari birebir hamilelik belirtisi oluyor bazen..Ben herhalde olacagım regl.. olacaksam hiç gecikmeden erkenden olmak istiyorum.
Anladım ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın benim kesin olmamakla birlikte yaparım büyük ihtimal en azından kafam rahat etsinYarın belli olur bakalım.gerci 1-2 ayda adete 2gun kala lekelenme oldu ama %90 24.gün.valla test konusunda su an bi fikrim yok.duruma göre karar vercem.sen yarin yapacakmisin kesin.
İyi olmana çok sevindim canim benim yumurtlama günleri cok oynakCanım daha dur bakalım ya şimdiden ümitsizliğe düşmene gerek yok. İnşallah o ateş hiç düşmicek sende bebeğine kavuşacaksın. Düşersede üzülmek yok yeni aya yeni umutlarla başlıcaz. Neyseki dün ki bunalımı atlattım bende biraz salya sümük biraz eş desteğiyle içimi boşalttım bugün daha iyiyim dün gece ovu testide sipariş ettim hem ateş hem testle günleri takip etcem. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Bebek istediğim ilk zamanlar denemiştim 2 ay boyunca hep 14. Günde çatlama olmuştu bakalım bu ay ne olcak bu ayda tutmazsa doktor yolu görünür bana aşılama yada direk tüp bebek düşünüyorum. Gerçi eşim bana kızıyor umutsuz olduğum zamanlar daha dur 13 ay oldu deneyeli bir sene daha bekleyelim olmazsa tüp bebek düşünürüz dye de işte biz kadınlarda ki o anne olma isteği 1 aya bile bazen tahammül edemiyorİyi olmana çok sevindim canim benim yumurtlama günleri cok oynakovu testi güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?