Hatice çok sevindim canımKızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Özü biraz daha yoğun, pekmez gibi aktarda, eczanelerde ya da kahvaltı urunleri satan yerlerde bulabilirsiniz, sabah aksam bir tatlı kaşığı yiyor esim, icinde e vitamini var o da erkeklerde sperm sayısı ve hareketliliğini artıyor@deeploneliness Canım özü nasıl kullanıyorsunuz direk kaşık kaşık mı yiyor yada sulandırıp mı içiriyorsun bende başlamak istiyorum da içer mi bilmiyorum sütle yapılınca da sıcak çikolata gibi oluyor diyede okumuştum
Canım çok teşekkür ederim. Aminn inşallah sağlıkla ilerler bende kucağıma aldığım gümleri görürüm inşallah.Hatice çok sevindim canımRabbim saglikla kavusmanizi nasip etsin simdiden güzel bir hamilelik sureci nasip etsin kuzum..
Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Sağol canım amin inşallah sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbimAy ayy harikaa bi haber .. tebriik ederimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Valla güne ne güzel bir haberle başladık inşallah devamları gelir
Ay yermi bilmiyorum ki bende takviye alsın istiyorum hem sağlıklıda birşey inşallah sende işe yarar da bana da umut olur canımÖzü biraz daha yoğun, pekmez gibi aktarda, eczanelerde ya da kahvaltı urunleri satan yerlerde bulabilirsiniz, sabah aksam bir tatlı kaşığı yiyor esim, icinde e vitamini var o da erkeklerde sperm sayısı ve hareketliliğini artıyor
Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Önceden ise yaradı simdi yine deniyoruz bakalımAy yermi bilmiyorum ki bende takviye alsın istiyorum hem sağlıklıda birşey inşallah sende işe yarar da bana da umut olur canım
Amin inşallah Allah razı olsunçok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Umarım bundan sonrada herşey yolunda gider. Hikayemi iyi kötü herşeyi sizlerle paylaştım. Benim yaşadıklarımı yaşayanlara umut olur inşallah. Rabbimden umudumuzu asla kesmemeliyiz. Ben hep beni daha güzeliyle daha iyisiyle mükafatlandıracak, sadece daha sabırlı olmam gerektiğine inandım. Allah nasip ederse diğer kaybettiğim canları da kızımla beraber büyüteceğim. Kalbimde hepsi beraber büyüyecekCnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda gider
cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?
Hahaaaa işte buKızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Ayyy buna çok sevindim,gözümüz aydınnn!Kızlar amniyosentez sonucumuz normal çıkmış. Allahın izniyle sağlıklı kızımız olacak inşallah. Nasıl rahatladım anlatamam. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasio etsin çok bekletmeden. Hepiniz dualarımdasınız
Umarım bundan sonrada herşey yolunda gider. Hikayemi iyi kötü herşeyi sizlerle paylaştım. Benim yaşadıklarımı yaşayanlara umut olur inşallah. Rabbimden umudumuzu asla kesmemeliyiz. Ben hep beni daha güzeliyle daha iyisiyle mükafatlandıracak, sadece daha sabırlı olmam gerektiğine inandım. Allah nasip ederse diğer kaybettiğim canları da kızımla beraber büyüteceğim. Kalbimde hepsi beraber büyüyecek
Haticem gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına al. MaşallahAmin inşallah Allah razı olsun
Umarım bundan sonrada herşey yolunda gider. Hikayemi iyi kötü herşeyi sizlerle paylaştım. Benim yaşadıklarımı yaşayanlara umut olur inşallah. Rabbimden umudumuzu asla kesmemeliyiz. Ben hep beni daha güzeliyle daha iyisiyle mükafatlandıracak, sadece daha sabırlı olmam gerektiğine inandım. Allah nasip ederse diğer kaybettiğim canları da kızımla beraber büyüteceğim. Kalbimde hepsi beraber büyüyecek
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahHahaaaa işte busağlıkla devam etsin inş canım,tebrik ediyorum
aminnn canım Allah razı olsun inşallah rabbim bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip etsinÇok çok sevindim Rabbim sonuna dek sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah canım gözünüz aydın
Aminn canım inşallah rabbim seninde hayırlı haberlerini almak nasip etsinHaticem gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına al. Maşallah
Ayyy buna çok sevindim,gözümüz aydınnn!
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Saolun kızlar . Allah hepinizden razı olsun. Birbirimizi tanımasak da dualarınızı eksik etmediniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versinGözün aydın canım benim çok sevindim maşallah size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?