Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aynen dil altından ölçülüyorum. Derecenin kullanım klavuzunda yazıyor zaten koltuk altı ölçümleri yanlış sonuc verebilir diye. Neyse hayırlısı bakalım sandıgımdan daha zorms bu ates ölçme işi. Eger adet olursam ölçerim öğrenirim kaç oldugunu. Hamileysemde ne mutlu banaaaa :)

Evet ilk etapta zor geliyor ama kolay alışılıyor. Hatta reglnin son günlerine doğru biran önce sabah olsa da ölcsem heyecanı oluyor.
İnşallah hamilesindir hiç gerek kalmaz bu tarz şeylere

Amin inşallah :) Allah razı olsun ❤ Sizde durum nedir.?

Hepimizden inşallah.
Ben bu sabah adet oldum.. kendimi çok hazırladığım için bu ay çok yıkım olmadı benim için. Bu hafta doktora gözükeceğim.
Umarım bir daha ki ay benim ve burada bekleyen tüm kızların son ayı olur. Güzel haberleri sıralarız inşallah

Amin Amin inşallah. Benmde bugun olmam lazım ama daha bişy yok. Normalde leke ile başlar. Hatta sabah lavaboya girdim kesin olmsumdr dedim bi ıslaklık vardı çnkü. Ama yok olmamstım.
Birde kahvaltı hazırlarken gaz sancısı tarzında bir agrı girdi 1 saat önce falan kasıklarıma. Aşırı şiddetliydi. Kesin oluyorm dedim yıne bişy yoktu. Şimdide içimden gaz sesleri geliyor Çok değişik Hayırlısı ya. Bende pcos oldugu için gunumde bile olmak bnm için bir umut olur. Çünkü 3 4 aya uzuyordu adetlerim. Bu ay inofolic combi kullandm. 30 da yum akıntısı geldi ama emin değildim. 5 kasımda dr gittin yumurtan çatlamıs döllenme aşamasındada olabilir hala ovu dönemindede olabilirsin dedi. Degerlendirmiştik o gunleri zaten bakalım hayırlsı :) biraz uzun oldu ama kusura bakma..

Insallah gelmez adetinde guzel haber verirsin bize canim.adet gelirsede gene hep beraber beklemeye devam hakkimizda hayırlısı olsun

Günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra iki kez çok açık renkli leke geldiğini gördüm gece de hafif sancı vardı adet yarına geliyor dedim ama sabahtan beri gelen giden sancı vs yok bekliyorum bende gelse de randevu alsam diye. Bugün adet olursam 27 gün olacak ilk defa erken gelecek adetim normalde 29 günde olurum çünkü anlamadım neden öyle oldu.

Ya aslında şöyle bnm uykum çok düzeñsiz hemen hemen her saat uyanıyorm tekrar uyuyorm.
Uyanıp hemen uykuya dalıyorsan sıkıntı yok
Veson günaydın, gece adet gelmedi ve bu sabah ısı 36.8'e yükseldi, şuan adet günüm gecikmiş durumda sanırım umut var
hadi inşallah.haber ver gelişme olursa
Günaydın şimdi birşey farkettim tabloların üst kısmında cd 28 dpo 15 gibi terimler var bende yok nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum eksik kalmışım
müsait bir zamanda mesaj atayım sana
o değil herkesin tablosunun üzerinde cetvel var hangimizsevmedik ondan bahsediyor
inşallah olmazsın hadi hayırlısı
Günaydın canım, ilk ay oluyor sonra olmuyor o ozellik vip üyeler icin devam ediyordur ama bizlee ücretsiz kullandığımiz icin gorunmuyor
Bence cetvelden bahsediyor

Günaydın malesef geldi bu sabah inşallah senin gelmemiştir ateşin yükseldi mi
Sıkma canını inşallah bundan sonra ki dönemde güzel haberler alırız inşallah. Benim bu sabah ısım yükseldi bugün 30. günüm ama test için beklemeyi düşünüyorum çünkü bir kere 32. günde de adetim gelmişti o yüzden cuma gününe kadar zamanı var dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım sonuç hayırlı olsunda sabırla beklemeye razıyım

Canım bazen nadir olsa 1-2 gün oynama oluyor.bende hep 27-28 günde olurum.cok nadir 29 hatta 30.gün oldugum oluyor.belki adetin gelmiyordur

Ne zamandir folikasit alıp kullancam diyorum en sonunda pregnom sipariş ettim bundan sonrada düzenli olarak kullanacağım.kociste beni sasirtarak ilk kez lafta birakmayarak kendine karışım yaptirmis yavas yavasta olsa aklı başına geldi galiba cok şükür :))))

Tşkkür ederim canm şimdi eczaneden test alıp geldim. 2 3 e kadar bekliycem olmazsam testi yapcam. Dualrınızı bekliyorum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…