Aynen öyle valla iyi alıştık benim adet geldi darısı sana olsun:)Hayırlısı olsun kuzum. Bu sonlara alıştık nasıl olsa.yeni ay yeni umut deyip tekrar başlayacağız
Benimkinin de eli kulağında :)) ağrıları basladi.kendiside gelir yavas yavasAynen öyle valla iyi alıştık benim adet geldi darısı sana olsun:)
@Certo88 canım masallah ateşin güzel devam ediyor ama sen test yapmayip bekleyecektin demi
maya_gallo kuzum ne yaptın ölçtünmü atesini bugün kac acaba ?
Evet canim görmüştüm ff de.hayırlısı olsun.insallah her sey yolunda gider ve ilk denemede güzel haberlerle gelirsin.Allah gönlüne göre versin insallahNe zamandır girmiyordum canım o yüzden geç gördüm mesajını kusuruma bakma. Tabii ki ateşim düştü ve adet oldum beklenen son :) Bugün 5. günüm.. Bir sonraki adet dönemimde tüp bebek tedavisine başlayacağız artık.
Evet canim görmüştüm ff de.hayırlısı olsun.insallah her sey yolunda gider ve ilk denemede güzel haberlerle gelirsin.Allah gönlüne göre versin insallah
Yaptm negatif. Ama gelen giden yok. Normalde adetim lekelenme ile baslar bir gun önceden. Hatta dün leke ile başlaması lazımdı. Ama yok. Belki yarın olurum :/
Insallah gelmez kuzum.yarın ola hayrola.adet olursanda hayırlısı olsun.sende düzenli ates ölçerek bizimle birlikte yeni bir aya baslarsinYaptm negatif. Ama gelen giden yok. Normalde adetim lekelenme ile baslar bir gun önceden. Hatta dün leke ile başlaması lazımdı. Ama yok. Belki yarın olurum :/
Aynen oyle canm :)Insallah gelmez kuzum.yarın ola hayrola.adet olursanda hayırlısı olsun.sende düzenli ates ölçerek bizimle birlikte yeni bir aya baslarsin
Aynen cetvelden bahsetmiştim canımUyanıp hemen uykuya dalıyorsan sıkıntı yok
hadi inşallah.haber ver gelişme olursa
müsait bir zamanda mesaj atayım sana
o değil herkesin tablosunun üzerinde cetvel var hangimizsevmedik ondan bahsediyor
inşallah olmazsın hadi hayırlısı
Bence cetvelden bahsediyor
Yukarda nasıl yapılacağını mesaj attım cnmAynen cetvelden bahsetmiştim canım
Ayyy inşallah ağzından bal damlıyorKızlar benimde kırmızılar geldibu ay ne kadar kisi ayni zamanlarda adet olduk ya insallah hepimiz aynı zamandada hamile kalırız
Canım benim çok tşkler bende yapayım şimdiYukarda nasıl yapılacağını mesaj attım cnm
Ama ben onları bulamadım hiçbiryerdeCetveli olmayan arkadaşlar bu şekilde cetvel oluşturabilir.Hangimizsevmedik2000
Amin Amin inşallah. Benmde bugun olmam lazım ama daha bişy yok. Normalde leke ile başlar. Hatta sabah lavaboya girdim kesin olmsumdr dedim bi ıslaklık vardı çnkü. Ama yok olmamstım.
Birde kahvaltı hazırlarken gaz sancısı tarzında bir agrı girdi 1 saat önce falan kasıklarıma. Aşırı şiddetliydi. Kesin oluyorm dedim yıne bişy yoktu. Şimdide içimden gaz sesleri geliyorÇok değişik Hayırlısı ya. Bende pcos oldugu için gunumde bile olmak bnm için bir umut olur. Çünkü 3 4 aya uzuyordu adetlerim. Bu ay inofolic combi kullandm. 30 da yum akıntısı geldi ama emin değildim. 5 kasımda dr gittin yumurtan çatlamıs döllenme aşamasındada olabilir hala ovu dönemindede olabilirsin dedi. Degerlendirmiştik o gunleri zaten bakalım hayırlsı :) biraz uzun oldu ama kusura bakma..
Meyveliturta19 @Certo88 kızlar adetler gelmis.bekleyin bugün yarın arkanızdan geliyorum @deeploneliness hepimiz döküldük senden guzel haber gelir insallah
Sıkma canını inşallah bundan sonra ki dönemde güzel haberler alırız inşallah. Benim bu sabah ısım yükseldi bugün 30. günüm ama test için beklemeyi düşünüyorum çünkü bir kere 32. günde de adetim gelmişti o yüzden cuma gününe kadar zamanı var dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım sonuç hayırlı olsunda sabırla beklemeye razıyım
İnşallah ya :) dua et benim için olur mu, yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum şuan ağrılarım falan var ama adet olucağımı aklıma getirmek istemiyorum ama çok tedirginimAmin hepimizin inşallah
Az kalmış inşallah gelmez şuanki ateşin çok güzel yarında böyle olursa umutlanmaya başlarız iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?