Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Hatice çok sevindim canımRabbim saglikla kavusmanizi nasip etsinsimdiden güzel bir hamilelik sureci nasip etsin kuzum..

Özü biraz daha yoğun, pekmez gibi aktarda, eczanelerde ya da kahvaltı urunleri satan yerlerde bulabilirsiniz, sabah aksam bir tatlı kaşığı yiyor esim, icinde e vitamini var o da erkeklerde sperm sayısı ve hareketliliğini artıyor

Hatice çok sevindim canımRabbim saglikla kavusmanizi nasip etsinsimdiden güzel bir hamilelik sureci nasip etsin kuzum..
Canım çok teşekkür ederim. Aminn inşallah sağlıkla ilerler bende kucağıma aldığım gümleri görürüm inşallah. Süzlerinde hayırlı haberlerini almak nasip etsin rabbim

Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun

Ay ayy harikaa bi haber .. tebriik ederimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Valla güne ne güzel bir haberle başladık inşallah devamları gelir

Ay ayy harikaa bi haber .. tebriik ederimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Valla güne ne güzel bir haberle başladık inşallah devamları gelir
Sağol canım amin inşallah sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah

Ay yermi bilmiyorum ki bende takviye alsın istiyorum hem sağlıklıda birşey inşallah sende işe yarar da bana da umut olur canım

Ay yermi bilmiyorum ki bende takviye alsın istiyorum hem sağlıklıda birşey inşallah sende işe yarar da bana da umut olur canım
Önceden ise yaradı simdi yine deniyoruz bakalım yani canım o kadar takip yapıyoruz uğraşıyoruz onlar da tatlı niyetine yiyiversinler bi zahmet

Cnm çok ama çok sevindim inşallah herşey böyle yolunda gider

cnm senin için de çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah.kaç kese var?
Umarım bundan sonrada herşey yolunda gider. Hikayemi iyi kötü herşeyi sizlerle paylaştım. Benim yaşadıklarımı yaşayanlara umut olur inşallah. Rabbimden umudumuzu asla kesmemeliyiz. Ben hep beni daha güzeliyle daha iyisiyle mükafatlandıracak, sadece daha sabırlı olmam gerektiğine inandım. Allah nasip ederse diğer kaybettiğim canları da kızımla beraber büyüteceğim. Kalbimde hepsi beraber büyüyecek

Hahaaaa işte bu sağlıkla devam etsin inş canım,tebrik ediyorum

Ayyy buna çok sevindim,gözümüz aydınnn!

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Çok çok sevindim Rabbim sonuna dek sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah canım gözünüz aydın

Gözün aydın canım benim çok sevindim maşallah size :)

Hahaaaa işte bu sağlıkla devam etsin inş canım,tebrik ediyorum
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Çok çok sevindim Rabbim sonuna dek sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah canım gözünüz aydın
aminnn canım Allah razı olsun inşallah rabbim bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip etsin
Haticem gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına al. Maşallah
Aminn canım inşallah rabbim seninde hayırlı haberlerini almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…