Bence bugun bisey etkiledi ondan yukseldi.lekenlenmem de devam ediyor.o yuzden test yapmayı düşünmüyorum canım.bekleyecegim.zaten adet olurum diye düşünuyorumBi test mi yapsan umutlandırmak istemiyorum ama geçen ay ki tablona bakıyorum bu ay çok farklı.. Sonra lekelenmeler üstüne görme bile olabilir.
Annem 3 ay regl olmuş.
Seni umutlandirmak istemiyorum ama ben senden cok umutluyum :) Sabah ateşine baktım koşarak sana yazacaktım lekeler çogaldi yorumunu görünce duraksadım
Ben hala aynı fikirdeyim adet olucakmışsın gibi gelmiyor bana kuzum eğer olursa gerçekten şaşırtıcı olacak aynı şekildeBende eğer ölçüm saatime yarım saat falan kala uyanirsam ilk ölçtüğümü yaziyorum hep.kuzum yerlesme kanamasi adet günü yada adet gününden sonra veya bir kac gün öncede olabiliyormus.insallah hic gelmez.benim ateste bugün hic beklemedigim sekilde yukseldi.birsey etkiledi galiba çünkü kahve ve hafif pembe kanla birlikte akintim var gene.regliye 2 gun var zaten.olurum gibime geliyor
Ben de bir boğayım.tikkatli konuşalım lütfen,her an süsebilirim
Bence bugun bisey etkiledi ondan yukseldi.lekenlenmem de devam ediyor.o yuzden test yapmayı düşünmüyorum canım.bekleyecegim.zaten adet olurum diye düşünuyorum
Bugün evime gececegim zaten canim.yarin belli olur ne olacağıYarın ki ateşe bakalım bu akşam güzel bir uyku çek polarda giyme yatarken evinde uyu :) bütün etkileyici ihtimalleri yok edelim
Evet benim de adet gününde lekelenmelerim oldu.darısı size kuzum.Bende eğer ölçüm saatime yarım saat falan kala uyanirsam ilk ölçtüğümü yaziyorum hep.kuzum yerlesme kanamasi adet günü yada adet gününden sonra veya bir kac gün öncede olabiliyormus.insallah hic gelmez.benim ateste bugün hic beklemedigim sekilde yukseldi.birsey etkiledi galiba çünkü kahve ve hafif pembe kanla birlikte akintim var gene.regliye 2 gun var zaten.olurum gibime geliyor
Insallah canim.benim lekeleme hep oluyor da bakalım yarin ne olacakEvet benim de adet gününde lekelenmelerim oldu.darısı size kuzum.
Inşallah
Insallah canim.benim lekeleme hep oluyor da bakalım yarin ne olacak
Insallah diyelim canım.ben adet olacagima inanıyorum.umarim ben yanilirimBu defa hayırlara vesile olsun inşaallah :)
Yok etkilemez 3 saat uyumak yeterliBide herzamankinden gec yattim gece 3 te yattim.ama yatar yatmaz uyudum ve sabah 7 de alarm calana kadar deliksiz uyudum.uyuma saatimde etkilermi ki.
Sen adet olduktan sonra düşenlerdensin demekki.düşüş Başlamış yarın daha da düşecektirBen nede yüksek ateşle adet oluyorum acaba
O zaman ölçümde sıkıntı yok.yarınki ateşi cok merak ediyorumYok etkilemez 3 saat uyumak yeterli
Muhtemelen öyleSen adet olduktan sonra düşenlerdensin demekki.düşüş Başlamış yarın daha da düşecektir
Ay 10 dakikada bir wcdeydim butun gun yok hicbisey gelmiyor sevinmek istemiyorum yarin gelmez insallah ama ben adetten once surunurum kasik agrisindan hicbisey yok sifirBende eğer ölçüm saatime yarım saat falan kala uyanirsam ilk ölçtüğümü yaziyorum hep.kuzum yerlesme kanamasi adet günü yada adet gününden sonra veya bir kac gün öncede olabiliyormus.insallah hic gelmez.benim ateste bugün hic beklemedigim sekilde yukseldi.birsey etkiledi galiba çünkü kahve ve hafif pembe kanla birlikte akintim var gene.regliye 2 gun var zaten.olurum gibime geliyor
Canim benim bekle bakalim. Gelmeden hic beyaz bayrak sallama. Caninida sikma. Benim ateste bugun iyice diplere indi ve adet gunumde gecti cumartesi leke geldi pazar 1 kez leke geldi ve kesildi yok. Yerlesme kanamasi desem ona atesimde yerlerde neden adet olmadim acabaAteşle dansın sonuna geldikBugun çakıldık yarın yada öbür gün adet olurum.önümüzdeki maçlara bakmaya devam
Gunaydin canim Allah saglikla kucagiba almayi nasip etsin insallah... benim atesim dustu iyice ama 2 gun once leke geldi acik kahve pembe gibi dun 2 damla geldi buhun hicbisey yok. Dundu adet gunum. Yerlesme olsa ates boyle dusermikiEvet benim de adet gününde lekelenmelerim oldu.darısı size kuzum.
Kuzum ben dun çıktığı halde cok umutlanmamistim.bugün ates düşüncede cok uzulmedim açıkçası.lekelenmem başladığı gun adet olacagim kesindi benim icinCanim benim bekle bakalim. Gelmeden hic beyaz bayrak sallama. Caninida sikma. Benim ateste bugun iyice diplere indi ve adet gunumde gecti cumartesi leke geldi pazar 1 kez leke geldi ve kesildi yok. Yerlesme kanamasi desem ona atesimde yerlerde neden adet olmadim acaba
Benimde ayni senin gibi lekelenme olurdu mesela sabah oglene adet gelirdi hic boyle 2 damla 1gun 2 damla 1 gun gelipte kesildigi olmadi. Sabah test yaptim negatif ama neden gelmedi valla kafam nasil rahatlasin gunum gecti ortada bisey yokKuzum ben dun çıktığı halde cok umutlanmamistim.bugün ates düşüncede cok uzulmedim açıkçası.lekelenmem başladığı gun adet olacagim kesindi benim icinseninki ya steresten ya bebekten :)) daha önce adet oncesi böyle kanamalarin olmuyorsa yerlesmede olabilir.bence test yap varsa çıkar yoksada stresten adet gelmiyorsa kafan rahatlayinca adette gelir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?