Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın benim kesin olmamakla birlikte yaparım büyük ihtimal en azından kafam rahat etsin
Zaten yarın atesim biraz daha düşerse hic test yapmam. Paşa paşa adetimi beklerim. Benim test yapmam icin aylardir ayni olan rutinden farkli olmasi lazim birseylerin eger yarın yapacak olursan insallah sonuç pozitif olur

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, beklemek cok zor bilirim haklisin. Hsg cekildin mi hic ufak yapisikliklari da aciyor, tüp bebek biraz zorlu bir surec, ama bebek için her seye deger ama o surecte oldugunuzu sanmiyorum esinin dedigi gibi 13.aydasiniz. Sadece senle de ilgili de degil ki esinin degerleri de önemli sanirim. Mesela bizde esimin degerleri normal olmasina ragmen urolog proxeed plus diye bir takviye vermisti kolaylatirmasi icin. Simdi de keciboynuzu ozune basladik bu ay sadece senle kaynakli da olmayabilir

Zaten yarın atesim biraz daha düşerse hic test yapmam. Paşa paşa adetimi beklerim. Benim test yapmam icin aylardir ayni olan rutinden farkli olmasi lazim birseylerin eger yarın yapacak olursan insallah sonuç pozitif olur
İnşallah canim senin de rutinin bu ay bozulsun bebegin gelsin ins.

Canım gözünüz aydın.Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün insallah.senide minik kızını da korusun

kuzum dur bakalım dereyi görmeden paçaları niye sıvadın hemen.her ay aynı şey olmuyor ki.karamsarlığa düşmek için daha erken bence

Kuzum sen de dpo 9 dasın henüz gelmez regl diye tahmin ediyorum, bir de regl agrilari birebir hamilelik belirtisi oluyor bazen..

Kızlar çok sağolun iyi ki varsınız çok içten söylüyorum..
Bu konuda tek konuşabildiğim zaman zaman içimi dökebildiğim tek yer burası.
Bazen içim içime sığmıyor bazen diplere vuruyorum. Her duyguma çare oluyorsunuz.
Hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum.. ben olmasam bile sizlerin haberleri kendim hamile kalmışım gibi beni çok mutlu edecek..
İnşallah birgün sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz kucağımızda bu yazıları okuyarak vay be neler yaşamısız deriz

Filmi eylül de çektirdim şükür temiz çıktı eşime de bakıldı hiçbir problem yok tek sıkıntımız bendeki 1,5cm çikolata kisti ama onun da çok engel olmmadığını duydum ve okudum. Zamanı var biliyorum farkındayım ama işte bebeğim olsun istiyorum hepimizin istediği gibi. Bende keçiboynuzu almayı düşünüyorum en azından takviye olsun diye

Çok sevindim canim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, yetistirmeyi de nasip etsin ins. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun..

Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun

Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizim için de dualarını eksik etme

Canım gözünüz aydın.Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün insallah.senide minik kızını da korusun

Çok sevindim canim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, yetistirmeyi de nasip etsin ins. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun..
Saolun kızlar. Amin
Gözün aydın canım. Maşallah . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başta bizim topicteki canlara sonra isteyen herkese olsun

Saolun kızlar. Amin

Gözün aydın canım. Maşallah . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başta bizim topicteki canlara sonra isteyen herkese olsun
Aminn Allah razı olsun canım. İnşallah Çifter Çifter güzel haberler gelir. Rabbim sana da sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallah

Saolun kızlar. Amin

Cnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda gider
Aminn Allah razı olsun canım. İnşallah Çifter Çifter güzel haberler gelir. Rabbim sana da sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallah
cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?

ohh hadi gözün aydın çok şükür.bugün ne güzel haberler aldık.inşallah devamıda gelir bu güzel haberlerin

Cnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda gider

cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler. Şimdilik tek gördü ama iki olabilir haftaya daha netleşir dedi.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Allah razı olsun canım aminn inşallah
ohh hadi gözün aydın çok şükür.bugün ne güzel haberler aldık.inşallah devamıda gelir bu güzel haberlerin
Sağol canım inşallah çok daha güzel haberler alırız inşallah

@deeploneliness Canım özü nasıl kullanıyorsunuz direk kaşık kaşık mı yiyor yada sulandırıp mı içiriyorsun bende başlamak istiyorum da içer mi bilmiyorum sütle yapılınca da sıcak çikolata gibi oluyor diyede okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…