Hamile kalmak için soğan kürü yapanlar var
Insallah gelmez adetinde guzel haber verirsin bize canim.adet gelirsede gene hep beraber beklemeye devamMeyveliturta19 hilallll
Üzülmeyelim kızlar her güzel şeyin bir zamanı var inşallah bizde göreceğiz o günleri. Ben bu ay takip yapmadım ama hissediyorum adet olacağımı Perşembe de benim adet günüm bu ay tekrar gideceğim doktora peşinizdeyim yani
Aminn vesoncum..bana sürpriz olmadi.yüksek beklemiyordum.sabah tek gözle baktim dereceye düşük, biliyorum ben ya deyip geri uyudum :)
Aynen kuzum çalışmalara kocalarin peşine düşmeye devamBu ay sana da baktım belki gecte olaa girersin diye ara ara inşallah olmazsın morallerimizi yükseltirisin güzel bi haberle
hilallll sabah sana yazamadım valla elim gitmedi.. çok umutluydum senden önümüzdeki ay yine birlikteyiz. Demekki bu ayda kısmetimizde yokmus
Aynen kuzum çalışmalara kocalarin peşine düşmeye devam:)))
Sen yine de kendisinden çok birşey bekleme.dr randevusunu hatırlayıp senden önce hadi gidelim diye koca nadirdirBugün koca katili olacaktım.. ateşim düştü dedim.
Üzülme aşkım zaten çok fazla denemedik ki bu ay. Bak şimdi doktora gidecegız dedi.
Kalkıp yastıgı kafasına geçirip boğacaktım o anki üzüntüyle.
Çok fazla denemedik diyor ya :))
Çok fena vicdan azabına ugradı 1 haftadır da peşimden koşuyordur.
Umarım bu ay ona büyük ders olmuştur.
Doktor zamanı ben hadi demeden o kalkar inşallah
Ayni ekip aynen devam :))Bu ay ben yine yüksek ateşte regl olacağım sanırım C Certo88hilallll , Meyveliturta19 ins.bir daha ki ay aynı zamanda guzel haber almak nasip olur..
Onlar işin kolayina kaciyorlar zaten.bizimkide sen dersen onu yapalim der hep.birgun de sen birsey düşün sen bi yol gosterde onu yapalim.yok illa biz durtcezSen yine de kendisinden çok birşey bekleme.dr randevusunu hatırlayıp senden önce hadi gidelim diye koca nadirdir
Ya sabır diyoruzBugün koca katili olacaktım.. ateşim düştü dedim.
Üzülme aşkım zaten çok fazla denemedik ki bu ay. Bak şimdi doktora gidecegız dedi.
Kalkıp yastıgı kafasına geçirip boğacaktım o anki üzüntüyle.
Çok fazla denemedik diyor ya :))
Çok fena vicdan azabına ugradı 1 haftadır da peşimden koşuyordur.
Umarım bu ay ona büyük ders olmuştur.
Doktor zamanı ben hadi demeden o kalkar inşallah
Dimi sonra da sapık gibi görünüyoruzOnlar işin kolayina kaciyorlar zaten.bizimkide sen dersen onu yapalim der hep.birgun de sen birsey düşün sen bi yol gosterde onu yapalim.yok illa biz durtcez
Sen yine de kendisinden çok birşey bekleme.dr randevusunu hatırlayıp senden önce hadi gidelim diye koca nadirdir
Bu ay ben yine yüksek ateşte regl olacağım sanırım C Certo88hilallll , Meyveliturta19 ins.bir daha ki ay aynı zamanda guzel haber almak nasip olur..
Valla öyle bir sans varsada onu ben yakalayamam.7 buçukta kalkıyorum 8 i çeyrek geçe yola düşüyoruz kocisle :) bi pazarımız var oda yumurtlama zamanina denk gelirse :))) senin denemede başarılı olur insallahDimi sonra da sapık gibi görünüyoruzben bu ay sabahları denicem benim ablam 5 yıl uğraştı olmadı tv de duymuş kadınların en verimli saatleri sabah 8-9 arası diyr uygulamış ve o gün hamile kaldı. Hani diyorum belki olur :) bir umut işte
Ya sabır diyoruzelbet onlarla işimiz bir gün bitecek o zamana kadar sabrediyoruz.evet bazen bende boğma aşamasına geliyorum beni bi bagirtiyor binaya rezil oluyoruz arada ama olsun.bina umrumda degil benim sinirimi atmam lazim dimi
Dimi sonra da sapık gibi görünüyoruzben bu ay sabahları denicem benim ablam 5 yıl uğraştı olmadı tv de duymuş kadınların en verimli saatleri sabah 8-9 arası diyr uygulamış ve o gün hamile kaldı. Hani diyorum belki olur :) bir umut işte
Tam da duygularıma tercume olmuşsun :)
Bir tek yakasından tutup yatak odasına fırlatip hadi soyun demediğim kaldi.
Dediğin gibi bebekler bi tutsun o zaman görecekler günlerini
bence onuda denemelisin.belki öyle daha çok hoşuna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?