Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C Certo88 canım masallah ateşin güzel devam ediyor ama sen test yapmayip bekleyecektin demi
@maya_gallo kuzum ne yaptın ölçtünmü atesini bugün kac acaba ?
Canim gunaydinn ates iyi gidiyor ilk defa ffnin cektigi cizginin bu kadar ustunde gidiyor. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorum hep yarindan sonra olmazsam eger test yaparim. Insallah olmam ama klasik goguslerim sisti hafif. Senin ates nasil ben ffyi goremeyi bilmiyorum sizinkileri

Günaydın canım..birinci sayfaya git orda en basta liste var isimlerimiz var.herkesin isminin altında da linki var.onlara tıklayıp bakabilirsin insallah yarın da düşmez güzel haberler verirsin bizlere benim atesimde simdilik iyi 4 gun kaldi reglime.bugünlerde adet belirtisi akıntım başlıyor.sabah bisey yoktu.insallah gun icinde de olmazsa bende umut etmeye devam edeceğim

Sağlıkla ilerlesin inşallah haticem..Çok sevindim canım benim...
aminn insallah ablacim
evet canim tüp bebek. eger durum varsa tüp bebek dene canim nasip belki öyledir.benim 4. denememdi. yas da 34 oldu artik beklemenin anlami yoktu benim icin

İnşallah düşmez ateşin de senden güzel haberler alırız canım. Test yapcak mısını?

İnşallah düşmez ateşin de senden güzel haberler alırız canım. Test yapcak mısını?
Sağol canım insallah test konusunda kararsızım.ne zaman böyle umut edip test yaptıysam yanildim.o yüzden 1-2 gün daha beklerim galiba.lekelenme ve ates durumuma göre bakacağım

Bende bugün regl olurum herhalde sabah regl ağrısı yaşadım şimdi de sol kasığimda ağrı var.
Keşke bugün olmasam haftasonu olsam ki 2. 3. günleri haftaiçine gelse.
İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım

sağol kuzum çok şükür..gittikçe ağırlaşıyoruz..pazartesi doğum iznine ayrılıyom kısmetse...sende hoşgeldin ...nasılsın?tedavi falan varmı?gelişme varmı sende...doğumda sanada dua edecem..aklımdasınız hepiniz...
aminn insallah ablacim

evet canim tüp bebek. eger durum varsa tüp bebek dene canim nasip belki öyledir.benim 4. denememdi. yas da 34 oldu artik beklemenin anlami yoktu benim icin

Böyle erken adet olduğun oluyor mu canım. Çünkü daha 23.gundesin gecen aya bakarsak henüz gelmez adetin

Böyle erken adet olduğun oluyor mu canım. Çünkü daha 23.gundesin gecen aya bakarsak henüz gelmez adetin

Oluyor malesef aslında geçen ay istisna yaşadım.
Hayatımda 2 defa 30. regl oldum.. biri geçen ay.
diğer 30. günde olduğumun bir sonraki ayında da erken olmuştum.

Korunmayı bıraktıktan sonra 24 - 25 - 26 - 27 - 28 günlerde oldum genelde hep çok nadir 29.gunde 2 kezde 30.günde oldum

Daha yumurtlamanin da 10.gunundesin ya ondan henüz adet gelmez diye düşündüm.tabi sen kendini daha iyi bilirsin canım.adet geleceksede inşallah hafta sonuna kalirda dedigin gibi hastane olayın ertelenmemis olur

Kızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?

Kızlar birde eger bu ay hamile değilsem artık bende bu yöntemi kullanmak istiyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz ? Sabah saat kaçda yapıyorsunuz mesela ? Ve normal deger kaç ? Kaç olunca yumurta çatlıyor yada kaç olunca gebelik şüphesi oluyor ???

Canım hosgeldin.insallah bu ay hamilesindir ve buna gerek kalmaz.gerekli bütün bilgiler ilk sayfada yaziyor.ateşin bir standartı yok.herkesin yumurtlama ve adet oldugu vücut sıcaklığı farkli.kullandigimiz programi nasıl yukleyeceginde ilk sayfada yaziyor.programla birlikte takip yaparsan burdaki herkes atesine gore yorum yapıp sana fikir verir

Peki çok tsk ederim :)❤

Kızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?
Gün içinde yapilan ölçümun bir anlami yok canım.sabah daha erken saatte uyanip yataktan hic cikmadan dil altindan yaptigin ölçüm önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…