Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşle dansın sonuna geldik Bugun çakıldık yarın yada öbür gün adet olurum.önümüzdeki maçlara bakmaya devam
Hayirlisi olsun kuzum ya ben bu ay senden cok umutluydum sana da soyledimhakkini helal et soylediklerimle etkilediysem. Ama inan hep dua ettim senin icin.isallah vakti saati bi an once gelir de bebegine kavusursun

Benimde ayni senin gibi lekelenme olurdu mesela sabah oglene adet gelirdi hic boyle 2 damla 1gun 2 damla 1 gun gelipte kesildigi olmadi. Sabah test yaptim negatif ama neden gelmedi valla kafam nasil rahatlasin gunum gecti ortada bisey yok
O zaman bugün yarın gelir bence adetin canım.dedigim gibi stres yaptığın icinde gecikmiş olabilir.ateşde düşük zaten.beklemekten baska yapacak bisey yok canım

Hayirlisi olsun kuzum ya ben bu ay senden cok umutluydum sana da soyledimhakkini helal et soylediklerimle etkilediysem. Ama inan hep dua ettim senin icin.isallah vakti saati bi an once gelir de bebegine kavusursun
Canım benim ne demek ya helal olsun tabide kötü birsey yapmadin ki.her ay zaten umutlanacak bi sey arıyoruz.sende umut verdin bana ama insan kendini biliyor.ne kadar umutda etsem icimde öyle bir his yoktu.Allah razı olsun.insallah hepimizin vakti zamani bir an once gelir

O zaman bugün yarın gelir bence adetin canım.dedigim gibi stres yaptığın icinde gecikmiş olabilir.ateşde düşük zaten.beklemekten baska yapacak bisey yok canım
#
Isallah kuzucum Allah tez vakitte hepimizi sevindirsin isallah

Canınızı sıkmayın kızlar.doğru vakit geldiğinde olacakkkk.pes etmek yok!!
Aynen öyle canım.elbet bir gün olacak.burda senin gibi ve diger hamislerimiz gibi cok güzel örneklerimiz var Allah bizede hayırlısıyla nasip etsin sizlerede sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik süreci ve hayırlı kolay dogumlar nasip etsin insallah

Aynen oyle bizden olmadi digerleri insallah guzel haber verir. Adet olayinfa sogan kuru yapicam bi temizlik olsun

Bende yapıcam bu sefer..
Çünkü normal bir akıntı değil bendeki ne var ne yok temizlesin ama bir şey soracağım ben doktora gideceğim ya çocuk olmasına engel mi soğan kürü

Bu ay sana da baktım belki gecte olaa girersin diye ara ara inşallah olmazsın morallerimizi yükseltirisin güzel bi haberle

hilallll sabah sana yazamadım valla elim gitmedi.. çok umutluydum senden önümüzdeki ay yine birlikteyiz. Demekki bu ayda kısmetimizde yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…