Hayırlı olsunSonundaa 32. Hafta çalışabilir raporunu söke söke aldım kızlarrrr
pazartesi işe dönüyorum
Illa çalışmam lazim diyorsun yaniSonundaa 32. Hafta çalışabilir raporunu söke söke aldım kızlarrrr
pazartesi işe dönüyorum
Sagol canım.esimede soyledim simdi de oda pazartesi su polenli falan bi karışım var ya onu yaptırmayi düşünüyormuş.bi bununla deneyelim onada bakariz dedi.olur dedim.ilk kez çünkü bu konuda kendisi birsey yapıyor. Bizimde ileri hizlimiz en son aşılama da % 0 di.sperm sayisida cok azalmıştı.ama ben kendim icin pregnomu alacağımCanım ileri hızlı da sorun var demişti dr bize. Çok büyük bir problem değil ama gene de takviye kullanalım dedi içeriğini ekledim bak
Eki Görüntüle 2204668
Şifa olsun canım inşallah. Eşinin bir adım atmasına sevindim. Eşim bunu günde bir kullanıyordu altı ay kullanmıştı. İnşallah bu ay yüzün gülerSagol canım.esimede soyledim simdi de oda pazartesi su polenli falan bi karışım var ya onu yaptırmayi düşünüyormuş.bi bununla deneyelim onada bakariz dedi.olur dedim.ilk kez çünkü bu konuda kendisi birsey yapıyor. Bizimde ileri hizlimiz en son aşılama da % 0 di.sperm sayisida cok azalmıştı.ama ben kendim icin pregnomu alacağım
Inşallah canım.bizimde 2 yil oldu.benimde yas 35 oldu.ilk 5,6 ay olmayinca gözüme cok gelmişti.oyle böyle derken 2yil geçti bile.bazen bir an once 3 yıl olsada tup bebeğe gecsek hemen diyorum.Şifa olsun canım inşallah. Eşinin bir adım atmasına sevindim. Eşim bunu günde bir kullanıyordu altı ay kullanmıştı. İnşallah bu ay yüzün güler
Benim de yaş 34 canım altı yıl oldu evleneli son dört yıldır sürekli tedavilerle uğraşıyoruz. İlk iki yıl oluruna bıraktım olmadı. İki defa ilaçlı takip yapıldı çatlatma iğnesiyle birinde dış gebelik oldu birinde sonuç alamadık. İki aşılama oldu biri kimyasal birinde sonuç yok. 4 tüp bebek denemesi yaptık. 1. De hamile kaldım 12. Haftada kaybettik, ikinci kimyasal oldu, 3. De sonuç alamadık. 4. De çok şükür hamileyim, inşallah sonuna kadar gider sağlıkla ilerler, Allah sizleri çok bekletmesin tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahInşallah canım.bizimde 2 yil oldu.benimde yas 35 oldu.ilk 5,6 ay olmayinca gözüme cok gelmişti.oyle böyle derken 2yil geçti bile.bazen bir an once 3 yıl olsada tup bebeğe gecsek hemen diyorum.
Hayir yaKızlar günaydın.bu ay benim içinde umutlar bir daha aya kaldi.atesin düşüşe gecti lekelenmede basladi.dünde adet öncesi tutan migrenimde tuttu.adet geliyor yani
Aminn kuzum insallah önümüzdeki aylar yüzümüz güler.adet günüm salı günü ama lekelenme bende 3-4 gün önceden başlıyorHayir yagercekten senden cok umutluydum bu ay. Hayilisi olsun hakkinda
Tavsiyeler icin sagolun hanımlar, ben de araştırayım regl gelsin baslayacagim ben de..
Biraz daha bekle bakalım ama sanmıyorum bu atesle regl gelmez ins. yerlesme kanamasidir ben de bu ay senden umutluyum en başından beri bakıyorum tablona
Insallah canim ama oyle peceteye gelince canim sikildi obur ihtimali hic dusunmedim yarina gelmezse test yaparim ama cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icinTavsiyeler icin sagolun hanımlar, ben de araştırayım regl gelsin baslayacagim ben de..
