Gün içerisindeki ölçümleri boş yere ölçme bu şekilde yorum yapmak güç.adetin kaçıncı günündesin anlamadım bileKızlar 9 kasım gün içinde ölçtüğüm ateş : 36.9
10 kasım sabah yataktan kalkmadan ölçtüğüm ateş: 36.3
10 kasım Akşam ölçtüğüm ateş 36.8
11 Kasım Sabah yataktan kalkmadan ölçtüğüm ateş 36.3
12 Kasım yataktan kalkmadan Ölçtüğüm ateş. 36.5
12 kasım Akşam 37.3
Kızlar sizce umut olabilir mi ne diyorsunuz ???
Her sabaha karşı kalkıyorsan o saatte ölç.benim ramazanda sahurda ölçtüğüm tablolarım bile var:))) yeterki aynı saatte ölç.alarm kurmak şartAma ben sabaha karsı uyanıp tekrar yatıyorö kesintisiz uyku olmuyor ki ne yapmam lazım
Selam kizlar. 1haftadir olcumlerim dogru duzgun olmuyor. Kizim 6gibi uyaniyo uykuya dalmamiz bayagi suruyo. Sonra da uyanmamiz gec oluyor. Ben de anlamadim niye boyle olduk. Bu hafta ozel gunlerimdeyim ama icimden bisey gelmiyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin de aklimdan cikarabilsem su cocuk olayini olucak gibi geliyor. 1bucuk senedir heray ayni seruven. Sıkılıp yeniden baslamak ne acayip. Her ay yenileniyoruz bikmadan resmen.. bu sabah 9bucukta kizim uyanmis diyo anne atesini olcmedin bugun al olc.
22. Günden sonra test yaptın mı tekrar?en geç dpo kaçta adet geliyor sendeAl benden de o kadar sabaha kadar belki 10 kez uyandım sağlıklı ölçüm de yok zamanını bekliyoruz sadece çünkü gorunen bir sey yok hani su problem var desek onu cozmek icin ugrasiriz benim de bir rahim filmi kaldi bi 6 ay beklerim onun icin de son care olarak
Yok canım yapmadım bu ara olmam lazim genelde dpo 13-14 te regl gelir en gec dpo15 te yarın da gelmezse bi test daha yaparım22. Günden sonra test yaptın mı tekrar?en geç dpo kaçta adet geliyor sende
Ya aslında şöyle bnm uykum çok düzeñsiz hemen hemen her saat uyanıyorm tekrar uyuyorm.Sabaha karşı kaç gibi uyanıyorsun
Lelya yı tanıyorum.bir ara takılmıştı bizimle grafiği de vardı.ada lovelace ye karılıyorum ateş adet düşüşünü gösteriyor.gece geç saatte de gelebilir.yarınki ateş önemli yükseliş okursa Ümit var demektir yoksa adet geliyor
Meyveliturta19 günaydın, gecen nasıldı adetin gelmemiştir umarım
Günaydın şimdi birşey farkettim tabloların üst kısmında cd 28 dpo 15 gibi terimler var bende yok nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum eksik kalmışım
Bugun adet gunum. Ateş ölçeri yeni aldıgım için çok ayrıntılı ölçmedim. Gebelikte yuksek oluyo ya acaba hamilelik var mı anlamak için ölçtm. Uyku düzenim pek yok her saat bası uyanıyorm. Neyse bakalım adet olursam bu ay guzel ölçerim. :)Her sabaha karşı kalkıyorsan o saatte ölç.benim ramazanda sahurda ölçtüğüm tablolarım bile var:))) yeterki aynı saatte ölç.alarm kurmak şart
Günaydın canım, ilk ay oluyor sonra olmuyor o ozellik vip üyeler icin devam ediyordur ama bizlee ücretsiz kullandığımiz icin gorunmuyorGünaydın şimdi birşey farkettim tabloların üst kısmında cd 28 dpo 15 gibi terimler var bende yok nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum eksik kalmışım
Ya aslında şöyle bnm uykum çok düzeñsiz hemen hemen her saat uyanıyorm tekrar uyuyorm.
Veson günaydın, gece adet gelmedi ve bu sabah ısı 36.8'e yükseldi, şuan adet günüm gecikmiş durumda sanırım umut var
Bugun regl gunum. Ateş ölçeri yeni aldıgım için acaba hamilelik var mıdır diye ölçmek istedim. 4 defa sabah yataktan kalkmadan ölçtm. Eşim 9 da işe gittiği için yataktan 8 de çıkarım. Yani bu 4 gun boyunca sabah ölçtüğüm aynı saatteydi hepsi.Öyle çok sıkıntı oluyor.. farkli saatlerde ölçünce farklı sonuçlar çıkıyor.
Bu sefer programda yanıltabilir seni.. yumurtlama takibini yaparken.
Şuan ateşin yüksekse neye göre yüksek olduğunu bilmiyoruz ama.
Örneğin mesela benim regl olduğumda ateşim 36.2 - 36.3 - seyrederken benim için yüksek değerler 36.5 - 36.6 - 36.7 - 36.8 bunlardır.
Bir başkası içinde farklıdır. 36.1 belki de senin en yüksek değerin
ya da 36.6 senin için düşük bir değer.
Bunu bilebilmek için regl olduğun günden itibaren düzenli bir şekilde ölçüm yapman lazım.
Umarım bu ay hamilesindir hiç gerek kalmaz bunlara
Günaydın canım.evet adetim geliyor.zatwn belliydi geleceğihilallll canım günaydın ateş düşmüş seninde geliyor belli ki regl. İnşallah bu ay bizim ayımız olur. Bak benim bitti bile 7 gün olmuş halbu ki yumurtlamadan sonra zaman ne kadar yavaş geçmişti
Bugun regl gunum. Ateş ölçeri yeni aldıgım için acaba hamilelik var mıdır diye ölçmek istedim. 4 defa sabah yataktan kalkmadan ölçtm. Eşim 9 da işe gittiği için yataktan 8 de çıkarım. Yani bu 4 gun boyunca sabah ölçtüğüm aynı saatteydi hepsi.
9 kasım sabah yataktan kalkmadan : 36.3
10kasım yataktan kalkmadan.36.3
11kasım yataktan kalkamadan 36.3
12 kasım yataktan kalkmadan 36.5
Bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?