Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün içerisindeki ölçümleri boş yere ölçme bu şekilde yorum yapmak güç.adetin kaçıncı günündesin anlamadım bile

Kaç yaşında

22. Günden sonra test yaptın mı tekrar?en geç dpo kaçta adet geliyor sende

Veson günaydın, gece adet gelmedi ve bu sabah ısı 36.8'e yükseldi, şuan adet günüm gecikmiş durumda sanırım umut var

Günaydın şimdi birşey farkettim tabloların üst kısmında cd 28 dpo 15 gibi terimler var bende yok nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum eksik kalmışım

Grafik alanının üzerindekiler mi? Şuan kimsede göremedim eğer oysa.
Benim ilk yaptığım ayda vardı
sonraki ay kayboldu.
Çünkü ilk ay programın tam sürümünü kullanmışım sonraki ay bana para teklif ettiler tam sürüm için kabul etmeyince o özellikleri kaldırdılar. Ücretsiz sürümde yok sanırım

Her sabaha karşı kalkıyorsan o saatte ölç.benim ramazanda sahurda ölçtüğüm tablolarım bile var:))) yeterki aynı saatte ölç.alarm kurmak şart
Bugun adet gunum. Ateş ölçeri yeni aldıgım için çok ayrıntılı ölçmedim. Gebelikte yuksek oluyo ya acaba hamilelik var mı anlamak için ölçtm. Uyku düzenim pek yok her saat bası uyanıyorm. Neyse bakalım adet olursam bu ay guzel ölçerim. :)

Günaydın şimdi birşey farkettim tabloların üst kısmında cd 28 dpo 15 gibi terimler var bende yok nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum eksik kalmışım
Günaydın canım, ilk ay oluyor sonra olmuyor o ozellik vip üyeler icin devam ediyordur ama bizlee ücretsiz kullandığımiz icin gorunmuyor

Ya aslında şöyle bnm uykum çok düzeñsiz hemen hemen her saat uyanıyorm tekrar uyuyorm.

Öyle çok sıkıntı oluyor.. farkli saatlerde ölçünce farklı sonuçlar çıkıyor.
Bu sefer programda yanıltabilir seni.. yumurtlama takibini yaparken.
Şuan ateşin yüksekse neye göre yüksek olduğunu bilmiyoruz ama.
Örneğin mesela benim regl olduğumda ateşim 36.2 - 36.3 - seyrederken benim için yüksek değerler 36.5 - 36.6 - 36.7 - 36.8 bunlardır.
Bir başkası içinde farklıdır. 36.1 belki de senin en yüksek değerin
ya da 36.6 senin için düşük bir değer.
Bunu bilebilmek için regl olduğun günden itibaren düzenli bir şekilde ölçüm yapman lazım.
Umarım bu ay hamilesindir hiç gerek kalmaz bunlara

Bugun regl gunum. Ateş ölçeri yeni aldıgım için acaba hamilelik var mıdır diye ölçmek istedim. 4 defa sabah yataktan kalkmadan ölçtm. Eşim 9 da işe gittiği için yataktan 8 de çıkarım. Yani bu 4 gun boyunca sabah ölçtüğüm aynı saatteydi hepsi.
9 kasım sabah yataktan kalkmadan : 36.3
10kasım yataktan kalkmadan.36.3
11kasım yataktan kalkamadan 36.3
12 kasım yataktan kalkmadan 36.5
Bu şekilde

Günaydın canım.evet adetim geliyor.zatwn belliydi geleceği gün icinde olurum gibime geliyor yada en gec yarına kesin olurum.bakalım eşim kendine polipli falan bi kavanoz karışım yaptırmış.ona başladık dün.insallah faydasını görürüz.

Anladım ama inan bir şey diyemiyorum.
Acaba reglyken ki ateşin kaç. Ona göre bu değerler yüksek veya düşük denilebilir.
Şimdi bir şey söyleyip ne seni umutlandırmak isteriz ne de bu ayki umudunu yitirmek isteriz.
İnşallah olmazsın regl ve inşallah hamilesindir.. eğer ki değilsen 1.sayfadaki gibi tabloyu oluşturursun o tabloda regl 1.gününden itibaren daha sağlıklı sonuçlar görülür. Bu arada bizlerin tablosunu da inceleyenilirsin fikir edinmiş olursun.. aşağıda da hamile kalanların tablosu var onlara da bakabilirsin
Bu arada yeni aldığın için dereceyi söyleyeyim çünkü ben o hataya düşmüştüm dil altından ölçüyorsun dimi koltuk altı da çok güvenilir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…