- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aynen aynen dil altından ölçülüyorum. Derecenin kullanım klavuzunda yazıyor zaten koltuk altı ölçümleri yanlış sonuc verebilir diye. Neyse hayırlısı bakalım sandıgımdan daha zorms bu ates ölçme işi. Eger adet olursam ölçerim öğrenirim kaç oldugunu. Hamileysemde ne mutlu banaaaa :)Anladım ama inan bir şey diyemiyorum.
Acaba reglyken ki ateşin kaç. Ona göre bu değerler yüksek veya düşük denilebilir.
Şimdi bir şey söyleyip ne seni umutlandırmak isteriz ne de bu ayki umudunu yitirmek isteriz.
İnşallah olmazsın regl ve inşallah hamilesindir.. eğer ki değilsen 1.sayfadaki gibi tabloyu oluşturursun o tablo regl 1.gününden itibaren daha sağlıklı sonuçlar görülür.
Bu arada yeni aldığın için dereceyi söyleyeyim çünkü ben o hataya düşmüştüm dil altından ölçüyorsun dimi koltuk altı da çok güvenilir değil
Aynen aynen dil altından ölçülüyorum. Derecenin kullanım klavuzunda yazıyor zaten koltuk altı ölçümleri yanlış sonuc verebilir diye. Neyse hayırlısı bakalım sandıgımdan daha zorms bu ates ölçme işi. Eger adet olursam ölçerim öğrenirim kaç oldugunu. Hamileysemde ne mutlu banaaaa :)
Amin inşallah :) Allah razı olsun ❤ Sizde durum nedir.?Evet ilk etapta zor geliyor ama kolay alışılıyor. Hatta reglnin son günlerine doğru biran önce sabah olsa da ölcsem heyecanı oluyor.
İnşallah hamilesindir hiç gerek kalmaz bu tarz şeylere
Amin inşallah :) Allah razı olsun ❤ Sizde durum nedir.?
Amin Amin inşallah. Benmde bugun olmam lazım ama daha bişy yok. Normalde leke ile başlar. Hatta sabah lavaboya girdim kesin olmsumdr dedim bi ıslaklık vardı çnkü. Ama yok olmamstım.Hepimizden inşallah.
Ben bu sabah adet oldum.. kendimi çok hazırladığım için bu ay çok yıkım olmadı benim için. Bu hafta doktora gözükeceğim.
Umarım bir daha ki ay benim ve burada bekleyen tüm kızların son ayı olur. Güzel haberleri sıralarız inşallah
İnşallah kuzum dediginiz gibi olur olmasa da sorun değil yola devamMeyveliturta19 C Certo88 kızlar adetler gelmis.bekleyin bugün yarın arkanızdan geliyorum @deeploneliness hepimiz senden guzel haber gelir insallah
Aynen olmazsada vazgecmek yok.hep birlikte yola devamİnşallah kuzum dediginiz gibi olur olmasa da sorun değil yola devam
Hadi hayırlısıYok canım yapmadım bu ara olmam lazim genelde dpo 13-14 te regl gelir en gec dpo15 te yarın da gelmezse bi test daha yaparım
Bu ay sana da baktım belki gecte olaa girersin diye ara ara inşallah olmazsın morallerimizi yükseltirisin güzel bi haberle
hilallll sabah sana yazamadım valla elim gitmedi.. çok umutluydum senden önümüzdeki ay yine birlikteyiz. Demekki bu ayda kısmetimizde yokmus
Insallah gelmez adetinde guzel haber verirsin bize canim.adet gelirsede gene hep beraber beklemeye devamhakkimizda hayırlısı olsun
Uyanıp hemen uykuya dalıyorsan sıkıntı yokYa aslında şöyle bnm uykum çok düzeñsiz hemen hemen her saat uyanıyorm tekrar uyuyorm.
hadi inşallah.haber ver gelişme olursaVeson günaydın, gece adet gelmedi ve bu sabah ısı 36.8'e yükseldi, şuan adet günüm gecikmiş durumda sanırım umut var
müsait bir zamanda mesaj atayım sanaGünaydın şimdi birşey farkettim tabloların üst kısmında cd 28 dpo 15 gibi terimler var bende yok nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum eksik kalmışım
o değil herkesin tablosunun üzerinde cetvel var hangimizsevmedik ondan bahsediyorGrafik alanının üzerindekiler mi? Şuan kimsede göremedim eğer oysa.
