- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Saol canım. Amin inşallahZamansiz yolcu canım gözün aydın çok sevindim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Saye- canım gözün aydın olsun çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Saol canım. Amin inşallah. Oğluşunun ismini çok sevdim .İsmiyle yaşasın
Amin kuzum İnşaAllahÇok teşekkürler canım Allah razı olsun. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
aminnn canım Allah razı olsun inşallah rabbim bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip etsin
Aminn canım inşallah rabbim seninde hayırlı haberlerini almak nasip etsin
Özlemim iyiyim sen nasılsın bildiğin gibi işte. Evet baya oldu.
İyiyiz kuzum 15 aylık oldu, her gun koşturmaca, inşallah senin de güzel haberlerini alırız, yaptigin denediğin seyler var mi? Eski sohbetlerimizi ozledimÖzlemim iyiyim sen nasılsın bildiğin gibi işte. Evet baya oldu.Metehan nasıl kuzum.
Çok şükür. Sonuç ne olursa olsun sağlıkla doğacak inşallahKızlar amniyosentez sonucumuz normal çıkmış. Allahın izniyle sağlıklı kızımız olacak inşallah. Nasıl rahatladım anlatamam. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasio etsin çok bekletmeden. Hepiniz dualarımdasınız
Sağol canım Allah razı olsun. Oğlun da ismiyle yaşasın inşallah sağlıkla gelsinZamansiz yolcu canım gözün aydın çok sevindim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Saye- canım gözün aydın olsun çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Canım sen nasılsın uzun zaman oldu görüşmedikAmin kuzum İnşaAllah
Amin canım inşallahÇok şükür. Sonuç ne olursa olsun sağlıkla doğacak inşallah
Bende özledim valla kuzum. Çok güzeldi. Sizden gördüğüm desteği kimseden görmedimİyiyiz kuzum 15 aylık oldu, her gun koşturmaca, inşallah senin de güzel haberlerini alırız, yaptigin denediğin seyler var mi? Eski sohbetlerimizi ozledim
İyiyim Haticem bildiğin gibi. Denemeye koşturmaya devam gülüm. Sen nasılsın.Canım sen nasılsın uzun zaman oldu görüşmedik
Saadetim ins. en kısa zamanda haberini alırız kimler kimler var ne degerlerle hamile kalan, her gün neler okuyoruz burda, ama yapılacak seyler de varsa yapilmali prolaktin yüksekse onun icin ilac veriyorlar, fsh yuksekse ibrahim saracoglunun kurleri var belki duzene sokar tabi neyin vesile olacağı bilinmez, Rabbim ol desin yeterki..Bende özledim valla kuzum. Çok güzeldi. Sizden gördüğüm desteği kimseden görmedimvalla kuzum biliyorsun pcoyum ve çok zor gebe kalıyorum bide şimdi hormonlarım yüksek çıkmaya başladı. Dr bu ay yine de klomen kullan dedi. İçiyorum ama hormonlarım yüksek olunca çok bir umudum yok. Sende bu topikte olduğuna göre Metehan için kardeş yapma başlamış . Rabbım tez zamanda nasip eder inşallah gülüm
Çok şükür canım bende deneye deneye bugünleri gördüm. Bende de pco vardı biliyorsun. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız inşallahİyiyim Haticem bildiğin gibi. Denemeye koşturmaya devam gülüm. Sen nasılsın.
Sağlıkla ilerlesin inşallah haticem..Çok sevindim canım benim...Kızlar sonucum çıktı çok şükür pozitif. Keseyi de gördüm çok şükür şimdilik herşey yolunda. Rabbim sizlerinde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Adıyla yaşasın canım...gerçekten mi?
çok teşekkür ederim.
amin inşallah.
Aynenn öyle Rabbım ol dedikten sonra gülüm. Benim lh yüksek yumurtalarım çok tembelmiş. Bence de iyi yaptın kardeşler beraber büyüyünce birbirine çok şey katıyorlar. İnşallah en kısa zamanda gelir mucizen bekletmez seni kuzum.Saadetim ins. en kısa zamanda haberini alırız kimler kimler var ne degerlerle hamile kalan, her gün neler okuyoruz burda, ama yapılacak seyler de varsa yapilmali prolaktin yüksekse onun icin ilac veriyorlar, fsh yuksekse ibrahim saracoglunun kurleri var belki duzene sokar tabi neyin vesile olacağı bilinmez, Rabbim ol desin yeterki..
Evet kuzum biliyorsun hemen hamile kalamiyorum simdiden baslayayim dedim, ikisi bir büyürler hazır izindeyken bir daha ise basla sonra bi 3-4 yil sonra basa sarmak istemiyorum. Allah nasip ederse ikisi bir büyürler ins.
Evet gülüm biliyorum. Tüp bebek ile mi oldu. Dr bana da dedi deneyelim olmazsa tüp bebek dedi.Çok şükür canım bende deneye deneye bugünleri gördüm. Bende de pco vardı biliyorsun. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah
Abla nasılsın Maşallah az kaldı bebişin gelmesine. Ne zaman doğum kısmetseSağlıkla ilerlesin inşallah haticem..Çok sevindim canım benim...
Günaydın canım.evet yaa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?