Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gelmez adetinde guzel haber verirsin bize canim.adet gelirsede gene hep beraber beklemeye devam hakkimizda hayırlısı olsun

Aynen kuzum çalışmalara kocalarin peşine düşmeye devam :)))

Aynen kuzum çalışmalara kocalarin peşine düşmeye devam :)))

Bugün koca katili olacaktım.. ateşim düştü dedim.
Üzülme aşkım zaten çok fazla denemedik ki bu ay. Bak şimdi doktora gidecegız dedi.
Kalkıp yastıgı kafasına geçirip boğacaktım o anki üzüntüyle.
Çok fazla denemedik diyor ya :))

Çok fena vicdan azabına ugradı 1 haftadır da peşimden koşuyordur.
Umarım bu ay ona büyük ders olmuştur.
Doktor zamanı ben hadi demeden o kalkar inşallah

Sen yine de kendisinden çok birşey bekleme.dr randevusunu hatırlayıp senden önce hadi gidelim diye koca nadirdir

Sen yine de kendisinden çok birşey bekleme.dr randevusunu hatırlayıp senden önce hadi gidelim diye koca nadirdir
Onlar işin kolayina kaciyorlar zaten.bizimkide sen dersen onu yapalim der hep.birgun de sen birsey düşün sen bi yol gosterde onu yapalim.yok illa biz durtcez

Ya sabır diyoruz elbet onlarla işimiz bir gün bitecek o zamana kadar sabrediyoruz.evet bazen bende boğma aşamasına geliyorum beni bi bagirtiyor binaya rezil oluyoruz arada ama olsun.bina umrumda degil benim sinirimi atmam lazim dimi

Onlar işin kolayina kaciyorlar zaten.bizimkide sen dersen onu yapalim der hep.birgun de sen birsey düşün sen bi yol gosterde onu yapalim.yok illa biz durtcez
Dimi sonra da sapık gibi görünüyoruz ben bu ay sabahları denicem benim ablam 5 yıl uğraştı olmadı tv de duymuş kadınların en verimli saatleri sabah 8-9 arası diyr uygulamış ve o gün hamile kaldı. Hani diyorum belki olur :) bir umut işte

Valla öyle bir sans varsada onu ben yakalayamam.7 buçukta kalkıyorum 8 i çeyrek geçe yola düşüyoruz kocisle :) bi pazarımız var oda yumurtlama zamanina denk gelirse :))) senin denemede başarılı olur insallah

Tam da duygularıma tercume olmuşsun :)
Bir tek yakasından tutup yatak odasına fırlatip hadi soyun demediğim kaldi.
Dediğin gibi bebekler bi tutsun o zaman görecekler günlerini

Sabahları erkek için de çok iyi spermler kaliteli oluyormuş.
Yapabiliyorsan kesinlikle dene derim.
Benim için cok zor adam 5 dklık uykunun hesabını yapiyor sabahları.. iyice sinir strese sokar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…