3 yasKaç yaşında
İnşallah ya :) dua et benim için olur mu, yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum şuan ağrılarım falan var ama adet olucağımı aklıma getirmek istemiyorum ama çok tedirginim
Evet ilk hamileliğimde yaşadığım belirtilere göre adet olucam demiştim ama hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman anlamıştım belirtilere bakmamak gerektiğini. Bu ateş ölçme yöntemi beni de hiç yanıltmadı 36.4 dereceyi gördüğüm gün adet olurum ama bu sefer neden böyle oldu hala inanamıyorum dün gelmedi ama bu sabah kesin ısı yine düşük çıkar gelir dedim ama bir an da böyle yükselmesi ilk defa oldu, hayırlısı artık. Ölçtüğüm an yazıcam sana ben de heyecanla sabahı bekliyorum :)Etmez olurmuyum
Ağrılara çok takılmıyorum adet belirtileri ile hamile belirtileri aynı zaten
Ateş çok önemli beni hiç yanıltmadı
inşallah bu şekilde devam eder dünde çıkacağına ihtimal yoktu bak çıktı :)
Yarın ölçer ölçmez buraya yaz bende bekliyorum heyecanla
Amin Allah razı olsun. Bu arada adet olmadım ben :) yarın olurum heralde :) Dr kontrolunda değildim aslında. Hormon tahlili yaptırmstm neden gwbe kalamıyorm diye. Hormon testlerim guzel çıkmıstı dr de şeker yukleme testi istedi birde inisülin direncine bakalım dedi bn kagıdımı kaybetmiştim yeni kagıt almak için tekrar dr gittim. Gitmişken bu ay inofolic combi kullandıgımı söyledim ve yumurtam acaba çatlamısmıdır dedim dr de gel ultrasonla bakalım dedi baktı çatlams dedi ama ne zmn çatladı bilmiyorz yuöurta takibi yaptırmadıgımız için öyle yaniOlur mu estğ. bugün çok ağrım oldu elime telefonu alamadım pek anca bakabiliyorum.
Doktor kontrolündeysen en azından yumurtlama dönemlerini yakalamışsın. şansın yüksek olabilir. Güzel haberler verirsin bizlere de umut olursun inşallah.
pcolu olup hamile kalan çok kişi okudum burada umarım sende onlardan biri olursun en kısa zamanda
Evet canım benim kırmızılarda geldi maalesef.bu ay da beraberiz artıkOff olmuşsun bile..hilallll o kadar çok ağrım oldu ki bugün anca yeni yeni kendime gelebildim tam okuyamadim mesajları şimdi tablonu gördüm.
Bu ay da birlikte gün sayacağız inşallah bu ay son ölçümlerimiz olur
Üst sağda üstüste üç çizgi var oraya tıkla more çıkar sonra yazdığım adımları takip ederek cetveli oluşturabilirsinAma ben onları bulamadım hiçbiryerde
Oy maşallah kuzuya
O zaman bir güzel haber benden gelsinTopik kan ağlıyor.herkes tek tek dökülüyor.bende dün adet oldum.sizi yalnız bırakmadım:)
@deeploneliness ateş fırlamış güzel haber senden gelsin hadi inşallah
Evet kuzum inşallahKardeş geliyor maşallah
Aynen güya erken gebelik testi duyarlılığı 10 du. Regl gününü beklemek en güzeliymis ucuz testler de daha doğru sonuç veriyorDemekki dpo12 de test negatif çıkabiliyormuş arkadaşlar hamile olsan da
O zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
MasallahO zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
Evet ilk hamileliğimde yaşadığım belirtilere göre adet olucam demiştim ama hamile olduğumu öğrenmiştim o zaman anlamıştım belirtilere bakmamak gerektiğini. Bu ateş ölçme yöntemi beni de hiç yanıltmadı 36.4 dereceyi gördüğüm gün adet olurum ama bu sefer neden böyle oldu hala inanamıyorum dün gelmedi ama bu sabah kesin ısı yine düşük çıkar gelir dedim ama bir an da böyle yükselmesi ilk defa oldu, hayırlısı artık. Ölçtüğüm an yazıcam sana ben de heyecanla sabahı bekliyorum :)
O zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?