Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahları erkek için de çok iyi spermler kaliteli oluyormuş.
Yapabiliyorsan kesinlikle dene derim.
Benim için cok zor adam 5 dklık uykunun hesabını yapiyor sabahları.. iyice sinir strese sokar beni
Ya normalde benimki de öyledir bazen kızar bile bana uyandırdığım için :) ama çocuk için her yol mübah biliyorsun ki. Zaten evden 9:10 geçe gibi çıkıyoruz en azından yumurtlama günlerinde 1 2 gün deniyim.

Kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum, normalde adet günü ısım düşer ve 36.4 dereceyi gördüğümde adet olurum. Bugün 29. günüm bu günler benim adet günüm ve bugüne kadar ısı yüksek giderken bugün 36.4 oldu ama hala adet olmadım. Merak ettiğim hamilelik varsa eğer ısı düşmesi yaşanır mı yani hamilelikte vücut ısısı devamlı yüksek mi seyreder? Bilgisi olan varsa çok sevinirim gerçekten şuan tedirginlikle zaman geçiriyorum adetin gelmemesi için dua ediyorum.

Bekle belki geceye doğru olursun.. yani inşallah olmazsın.
Yarın tekrar ölçüm yaparsın sabaha kadar olmazsan.
Benim de bugün olmam lazım ateş değerime göre hala olmadım geceye kadar bekliyorum olmasını.
Dediğin gibi bende düştüğü gün olurum normalde

Cevabın için teşekkür ederim, inşallah bu gece ikimizinde gelmez en azından yarın sabah ki ısıya kadar umut var demektir ama bu gece de gelmez bir de üstüne yarın sabah ki ısımda düşük çıkarsa adetin geliceği kesinleşir zaten. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah

Kızlar 9 kasım gün içinde ölçtüğüm ateş : 36.9

10 kasım sabah yataktan kalkmadan ölçtüğüm ateş: 36.3
10 kasım Akşam ölçtüğüm ateş 36.8

11 Kasım Sabah yataktan kalkmadan ölçtüğüm ateş 36.3

12 Kasım yataktan kalkmadan Ölçtüğüm ateş. 36.5
12 kasım Akşam 37.3

Kızlar sizce umut olabilir mi ne diyorsunuz ???

Ateş ölçümün sağlıklı değil.
1. sayfada nasıl ölçmen gerektiği yazıyor.

Biz her sabah aynı saatte (erken saatte)
ölçüyoruz.
En az kesintisiz 3 saat uyku olması lazım kalkar kalkmaz ölçmen lazım. Hic bir şey yiyip içmeden yatağın içinde

Farklı saatlerde ölçümler farklılık gösteriyor yarım saat bile çok etkiliyor

Aminn insallah.. ben kendimden umudu kestim beklemedeyim. Senin güzel haberinle mutlu oluruz inşallah

Aminn insallah.. ben kendimden umudu kestim beklemedeyim. Senin güzel haberinle mutlu oluruz inşallah
Benim de hiç umudum yok, 1 sene 5 ay önce düşük yaptım ve hala hamile kalamadım bir sorun olmamasına rağmen 2 defa aşılama oldu yine de hamilelik oluşmadı o yüzden umudum yok denecek kadar az ama işte kırmızıları görmedikçe ufacıkta olsa bir umut vardır herkes için.

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde evladını kucağına nasip etsin inşallah.
Üzülme diyemem çok zor bir süreç ama hiç bir zaman umudunu yitirme.. zamanı var.
Bizde burada zaman zaman dibe vuruyoruz sonra hemen toparlanıyoruz.
Çok yıpratıcı bir süreç ama küçücük bir umut bile bizi güçlendiriyor.
Istersen sende ateş takibi yap..
1.sayfada nasıl tablo oluşturacağın yazıyor
Sonra linki Veson a teslim edersin..
Yumurtlama dönemlerini rahat takip edersiz kızlarda sağolsunlar yardımcı olurlar takıldığın yerde

Ama ben sabaha karsı uyanıp tekrar yatıyorö kesintisiz uyku olmuyor ki ne yapmam lazım

Amin hepimiz için inşallah. Ateş ölçme yöntemini kullandım ben geçen sen bu konuyu takipteyim grafiğim vardı ama baktım beni strese sokuyor bir de düzenli uyku yapım olmadığı için zorlandım ve bıraktım şimdi sadece adet gününe bir kaç gün kala ölçüm yapıyorum ki en azından adetin geliceği günü öğrenmiş oluyorum

Selam kizlar. 1haftadir olcumlerim dogru duzgun olmuyor. Kizim 6gibi uyaniyo uykuya dalmamiz bayagi suruyo. Sonra da uyanmamiz gec oluyor. Ben de anlamadim niye boyle olduk. Bu hafta ozel gunlerimdeyim ama icimden bisey gelmiyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin de aklimdan cikarabilsem su cocuk olayini olucak gibi geliyor. 1bucuk senedir heray ayni seruven. Sıkılıp yeniden baslamak ne acayip. Her ay yenileniyoruz bikmadan resmen.. bu sabah 9bucukta kizim uyanmis diyo anne atesini olcmedin bugun al olc.

Al benden de o kadar sabaha kadar belki 10 kez uyandım sağlıklı ölçüm de yok zamanını bekliyoruz sadece çünkü gorunen bir sey yok hani su problem var desek onu cozmek icin ugrasiriz benim de bir rahim filmi kaldi bi 6 ay beklerim onun icin de son care olarak

Lelya yı tanıyorum.bir ara takılmıştı bizimle grafiği de vardı.ada lovelace ye karılıyorum ateş adet düşüşünü gösteriyor.gece geç saatte de gelebilir.yarınki ateş önemli yükseliş okursa Ümit var demektir yoksa adet geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…