Zaten yarın atesim biraz daha düşerse hic test yapmam. Paşa paşa adetimi beklerim. Benim test yapmam icin aylardir ayni olan rutinden farkli olmasi lazim birseylerinAnladım ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın benim kesin olmamakla birlikte yaparım büyük ihtimal en azından kafam rahat etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, beklemek cok zor bilirim haklisin. Hsg cekildin mi hic ufak yapisikliklari da aciyor, tüp bebek biraz zorlu bir surec, ama bebek için her seye deger ama o surecte oldugunuzu sanmiyorum esinin dedigi gibi 13.aydasiniz. Sadece senle de ilgili de degil ki esinin degerleri de önemli sanirim. Mesela bizde esimin degerleri normal olmasina ragmen urolog proxeed plus diye bir takviye vermisti kolaylatirmasi icin. Simdi de keciboynuzu ozune basladik bu ay sadece senle kaynakli da olmayabilirBebek istediğim ilk zamanlar denemiştim 2 ay boyunca hep 14. Günde çatlama olmuştu bakalım bu ay ne olcak bu ayda tutmazsa doktor yolu görünür bana aşılama yada direk tüp bebek düşünüyorum. Gerçi eşim bana kızıyor umutsuz olduğum zamanlar daha dur 13 ay oldu deneyeli bir sene daha bekleyelim olmazsa tüp bebek düşünürüz dye de işte biz kadınlarda ki o anne olma isteği 1 aya bile bazen tahammül edemiyor
İnşallah canim senin de rutinin bu ay bozulsun bebegin gelsin ins.Zaten yarın atesim biraz daha düşerse hic test yapmam. Paşa paşa adetimi beklerim. Benim test yapmam icin aylardir ayni olan rutinden farkli olmasi lazim birseylerineger yarın yapacak olursan insallah sonuç pozitif olur
Aminn insallah hepimizin melekleri bu ay göbüşlerimize konmuşturİnşallah canim senin de rutinin bu ay bozulsun bebegin gelsin ins.
Canım gözünüz aydın.Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün insallah.senide minik kızını da korusunKızlar amniyosentez sonucumuz normal çıkmış. Allahın izniyle sağlıklı kızımız olacak inşallah. Nasıl rahatladım anlatamam. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasio etsin çok bekletmeden. Hepiniz dualarımdasınız
kuzum dur bakalım dereyi görmeden paçaları niye sıvadın hemen.her ay aynı şey olmuyor ki.karamsarlığa düşmek için daha erken bence
Canım daha dur bakalım ya şimdiden ümitsizliğe düşmene gerek yok. İnşallah o ateş hiç düşmicek sende bebeğine kavuşacaksın. Düşersede üzülmek yok yeni aya yeni umutlarla başlıcaz. Neyseki dün ki bunalımı atlattım bende biraz salya sümük biraz eş desteğiyle içimi boşalttım bugün daha iyiyim dün gece ovu testide sipariş ettim hem ateş hem testle günleri takip etcem. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Kuzum sen de dpo 9 dasın henüz gelmez regl diye tahmin ediyorum, bir de regl agrilari birebir hamilelik belirtisi oluyor bazen..
Filmi eylül de çektirdim şükür temiz çıktı eşime de bakıldı hiçbir problem yok tek sıkıntımız bendeki 1,5cm çikolata kisti ama onun da çok engel olmmadığını duydum ve okudum. Zamanı var biliyorum farkındayım ama işte bebeğim olsun istiyorum hepimizin istediği gibi. Bende keçiboynuzu almayı düşünüyorum en azından takviye olsun diyeHakkınızda hayırlısı olsun canım, beklemek cok zor bilirim haklisin. Hsg cekildin mi hic ufak yapisikliklari da aciyor, tüp bebek biraz zorlu bir surec, ama bebek için her seye deger ama o surecte oldugunuzu sanmiyorum esinin dedigi gibi 13.aydasiniz. Sadece senle de ilgili de degil ki esinin degerleri de önemli sanirim. Mesela bizde esimin degerleri normal olmasina ragmen urolog proxeed plus diye bir takviye vermisti kolaylatirmasi icin. Simdi de keciboynuzu ozune basladik bu ay sadece senle kaynakli da olmayabilir
Çok sevindim canim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, yetistirmeyi de nasip etsin ins. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun..Kızlar amniyosentez sonucumuz normal çıkmış. Allahın izniyle sağlıklı kızımız olacak inşallah. Nasıl rahatladım anlatamam. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasio etsin çok bekletmeden. Hepiniz dualarımdasınız
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Canım gözünüz aydın.Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün insallah.senide minik kızını da korusun
Saolun kızlar. AminÇok sevindim canim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, yetistirmeyi de nasip etsin ins. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun..
Gözün aydın canım. MaşallahKızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Allah razı olsun canım her daim duacınızım. İnşallah sizlerindehayırlı haberlerini almak nasip olurMaşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinbizim için de dualarını eksik etme
Aminn Allah razı olsun canım. İnşallah Çifter Çifter güzel haberler gelir. Rabbim sana da sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallahSaolun kızlar. Amin
Gözün aydın canım. Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Darısı başta bizim topicteki canlara sonra isteyen herkese olsun
Cnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda giderSaolun kızlar. Amin
Gözün aydın canım. Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Darısı başta bizim topicteki canlara sonra isteyen herkese olsun
cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?Aminn Allah razı olsun canım. İnşallah Çifter Çifter güzel haberler gelir. Rabbim sana da sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallah
Maşallah ikinize deCnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda gider
cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimKızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
ohh hadi gözün aydın çok şükür.bugün ne güzel haberler aldık.inşallah devamıda gelir bu güzel haberlerinKızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler. Şimdilik tek gördü ama iki olabilir haftaya daha netleşir dedi.Cnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda gider
cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?
Allah razı olsun canım aminn inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Sağol canım inşallah çok daha güzel haberler alırız inşallahohh hadi gözün aydın çok şükür.bugün ne güzel haberler aldık.inşallah devamıda gelir bu güzel haberlerin
@deeploneliness Canım özü nasıl kullanıyorsunuz direk kaşık kaşık mı yiyor yada sulandırıp mı içiriyorsun bende başlamak istiyorum da içer mi bilmiyorum sütle yapılınca da sıcak çikolata gibi oluyor diyede okumuştumHakkınızda hayırlısı olsun canım, beklemek cok zor bilirim haklisin. Hsg cekildin mi hic ufak yapisikliklari da aciyor, tüp bebek biraz zorlu bir surec, ama bebek için her seye deger ama o surecte oldugunuzu sanmiyorum esinin dedigi gibi 13.aydasiniz. Sadece senle de ilgili de degil ki esinin degerleri de önemli sanirim. Mesela bizde esimin degerleri normal olmasina ragmen urolog proxeed plus diye bir takviye vermisti kolaylatirmasi icin. Simdi de keciboynuzu ozune basladik bu ay sadece senle kaynakli da olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?