- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Çoook tsk ederim. Şimdi ilk sayfaya dönüp okuycam hepsini :)Gün içinde yapilan ölçümun bir anlami yok canım.sabah daha erken saatte uyanip yataktan hic cikmadan dil altindan yaptigin ölçüm önemli
Canım ya insallahhilallll bu ay senden inanılmaz umutluyum ya bilmiyorum inşallah @Ada Lovelace yarın ateşin yükselirse umut hala var demektir ama düşmeye devam ederse bi dahaki aya devam canım inşallah herkes bu ay güzel sonuçlar alsın
Yaaa ama bu uygulama çok zor kullanımı. Türkçeye çeviremiyor muyuz bunu?Gün içinde yapilan ölçümun bir anlami yok canım.sabah daha erken saatte uyanip yataktan hic cikmadan dil altindan yaptigin ölçüm önemli
Pc den girince türkçe olarakta açılıyordu. Ilk basta hepimize zor geldi inan.ingilizcesi olan yada cat pat anlayan icin kolayda bizim icin zor.ama bi kullanmaya baslayinca sanki ıngilizcen varmis gibi kullaniyorsun :))))Yaaa ama bu uygulama çok zor kullanımı. Türkçeye çeviremiyor muyuz bunu?
Valla simdi indirdim girişte yaptm ama gerisini çözemedim.Pc den girince türkçe olarakta açılıyordu. Ilk basta hepimize zor geldi inan.ingilizcesi olan yada cat pat anlayan icin kolayda bizim icin zor.ama bi kullanmaya baslayinca sanki ıngilizcen varmis gibi kullaniyorsun :))))
İnşaAllah bu defa sonuna kadar gider ve kucağına alırsın gülüm. Bende 30 oldum ister istemez yaş geçiyor geciktirmek istemiyorum ama Dr acele etme deyip duruyor. Sanırım hormonlarımdan dolayı. Onlar düşmeden tüp bebek tutmaz diyor. O yüzden bekliyorum kuzum Rabbım en hayırlısını versinaminn insallah ablacim
evet canim tüp bebek. eger durum varsa tüp bebek dene canim nasip belki öyledir.benim 4. denememdi. yas da 34 oldu artik beklemenin anlami yoktu benim icin
Alsağol kuzum çok şükür..gittikçe ağırlaşıyoruz..pazartesi doğum iznine ayrılıyom kısmetse...sende hoşgeldin ...nasılsın?tedavi falan varmı?gelişme varmı sende...doğumda sanada dua edecem..aklımdasınız hepiniz...
Allah razı olsun abla. İnşallah doğumun istediğin gibi olur. Valla tedavi mi tam bilmiyorum bu ay klomene başladım. Dr en azından hamile kalmazsan da adet olursun hormonların vs düşer dedi. Bekliyorum öyle. Prensese isim buldunuz musağol kuzum çok şükür..gittikçe ağırlaşıyoruz..pazartesi doğum iznine ayrılıyom kısmetse...sende hoşgeldin ...nasılsın?tedavi falan varmı?gelişme varmı sende...doğumda sanada dua edecem..aklımdasınız hepiniz...
Sayın topik başkanım yeni arkadaşımıza bi yardımcı olabilirmisinValla simdi indirdim girişte yaptm ama gerisini çözemedim.
:) :) evt aynen yardımmm lütfeen :)
Merhaba kizlar ben çok yeniyım aranizdaa kendim yorumlayamadim bata 6 gün var yorumlarsianiz sevinirim şimdiden teşekkürler
hadi inşallah canım..Rabbim seninde yüzünü güldürsün kuzum...valla bir kaç isim varda tam karar vermedik daha...hayırlısı bakalım...duaların içinde Allah razı olsun canım benim...Al
Allah razı olsun abla. İnşallah doğumun istediğin gibi olur. Valla tedavi mi tam bilmiyorum bu ay klomene başladım. Dr en azından hamile kalmazsan da adet olursun hormonların vs düşer dedi. Bekliyorum öyle. Prensese isim buldunuz mu
hadii insallah pespese guzel haberler veriririz insallah csnim. Artik tabloya bakabilicem tesekkur edrrim tatlimGünaydın canım..birinci sayfaya git orda en basta liste var isimlerimiz var.herkesin isminin altında da linki var.onlara tıklayıp bakabilirsininsallah yarın da düşmez güzel haberler verirsin bizlere benim atesimde simdilik iyi 4 gun kaldi reglime.bugünlerde adet belirtisi akıntım başlıyor.sabah bisey yoktu.insallah gun icinde de olmazsa bende umut etmeye devam edeceğim
Amin inşallah canım. Lh düşürmek in bitkisel bir kür falan yok muymuş. Rabbim inşallah nasip eder. Zor yollardan geçtik sağlıkla olur inşallahİnşaAllah bu defa sonuna kadar gider ve kucağına alırsın gülüm. Bende 30 oldum ister istemez yaş geçiyor geciktirmek istemiyorum ama Dr acele etme deyip duruyor. Sanırım hormonlarımdan dolayı. Onlar düşmeden tüp bebek tutmaz diyor. O yüzden bekliyorum kuzum Rabbım en hayırlısını versin
Insallah canımm insallahhadii insallah pespese guzel haberler veriririz insallah csnim. Artik tabloya bakabilicem tesekkur edrrim tatlim
Cnm öncelikle link yolla sağda Üstte üç çizgi var oraya tıkla more çıkar:) :) evt aynen yardımmm lütfeen :)
Kaç günde bir adet oluyorsun
Sanki 4 kasımda yumurtlama olmuş gibi ama bu program bize yabancı gözümüz ff e alışmış:) net birşey diyemedimMerhaba kizlar ben çok yeniyım aranizdaa kendim yorumlayamadim bata 6 gün var yorumlarsianiz sevinirim şimdiden teşekkürler
Baska uygulama kullansak olmuyo mu ?Eki Görüntüle 2204448
Cnm öncelikle link yolla sağda Üstte üç çizgi var oraya tıkla more çıkar
27 canımKaç günde bir adet oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?