Biraz daha bekle bakalım ama sanmıyorum bu atesle regl gelmez ins. yerlesme kanamasidir ben de bu ay senden umutluyum en başından beri bakıyorum tablona
Aynen oyle yarina kadar beklicem ama kesin gelir ya canim sikildi vallaBende iste bugün lekelenmem baslayinca kendimden umudu kestim.aksam cantama gebelik testi koymustum sabah lekeyi görünce geri cikarip eve bıraktım.sende bugünü gecir bence duruma gore yaparsın.
Su süreç bile insani ne kadar yıpratır. Ama cok şükür en sonunda Allahım emeklerinizi bosa çıkarmamış. Insallah sağlıkla devam eder,sağlıkla kucagina almak nasip olur.dikkat et kendine.doktor raporda veriyormuş yat dinlen.yorma kendinide bebiside.bende 4 aşılama yaptırdım hic birinde sonuc yok.1 hakkim kaldi.onuda sonra düşüncemBenim de yaş 34 canım altı yıl oldu evleneli son dört yıldır sürekli tedavilerle uğraşıyoruz. İlk iki yıl oluruna bıraktım olmadı. İki defa ilaçlı takip yapıldı çatlatma iğnesiyle birinde dış gebelik oldu birinde sonuç alamadık. İki aşılama oldu biri kimyasal birinde sonuç yok. 4 tüp bebek denemesi yaptık. 1. De hamile kaldım 12. Haftada kaybettik, ikinci kimyasal oldu, 3. De sonuç alamadık. 4. De çok şükür hamileyim, inşallah sonuna kadar gider sağlıkla ilerler, Allah sizleri çok bekletmesin tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bizde o sans olurnu bilmiyorum ki. Moralim bozuldu allah hayirlisini versinGenelde regl olmadan önce lekelenme oluyor mu?
Burada tanıştığım bir arkadaşım var aylarca hamile kalabilmek için birlikte uğraşıyorduk o müjdeli haberi verdi çok şükür.
Hamilelik testi pozitif olduğu günün ertesi günü hafif lekenmeleri olmuştu onunda
Sağol canım ben çok iş kolik bir insanım işimi çok seviyorum ama ağır bir iiim var. Her defasında koşarak gittim işe canımın kıymetini hiç bilmedim. Şimdi artık geç de olsa öğrendim erteleyebileceğim kadar erteleyeceğim iş sürecini, drumda rapor yanlısı değildi ama attık senden gözüm korktu diyorSu süreç bile insani ne kadar yıpratır. Ama cok şükür en sonunda Allahım emeklerinizi bosa çıkarmamış. Insallah sağlıkla devam eder,sağlıkla kucagina almak nasip olur.dikkat et kendine.doktor raporda veriyormuş yat dinlen.yorma kendinide bebiside.bende 4 aşılama yaptırdım hic birinde sonuc yok.1 hakkim kaldi.onuda sonra düşüncem
Insallah gelmez canım.hayırlısı olsun sikma canını.biliyorum insan ne kadarda olsa sıkıyor canını ama elden de bisey gelmiyor kiAynen oyle yarina kadar beklicem ama kesin gelir ya canim sikildi valla
Aynen kuzum ertele.evladini ve kendini düşün artık.o kadar ugrasmissin artik dikkat zamani.Allaha emanet olunSağol canım ben çok iş kolik bir insanım işimi çok seviyorum ama ağır bir iiim var. Her defasında koşarak gittim işe canımın kıymetini hiç bilmedim. Şimdi artık geç de olsa öğrendim erteleyebileceğim kadar erteleyeceğim iş sürecini, drumda rapor yanlısı değildi ama attık senden gözüm korktu diyorinşallah aşılamaya da tüp bebeğe de gerek kalmaz uğraştırmadan verir Allah .
Aynen kuzum ertele.evladini ve kendini düşün artık.o kadar ugrasmissin artik dikkat zamani.Allaha emanet olun
Hayırlı olsunbana da rapor veriyor drum ilk ayları atlatalım diye. Diğer gebeliklerimde ki sorunlar be tüp bebek olması sebebiyle
Illa çalışmam lazim diyorsun yaniozaman hadi gozun aydin canım
Sen mutluysan sıkıntı yok kuzumSağol valla hem maddi hem manevi benim sevincimdoğum sonrasına aktarılacak günler de cabası tabii iyi oldu iyi bayaa direndi Dr ama sonunda pes etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?