Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya insallah valla gecen aylardan farkli tek sey ucuğum :)) onun dışında hersey ayni olunca bisey hissetmiyorumda ama tabi hepimizin her ay umduğu gibi hamile olmayi umuyorum

Yaaa ama bu uygulama çok zor kullanımı. Türkçeye çeviremiyor muyuz bunu?
Pc den girince türkçe olarakta açılıyordu. Ilk basta hepimize zor geldi inan.ingilizcesi olan yada cat pat anlayan icin kolayda bizim icin zor.ama bi kullanmaya baslayinca sanki ıngilizcen varmis gibi kullaniyorsun :))))

Pc den girince türkçe olarakta açılıyordu. Ilk basta hepimize zor geldi inan.ingilizcesi olan yada cat pat anlayan icin kolayda bizim icin zor.ama bi kullanmaya baslayinca sanki ıngilizcen varmis gibi kullaniyorsun :))))
Valla simdi indirdim girişte yaptm ama gerisini çözemedim.

aminn insallah ablacim

evet canim tüp bebek. eger durum varsa tüp bebek dene canim nasip belki öyledir.benim 4. denememdi. yas da 34 oldu artik beklemenin anlami yoktu benim icin
İnşaAllah bu defa sonuna kadar gider ve kucağına alırsın gülüm. Bende 30 oldum ister istemez yaş geçiyor geciktirmek istemiyorum ama Dr acele etme deyip duruyor. Sanırım hormonlarımdan dolayı. Onlar düşmeden tüp bebek tutmaz diyor. O yüzden bekliyorum kuzum Rabbım en hayırlısını versin

Al
Allah razı olsun abla. İnşallah doğumun istediğin gibi olur. Valla tedavi mi tam bilmiyorum bu ay klomene başladım. Dr en azından hamile kalmazsan da adet olursun hormonların vs düşer dedi. Bekliyorum öyle. Prensese isim buldunuz mu

hadi inşallah canım..Rabbim seninde yüzünü güldürsün kuzum...valla bir kaç isim varda tam karar vermedik daha...hayırlısı bakalım...duaların içinde Allah razı olsun canım benim...

hadii insallah pespese guzel haberler veriririz insallah csnim. Artik tabloya bakabilicem tesekkur edrrim tatlim

Amin inşallah canım. Lh düşürmek in bitkisel bir kür falan yok muymuş. Rabbim inşallah nasip eder. Zor yollardan geçtik sağlıkla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…