O konuyu hiç sorma eşim bıktı artıkSenin durum farklı tabii çok dikkat et ilk zamanlar canım. Ben sıkıntıdan patladim evde birde hiç bir iş yapmadan oturunca her şey gözüme batmaya başladı. Sanki ev pislik içinde gibi geliyorher akşam kocanın eline süpürge veriyorum
Senin durum farklı tabii çok dikkat et ilk zamanlar canım. Ben sıkıntıdan patladim evde birde hiç bir iş yapmadan oturunca her şey gözüme batmaya başladı. Sanki ev pislik içinde gibi geliyorher akşam kocanın eline süpürge veriyorum
Yaşasın kötülük.süpürsün silsin baştan başa
Canim benim lekelenme çoğalarak devam ediyor.adet belirttilerim var.yarina ateşte düşer zatenhilallll canım ne durumdasın? Merak ettim seni
Canim benim lekelenme çoğalarak devam ediyor.adet belirttilerim var.yarina ateşte düşer zaten
Aman bizimkine süpürgeyi versen kafama fırlatır.nerdeee öyle koca!!Ben bu son haftaya kadar yapamadım sen şimdiden başla kuzum
Bu arada senin bebişin doğum tarihiyle benim büyük kızın ki aynı :)) benim ki gibi tam bir yengeç kızı olur inşallah
Yoo cikmazdi bu gunden sonra.annemlerde kaldım ortam farkli ondan mi dedim polar pijamayla yattim ondan mi diye düşündüm. 3 kere olctum ayni.geri uyudum şimdi uyandım tekrar ölçtüm gene 36.7.akintim varmi bilmoyorum henuz bakmadimAma ateşin çıkmış hep böyle mi oluyor
Yoo cikmazdi bu gunden sonra.annemlerde kaldım ortam farkli ondan mi dedim polar pijamayla yattim ondan mi diye düşündüm. 3 kere olctum ayni.geri uyudum şimdi uyandım tekrar ölçtüm gene 36.7.akintim varmi bilmoyorum henuz bakmadim
Ben nede yüksek ateşle adet oluyorum acaba
Meyveliturta19 kuzum senin ateste yükseliyor kademe kademe ateslerimiz bize oyunmu oynuyor ne.akintiya gelince tekrar yumurtlama olmaz galiba su saatten sonra.akıntı sebebi insallah bebektendir
Aman bizimkine süpürgeyi versen kafama fırlatır.nerdeee öyle koca!!
Hadi ya tesadüfe bak.yengeç nasıl bir burç valla bilgim yok.kız olsa tadından yenmezzzz
Csnim bugin ates saatimden yarim saat once olctum 36.3 sonra uyumusum ates saatimden yarim saat sonra 36.5 bende ilkini yazdim. Dun peceteye 3 kez silince acik pembe gelmisti. Ped koydim hicbisey yok. Sabah dedim kesin gelmistir gittim sadece 2 nokta var simdi gidip wcde kontrol ediyorum silincede yok. Ama nette dioki yerlrsme kanamasi 6 ile 12 gun sonra olir benim dpo 14Insallah gelmez canım.hayırlısı olsun sikma canını.biliyorum insan ne kadarda olsa sıkıyor canını ama elden de bisey gelmiyor ki
Sağol canım benim inşallah senindeBu ay çok dikkatli ölçüm yap belki değişir tablon yarım saat bile farkediyor
umarım önümüzdeki ay son ölcümun olur güzel haberler verirsin :)
Ben de bir boğayım.tikkatli konuşalım lütfen,her an süsebilirimİş başa düşünce yapıyorlar merak etme :)) inşallah ihtiyacın olmaz benim elim degmedikce rahat edemiyorum çünkü..
Benim kızım tam bir yengeç, sorumluluk sahibi, derslerinde düzenli başarılı bunların yaninda anaç, merhametli, ev işlerinde yetenekli :)) benim elim ayağım oldu okuldan dershaneden artan zamanında :)
Öteki boğa ve tam bir cadı
Bende eğer ölçüm saatime yarım saat falan kala uyanirsam ilk ölçtüğümü yaziyorum hep.kuzum yerlesme kanamasi adet günü yada adet gününden sonra veya bir kac gün öncede olabiliyormus.insallah hic gelmez.benim ateste bugün hic beklemedigim sekilde yukseldi.birsey etkiledi galiba çünkü kahve ve hafif pembe kanla birlikte akintim var gene.regliye 2 gun var zaten.olurum gibime geliyorCsnim bugin ates saatimden yarim saat once olctum 36.3 sonra uyumusum ates saatimden yarim saat sonra 36.5 bende ilkini yazdim. Dun peceteye 3 kez silince acik pembe gelmisti. Ped koydim hicbisey yok. Sabah dedim kesin gelmistir gittim sadece 2 nokta var simdi gidip wcde kontrol ediyorum silincede yok. Ama nette dioki yerlrsme kanamasi 6 ile 12 gun sonra olir benim dpo 14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?