Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bugun bisey etkiledi ondan yukseldi.lekenlenmem de devam ediyor.o yuzden test yapmayı düşünmüyorum canım.bekleyecegim.zaten adet olurum diye düşünuyorum

Ben hala aynı fikirdeyim adet olucakmışsın gibi gelmiyor bana kuzum eğer olursa gerçekten şaşırtıcı olacak aynı şekilde Meyveliturta19 bencede yerleşme kanaması olabilir çünkü dediğin gibi adet gününden bir iki gün önce yada adet günü veya adet gününden bi iki gün sonra oluyormuş yerleşme kanaması

Ben hala adet olacagimi düşündüğüm icin olursamda sasirmam heralde kuzum.bekeyip gorecegiz bakalım

Bence bugun bisey etkiledi ondan yukseldi.lekenlenmem de devam ediyor.o yuzden test yapmayı düşünmüyorum canım.bekleyecegim.zaten adet olurum diye düşünuyorum

Yarın ki ateşe bakalım bu akşam güzel bir uyku çek polarda giyme yatarken evinde uyu :) bütün etkileyici ihtimalleri yok edelim

Evet benim de adet gününde lekelenmelerim oldu.darısı size kuzum.

Ay 10 dakikada bir wcdeydim butun gun yok hicbisey gelmiyor sevinmek istemiyorum yarin gelmez insallah ama ben adetten once surunurum kasik agrisindan hicbisey yok sifir

Ateşle dansın sonuna geldik Bugun çakıldık yarın yada öbür gün adet olurum.önümüzdeki maçlara bakmaya devam
Canim benim bekle bakalim. Gelmeden hic beyaz bayrak sallama. Caninida sikma. Benim ateste bugun iyice diplere indi ve adet gunumde gecti cumartesi leke geldi pazar 1 kez leke geldi ve kesildi yok. Yerlesme kanamasi desem ona atesimde yerlerde neden adet olmadim acaba

Evet benim de adet gününde lekelenmelerim oldu.darısı size kuzum.
Gunaydin canim Allah saglikla kucagiba almayi nasip etsin insallah... benim atesim dustu iyice ama 2 gun once leke geldi acik kahve pembe gibi dun 2 damla geldi buhun hicbisey yok. Dundu adet gunum. Yerlesme olsa ates boyle dusermiki

Kuzum ben dun çıktığı halde cok umutlanmamistim.bugün ates düşüncede cok uzulmedim açıkçası.lekelenmem başladığı gun adet olacagim kesindi benim icin seninki ya steresten ya bebekten :)) daha önce adet oncesi böyle kanamalarin olmuyorsa yerlesmede olabilir.bence test yap varsa çıkar yoksada stresten adet gelmiyorsa kafan rahatlayinca adette gelir kesin

Benimde ayni senin gibi lekelenme olurdu mesela sabah oglene adet gelirdi hic boyle 2 damla 1gun 2 damla 1 gun gelipte kesildigi olmadi. Sabah test yaptim negatif ama neden gelmedi valla kafam nasil rahatlasin gunum gecti ortada bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…