- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kızlar günaydın.bu ay benim içinde umutlar bir daha aya kaldi.atesin düşüşe gecti lekelenmede basladi.dünde adet öncesi tutan migrenimde tuttu.adet geliyor yani
Kuzum benim diğer aylarda bugünlerde atesim hep yüksekti o yüzden tablom bana güzel gelmiyorYa tablon hala güzel ben senden çok umutluydum. Yarın ki ateşe bakalım bi birden tekrar yükselir belki
Kuzum benim diğer aylarda bugünlerde atesim hep yüksekti o yüzden tablom bana güzel gelmiyorbide benim bu lekelenmem başlayınca umudun U su kalmıyor bende.arkasi adet çünkü...senin icinde bence hala umut var.ama eger reglin gelirsede doktor isini sekteye ugratmayacak merak etme
Kizlar ates iyi gibi ama sabah peceteye pempe leke geldi. Dun test almistim sabah gorunce yapmadim
Bunda bir kadına gerekli olan cogu vitaminde varmış iyiymis.recetesiz alinabiliyormu ki acaba bi bakayim.tesekkur ederim canımhilallll @deeploneliness kızlar ben pregnom kullanıyorum içinde b12,d3,omega3,Demir, çinko ve probiyotik var. Drum önerdi . Araştırın isterseniz
Bende iste bugün lekelenmem baslayinca kendimden umudu kestim.aksam cantama gebelik testi koymustum sabah lekeyi görünce geri cikarip eve bıraktım.sende bugünü gecir bence duruma gore yaparsın.Kizlar ates iyi gibi ama sabah peceteye pempe leke geldi. Dun test almistim sabah gorunce yapmadim
Kizlar ates iyi gibi ama sabah peceteye pempe leke geldi. Dun test almistim sabah gorunce yapmadim
Aynen oluruna birak.hos regli geleceğini biksekte gene üzülüyoruz.durmak tabiki yok.olana kadar devam.elbet Allah bir gün bizim icinde OL diyecek ve olacakÇok umutlandırmak istemiyorum sonra birden regl olunca insan daha çok dibe çöküyor.. sen kendini daha iyi bilirsin tabi..
Ama regl olsan bile bir daha ki ay yine birlikteyiz olana kadar Allah'ın izniyle pes etmek yok. Birimiz düşerse diğerimiz kaldıracağız. Bebeklerimizin günü var o gün gelene kadar uğraşacağız inşallah
Bende iste bugün lekelenmem baslayinca kendimden umudu kestim.aksam cantama gebelik testi koymustum sabah lekeyi görünce geri cikarip eve bıraktım.sende bugünü gecir bence duruma gore yaparsın.
Canim ya iyi dileğin icin cok teşekkür ederim.keske dedigin gibi olsa benim icin mucize olur ama sanmıyorum.hepimiz icin en hayırlı zamanda en hayırlısı olsun inşallahAllahm inşallah gelmez regl de yaparsın.
Valla bu ay ben zaten umutsuz olduğum için kendimi geçmiş durumdayım senin hamile kalmanı çok istiyorum bugün inşallah lekenin devamı gelmez ateşinde yarın fırlar
Kızlar bana folidays tavsiye etti Dr bunu iç dedi hormonlarımda sıkıntı olmadığı halde 90 tane bende onu içiyorum hergün içinde vitamin b12 falanda var
Tavsiyeler icin sagolun hanımlar, ben de araştırayım regl gelsin baslayacagim ben de..hilallll @deeploneliness kızlar ben pregnom kullanıyorum içinde b12,d3,omega3,Demir, çinko ve probiyotik var. Drum önerdi . Araştırın isterseniz
Biraz daha bekle bakalım ama sanmıyorum bu atesle regl gelmez ins. yerlesme kanamasidir ben de bu ay senden umutluyum en başından beri bakıyorum tablonaKizlar ates iyi gibi ama sabah peceteye pempe leke geldi. Dun test almistim sabah gorunce yapmadim
Aynen aynen ya hergün ben onuda takipteyim.onceki aylar gibi degil tablosu.hersey yolunda gibi
Evet canım herşey var içinde. Reçetesiz alabilirsin eczaneden. Şifa olsun inşallah. Folik asit önemli kullan bencede canımBunda bir kadına gerekli olan cogu vitaminde varmış iyiymis.recetesiz alinabiliyormu ki acaba bi bakayim.tesekkur ederim canım
Baya baktım internetten de kafama yatti bu canım cok sağol. Sadece erkeklerde kullanabilirmi onunla ilgili bisey bulamadımEvet canım herşey var içinde. Reçetesiz alabilirsin eczaneden. Şifa olsun inşallah. Folik asit önemli kullan bencede canım
Canım o konuyu bilmiyorum bende . Benim eşime emodex vermişti onun içinde de her şey var bir araştır istersen. Erkekler için tavsiye ediliyorBaya baktım internetten de kafama yatti bu canım cok sağol. Sadece erkeklerde kullanabilirmi onunla ilgili bisey bulamadım
Bunada bakayim ben canım.valla eşim içinde birsey bakiyordum zaten.senin esinde problem varmiydi pekiCanım o konuyu bilmiyorum bende . Benim eşime emodex vermişti onun içinde de her şey var bir araştır istersen. Erkekler için tavsiye ediliyor
Canım ileri hızlı da sorun var demişti dr bize. Çok büyük bir problem değil ama gene de takviye kullanalım dedi içeriğini ekledim bakBunada bakayim ben canım.valla eşim içinde birsey bakiyordum zaten.senin esinde problem varmiydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?