- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Yaa aynen ben demiştim çok erken diye nasıl sevindim tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun inşallahAynen güya erken gebelik testi duyarlılığı 10 du. Regl gününü beklemek en güzeliymis ucuz testler de daha doğru sonuç veriyor
Kuzum seninde test zamanin gelmis gibi sankiYaa aynen ben demiştim çok erken diye nasıl sevindim tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun inşallah
Ya varya sabah sabah nasıl sevindim anlatamam. Tebrik ederim arkadaşım
Maşallahhhh maşallahh
hele şükür yaa sonunda aldık güzel haberi.sağlıkla devam etsin insallah canım.
Çok sağolun hanımlar, iyiki varsinizMasallahsabah sabah nasil guzel bi haber hayirli olsun saglikla gelsin isallah kuzucuk
O zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
Amin Allah razı olsun. Bu arada adet olmadım ben :) yarın olurum heralde :) Dr kontrolunda değildim aslında. Hormon tahlili yaptırmstm neden gwbe kalamıyorm diye. Hormon testlerim guzel çıkmıstı dr de şeker yukleme testi istedi birde inisülin direncine bakalım dedi bn kagıdımı kaybetmiştim yeni kagıt almak için tekrar dr gittim. Gitmişken bu ay inofolic combi kullandıgımı söyledim ve yumurtam acaba çatlamısmıdır dedim dr de gel ultrasonla bakalım dedi baktı çatlams dedi ama ne zmn çatladı bilmiyorz yuöurta takibi yaptırmadıgımız için öyle yani
Varya ben iyi şok olurum anlamadığım şekilde ateş güzel gidiyor ama adet günüm yarın 4 gün önceden ilişki olmuştu yumurtlamadan tutarmı sizce hiç umut bile etmedim bu ayKuzum seninde test zamanin gelmis gibi sanki
Çok sağolun hanımlar, iyiki varsinizinşallah hepimiz burdan guzel haberi paylaşacağız, vakti zamanı gelince oluyor bunu görmüş oldum yine İnşallah sizler içinde en yakın vakit hakkinizda hayırlı olandır tek dileğim sağlıklı olmasi cibi seninde bebegini kucağına saglikla alman dilegiyle
Valla olur olur hic belli olmaz.olursada gene tek atışta tutan mucizelerimize bir tane daha eklenirVarya ben iyi şok olurum anlamadığım şekilde ateş güzel gidiyor ama adet günüm yarın 4 gün önceden ilişki olmuştu yumurtlamadan tutarmı sizce hiç umut bile etmedim bu ay
Evet canım benim kırmızılarda geldi maalesef.bu ay da beraberiz artık
Keşke olsa canım belirti arıyorum yok normalde yavaş yavaş düşerdi ama düşmedi fakat yarın belki bi anda çakılacak farklı bi ay o kesin hayırlısı Allah’tanValla olur olur hic belli olmaz.olursada gene tek atışta tutan mucizelerimize bir tane daha eklenir
Benimde elimde canını okutmaya hazır bir koca var :)))) insallah bu ay bizi yormazlarBu ay elimizden geleni ardına koymayalım takdir yine Allahtan. Kocaların canlarına okuyalım :)
Varya ben iyi şok olurum anlamadığım şekilde ateş güzel gidiyor ama adet günüm yarın 4 gün önceden ilişki olmuştu yumurtlamadan tutarmı sizce hiç umut bile etmedim bu ay
Hayırlısı olsun kuzum.belirtide arama.illa olmasida gerekmiyor zaten.baksana belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü kişi varKeşke olsa canım belirti arıyorum yok normalde yavaş yavaş düşerdi ama düşmedi fakat yarın belki bi anda çakılacak farklı bi ay o kesin hayırlısı Allah’tan
Oy oy oyy ne güzel bi haberle uyandım ya :) Nasıl sevindim anlatamam ya :) Bu ay da güzel bi haber aldik çok şükür çook tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhadii hemen kana koş
Amin kızlar cok sagolun en yakın zamanda sizin de guzel haberlerinizi bekliyorumHeyoo sabah sabah güzel bir haber oldu bu tebrik ederim canım benim çok sevindim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Evet Allah ol derse olur yumurtlama sonrası korunmalı ilişki oldu tutarsa öncesi tutmuştur ama yine de ihtimal vermiyorum 4 gün yaşadıysa spermler belki tutmuşturYa bu konuda olmaz diye bir sey yok.
Arkadaşım hamile reglye bir kaç gün kala eşiyle birlikte olmuş o tutmuş :) O da şok olmuştu. Rabbim yeter ki ol desin zamanı geldiyse korunsan bile kalırsın
Malesefİnsallah bu seferde hamilelik belirtisidir atesin yükseldi mi hadi yükseldi de :)
İnşallah bugunde adet yok galiba :) daha olmadım. Cumaya kadar bekliycem :) hayırlısı inşallah. Bu sabhta yataktn kalkmadan ölçtüğüm ateş. 36.7 idi :) hayırlısı olsun beklemedeyimO günleri değerlendirdiysen çatlama gününü bilmesende olur.. çok güzel değerlerinde temiz çıkmış. Hadi bugün de atlatırız inşallah güzel bi haber bekliyoruz senden de :)
Malesefyine 36.4'e düştü bugün gelir artık
Oy maşallahO zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
İnşallah bugunde adet yok galiba :) daha olmadım. Cumaya kadar bekliycem :) hayırlısı inşallah. Bu sabhta yataktn kalkmadan ölçtüğüm ateş. 36.7 idi :) hayırlısı olsun beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?