Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım. Amin inşallah. Oğluşunun ismini çok sevdim .İsmiyle yaşasın

Amin kuzum İnşaAllah

Özlemim iyiyim sen nasılsın bildiğin gibi işte. Evet baya oldu.Metehan nasıl kuzum.
İyiyiz kuzum 15 aylık oldu, her gun koşturmaca, inşallah senin de güzel haberlerini alırız, yaptigin denediğin seyler var mi? Eski sohbetlerimizi ozledim

Çok şükür. Sonuç ne olursa olsun sağlıkla doğacak inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. Oğlun da ismiyle yaşasın inşallah sağlıkla gelsin

İyiyiz kuzum 15 aylık oldu, her gun koşturmaca, inşallah senin de güzel haberlerini alırız, yaptigin denediğin seyler var mi? Eski sohbetlerimizi ozledim
Bende özledim valla kuzum. Çok güzeldi. Sizden gördüğüm desteği kimseden görmedim valla kuzum biliyorsun pcoyum ve çok zor gebe kalıyorum bide şimdi hormonlarım yüksek çıkmaya başladı. Dr bu ay yine de klomen kullan dedi. İçiyorum ama hormonlarım yüksek olunca çok bir umudum yok. Sende bu topikte olduğuna göre Metehan için kardeş yapma başlamış. Rabbım tez zamanda nasip eder inşallah gülüm

Saadetim ins. en kısa zamanda haberini alırız kimler kimler var ne degerlerle hamile kalan, her gün neler okuyoruz burda, ama yapılacak seyler de varsa yapilmali prolaktin yüksekse onun icin ilac veriyorlar, fsh yuksekse ibrahim saracoglunun kurleri var belki duzene sokar tabi neyin vesile olacağı bilinmez, Rabbim ol desin yeterki..

Evet kuzum biliyorsun hemen hamile kalamiyorum simdiden baslayayim dedim, ikisi bir büyürler hazır izindeyken bir daha ise basla sonra bi 3-4 yil sonra basa sarmak istemiyorum. Allah nasip ederse ikisi bir büyürler ins.

İyiyim Haticem bildiğin gibi. Denemeye koşturmaya devam gülüm. Sen nasılsın.
Çok şükür canım bende deneye deneye bugünleri gördüm. Bende de pco vardı biliyorsun. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah

Aynenn öyle Rabbım ol dedikten sonra gülüm. Benim lh yüksek yumurtalarım çok tembelmiş. Bence de iyi yaptın kardeşler beraber büyüyünce birbirine çok şey katıyorlar. İnşallah en kısa zamanda gelir mucizen bekletmez seni kuzum.

Çok şükür canım bende deneye deneye bugünleri gördüm. Bende de pco vardı biliyorsun. İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah
Evet gülüm biliyorum. Tüp bebek ile mi oldu. Dr bana da dedi deneyelim olmazsa tüp bebek dedi.

Sağlıkla ilerlesin inşallah haticem..Çok sevindim canım benim...
Abla nasılsın Maşallah az kaldı bebişin gelmesine. Ne zaman doğum kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…