Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Certo88 canım masallah ateşin güzel devam ediyor ama sen test yapmayip bekleyecektin demi
maya_gallo kuzum ne yaptın ölçtünmü atesini bugün kac acaba ?

Ne zamandır girmiyordum canım o yüzden geç gördüm mesajını kusuruma bakma. Tabii ki ateşim düştü ve adet oldum beklenen son :) Bugün 5. günüm.. Bir sonraki adet dönemimde tüp bebek tedavisine başlayacağız artık.

Evet canim görmüştüm ff de.hayırlısı olsun.insallah her sey yolunda gider ve ilk denemede güzel haberlerle gelirsin.Allah gönlüne göre versin insallah

Yaptm negatif. Ama gelen giden yok. Normalde adetim lekelenme ile baslar bir gun önceden. Hatta dün leke ile başlaması lazımdı. Ama yok. Belki yarın olurum :/
Insallah gelmez kuzum.yarın ola hayrola.adet olursanda hayırlısı olsun.sende düzenli ates ölçerek bizimle birlikte yeni bir aya baslarsin

Aynen cetvelden bahsetmiştim canım

Olur mu estğ. bugün çok ağrım oldu elime telefonu alamadım pek anca bakabiliyorum.
Doktor kontrolündeysen en azından yumurtlama dönemlerini yakalamışsın. şansın yüksek olabilir. Güzel haberler verirsin bizlere de umut olursun inşallah.
pcolu olup hamile kalan çok kişi okudum burada umarım sende onlardan biri olursun en kısa zamanda

Amin hepimizin inşallah
Az kalmış inşallah gelmez şuanki ateşin çok güzel yarında böyle olursa umutlanmaya başlarız iyice :)

Amin hepimizin inşallah
Az kalmış inşallah gelmez şuanki ateşin çok güzel yarında böyle olursa umutlanmaya başlarız iyice :)
İnşallah ya :) dua et benim için olur mu, yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum şuan ağrılarım falan var ama adet olucağımı aklıma getirmek istemiyorum ama çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…