- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Siz hangi uygulamayi kullaniyorsunuzSanki 4 kasımda yumurtlama olmuş gibi ama bu program bize yabancı gözümüz ff e alışmış:) net birşey diyemedim
Olur ama ben pek diğer programlardan birşey anlamıyorum açıkcası senelerdir ff kullanıyor ve ff tablolarını Anladığım kadarı ile yorumluyorum.diğer programlarda pek yorum yspamıyorum.birz da göz aşinalığı sanırım.sen link yollarsan sana aşama aşama yapman gerekenleri anlatabilirimBaska uygulama kullansak olmuyo mu ?
Fertility frend ilk sayfada detaylı bilgi var nasıl indireceğiniz konusundaSiz hangi uygulamayi kullaniyorsunuz
Hayıt tohumu var sanırım. Ama ilaca başlayınca kullanmayayım dedim. Şimdi ilaçlarla ters tepki vs yapar diye korktum açıkçasıAmin inşallah canım. Lh düşürmek in bitkisel bir kür falan yok muymuş. Rabbim inşallah nasip eder. Zor yollardan geçtik sağlıkla olur inşallah
Nerden atıcam link ? E postadan mı yoksa kopyalayıp burdan mı ataym ?Olur ama ben pek diğer programlardan birşey anlamıyorum açıkcası senelerdir ff kullanıyor ve ff tablolarını Anladığım kadarı ile yorumluyorum.diğer programlarda pek yorum yspamıyorum.birz da göz aşinalığı sanırım.sen link yollarsan sana aşama aşama yapman gerekenleri anlatabilirim
Kopyala yapıştır yapacaksın cnmNerden atıcam link ? E postadan mı yoksa kopyalayıp burdan mı ataym ?
Günaydın canım belli olmaz bekleyelim yine de..Kızlar günaydın.bu ay benim içinde umutlar bir daha aya kaldi.atesin düşüşe gecti lekelenmede basladi.dünde adet öncesi tutan migrenimde tuttu.adet geliyor yani
Yok kuzum ya insan kendini bilir ya bende eminim bu ayda olmadi.sağlık olsun ne deyim.bu arada senin ates bi tik gene yükseliş göstermişGünaydın canım belli olmaz bekleyelim yine de..
Yok kuzum ben de eminim, dün karatay iyot eksikliği kısırlık sebebi dedi bi programda, ulkemizde de dusukmus, iyot iceren folik asit kullanmayi düşünüyorum bu ay esime de keciboynuzu ozune devam bakalim vesile olur muYok kuzum ya insan kendini bilir ya bende eminim bu ayda olmadi.sağlık olsun ne deyim.bu arada senin ates bi tik gene yükseliş göstermiş
o zaman durmak yokYok kuzum ben de eminim, dün karatay iyot eksikliği kısırlık sebebi dedi bi programda, ulkemizde de dusukmus, iyot iceren folik asit kullanmayi düşünüyorum bu ay esime de keciboynuzu ozune devam bakalim vesile olur mu
İc tabi hatta gebelikten 3 ay oncesine kadar baslanmasi lazim, yok kuzum su an arastirma asamasindayim bi alayim sana da haber ederim, ben aczaneden aliyorum guvenilir bir yer lazim internet icin varsa alabilirsin belkio zaman durmak yokben hic folicasit kullanmıyorum ya.o kadar asilama icin doktoroda gittim hic ic diyen olmadi.bende alip duzenli icsem mi acaba.internetten de alabilirim demi.senin tavsiye ettigin varmi
Bi site vardi bi kere ordan inofolic almistim.o site guvenilir gibi bi oraya bakayim olmadi eczaneden alırım.yani belki o bile eksiktir benim icin.dokorlar bisey yok diyor ama olmuyorsa altta yatan bi sebep vardir illa.esimin spermleride cok iyi sayilmazda onunda kilo problemi var keciboynuzu pekmezi içiriyordum bi ara iyice kilo aldiracan bana deyip içmiyorİc tabi hatta gebelikten 3 ay oncesine kadar baslanmasi lazim, yok kuzum su an arastirma asamasindayim bi alayim sana da haber ederim, ben aczaneden aliyorum guvenilir bir yer lazim internet icin varsa alabilirsin belki
Buda aklimda bulunsun.bende alıp kullanmaya baslayim.benim hormonlardada sıkıntı yok ama bu bebek icin bebegin gelisimi icin gerekli bir takviye aslinda.benim ablamda hamile kalinca içmeye başlamıs.gerci o ilk denemede hamile kaldığı icin onun böyle seyler icmesine gerek kalmadiKızlar bana folidays tavsiye etti Dr bunu iç dedi hormonlarımda sıkıntı olmadığı halde 90 tane bende onu içiyorum hergün içinde vitamin b12 falanda var
Daha yumurtlamanin da 10.gunundesin ya ondan henüz adet gelmez diye düşündüm.tabi sen kendini daha iyi bilirsin canım.adet geleceksede inşallah hafta sonuna kalirda dedigin gibi hastane olayın ertelenmemis olur
hilallll bu ay senden inanılmaz umutluyum ya bilmiyorum inşallah @Ada Lovelace yarın ateşim yükselirse umut hala var demektir ama düşmeye devam ederse bi dahaki aya devam canım inşallah herkes bu ay güzel sonuçlar alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?