Benim ilk yaptığım ayda vardı
sonraki ay kayboldu.
Çünkü ilk ay programın tam sürümünü kullanmışım sonraki ay bana para teklif ettiler tam sürüm için kabul etmeyince o özellikleri kaldırdılar. Ücretsiz sürümde yok sanırım
inşallah olmazsın hadi hayırlısıBugun adet gunum. Ateş ölçeri yeni aldıgım için çok ayrıntılı ölçmedim. Gebelikte yuksek oluyo ya acaba hamilelik var mı anlamak için ölçtm. Uyku düzenim pek yok her saat bası uyanıyorm. Neyse bakalım adet olursam bu ay guzel ölçerim. :)
Bence cetvelden bahsediyorGünaydın canım, ilk ay oluyor sonra olmuyor o ozellik vip üyeler icin devam ediyordur ama bizlee ücretsiz kullandığımiz icin gorunmuyor
Sıkma canını inşallah bundan sonra ki dönemde güzel haberler alırız inşallah. Benim bu sabah ısım yükseldi bugün 30. günüm ama test için beklemeyi düşünüyorum çünkü bir kere 32. günde de adetim gelmişti o yüzden cuma gününe kadar zamanı var dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım sonuç hayırlı olsunda sabırla beklemeye razıyımGünaydın malesef geldi bu sabah inşallah senin gelmemiştir ateşin yükseldi mi
Canım bazen nadir olsa 1-2 gün oynama oluyor.bende hep 27-28 günde olurum.cok nadir 29 hatta 30.gün oldugum oluyor.belki adetin gelmiyordurGünaydın kızlar dün size yazdıktan sonra iki kez çok açık renkli leke geldiğini gördüm gece de hafif sancı vardı adet yarına geliyor dedim ama sabahtan beri gelen giden sancı vs yok bekliyorum bende gelse de randevu alsam diye. Bugün adet olursam 27 gün olacak ilk defa erken gelecek adetim normalde 29 günde olurum çünkü anlamadım neden öyle oldu.
Cetveli olmayan arkadaşlar bu şekilde cetvel oluşturabilir.More -settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas
Canım bazen nadir olsa 1-2 gün oynama oluyor.bende hep 27-28 günde olurum.cok nadir 29 hatta 30.gün oldugum oluyor.belki adetin gelmiyordur
Tşkkür ederim canm şimdi eczaneden test alıp geldim. 2 3 e kadar bekliycem olmazsam testi yapcam. Dualrınızı bekliyorum ❤Uyanıp hemen uykuya dalıyorsan sıkıntı yok
hadi inşallah.haber ver gelişme olursa
müsait bir zamanda mesaj atayım sana
o değil herkesin tablosunun üzerinde cetvel var hangimizsevmedik ondan bahsediyor
inşallah olmazsın hadi hayırlısı
Bence cetvelden bahsediyor
Hadi bakalım güzel haberlerle gelTşkkür ederim canm şimdi eczaneden test alıp geldim. 2 3 e kadar bekliycem olmazsam testi yapcam. Dualrınızı bekliyorum ❤
İnşaallllaahhh. Suan akıntım var biraz. Ama çok değil. Sulu akıntı. Adet öncesi genelde kuru olurum yada losyon tarzı kremsi akıntm olurdu. Bakalım hayırlsı :)Hadi bakalım güzel haberlerle gel
Hayırlısı olsun kuzum. Bu sonlara alıştık nasıl olsa.yeni ay yeni umut deyip tekrar başlayacağızKeşke öyle olsa canım ama besbelli geliyor adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?