Hayirlisi olsun kuzum yaAteşle dansın sonuna geldikBugun çakıldık yarın yada öbür gün adet olurum.önümüzdeki maçlara bakmaya devam
O zaman bugün yarın gelir bence adetin canım.dedigim gibi stres yaptığın icinde gecikmiş olabilir.ateşde düşük zaten.beklemekten baska yapacak bisey yok canımBenimde ayni senin gibi lekelenme olurdu mesela sabah oglene adet gelirdi hic boyle 2 damla 1gun 2 damla 1 gun gelipte kesildigi olmadi. Sabah test yaptim negatif ama neden gelmedi valla kafam nasil rahatlasin gunum gecti ortada bisey yok
Aynen oyleO zaman bugün yarın gelir bence adetin canım.dedigim gibi stres yaptığın icinde gecikmiş olabilir.ateşde düşük zaten.beklemekten baska yapacak bisey yok canım
Canım benim ne demek ya helal olsun tabide kötü birsey yapmadin ki.her ay zaten umutlanacak bi sey arıyoruz.sende umut verdin banaHayirlisi olsun kuzum yaben bu ay senden cok umutluydum sana da soyledim hakkini helal et soylediklerimle etkilediysem. Ama inan hep dua ettim senin icin.isallah vakti saati bi an once gelir de bebegine kavusursun
Evet ya sabah ilk iş senin ateşine baktım düşüşe geçmiş üzüldümAteşle dansın sonuna geldikBugun çakıldık yarın yada öbür gün adet olurum.önümüzdeki maçlara bakmaya devam
#O zaman bugün yarın gelir bence adetin canım.dedigim gibi stres yaptığın icinde gecikmiş olabilir.ateşde düşük zaten.beklemekten baska yapacak bisey yok canım
Canım benim ne demek ya helal olsun tabide kötü birsey yapmadin ki.her ay zaten umutlanacak bi sey arıyoruz.sende umut verdin banaama insan kendini biliyor.ne kadar umutda etsem icimde öyle bir his yoktu.Allah razı olsun.insallah hepimizin vakti zamani bir an once gelir
InsallahhAynen oylebizden olmadi digerleri insallah guzel haber verir. Adet olayinfa sogan kuru yapicam bi temizlik olsun
Aynen oyle oldu.kismet önümüzdeki aya insallah.belki 2019 a hamis olarak gireriz belli mi olurEvet ya sabah ilk iş senin ateşine baktım düşüşe geçmiş üzüldümaralığa kaldım sende galiba
İnşallah canım ya çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Var mı bu ay uygulayacağın bişeyAynen oyle oldu.kismet önümüzdeki aya insallah.belki 2019 a hamis olarak gireriz belli mi olur
Ne guzel konusuyosun valla insallah seneye bizde guzel haberler veririz.Insallahhhayırlısı olsun sıkma canını kuzum.bir gun o guzel haberi bizlerde veregiz burdan
Insallah tatlim Allah herkesin kalbindekini bekletmeden verir insallahCanınızı sıkmayın kızlar.doğru vakit geldiğinde olacakkkk.pes etmek yok!!
Yok canım birsey uygulamayi düşünmuyorum.ates olcmeye devam.bu ay ovu testi bile yapmam belki.İnşallah canım ya çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Var mı bu ay uygulayacağın bişey
Umut etmek ve dua etmekten baska çaremiz yok kuzum.elimizden geleni zaten yapıyoruz.her ay adet oldukca oturup agliyorum ama bununda faydasi yok.güzel düşüneceğizNe guzel konusuyosun valla insallah seneye bizde guzel haberler veririz.
Aynen öyle canım.elbet bir gün olacak.burda senin gibi ve diger hamislerimiz gibi cok güzel örneklerimiz varCanınızı sıkmayın kızlar.doğru vakit geldiğinde olacakkkk.pes etmek yok!!
Aynen oylebizden olmadi digerleri insallah guzel haber verir. Adet olayinfa sogan kuru yapicam bi temizlik olsun
Meyveliturta19 hilallll
Üzülmeyelim kızlar her güzel şeyin bir zamanı var inşallah bizde göreceğiz o günleri. Ben bu ay takip yapmadım ama hissediyorum adet olacağımı Perşembe de benim adet günüm bu ay tekrar gideceğim doktora peşinizdeyim yani
Hamile kalmak için soğan kürü yapanlar varBende yapıcam bu sefer..
Çünkü normal bir akıntı değil bendeki ne var ne yok temizlesin ama bir şey soracağım ben doktora gideceğim ya çocuk olmasına engel mi soğan kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?