Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya varya sabah sabah nasıl sevindim anlatamam. Tebrik ederim arkadaşım

Maşallahhhh maşallahh

hele şükür yaa sonunda aldık güzel haberi.sağlıkla devam etsin insallah canım.

Masallahsabah sabah nasil guzel bi haberhayirli olsun saglikla gelsin isallah kuzucuk
Çok sağolun hanımlar, iyiki varsiniz inşallah hepimiz burdan guzel haberi paylaşacağız, vakti zamanı gelince oluyor bunu görmüş oldum yine İnşallah sizler içinde en yakın vakit hakkinizda hayırlı olandır tek dileğim sağlıklı olmasi cibi seninde bebegini kucağına saglikla alman dilegiyle

O günleri değerlendirdiysen çatlama gününü bilmesende olur.. çok güzel değerlerinde temiz çıkmış. Hadi bugün de atlatırız inşallah güzel bi haber bekliyoruz senden de :)

Aminn canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım minnoşlarımızı inşallahh

Varya ben iyi şok olurum anlamadığım şekilde ateş güzel gidiyor ama adet günüm yarın 4 gün önceden ilişki olmuştu yumurtlamadan tutarmı sizce hiç umut bile etmedim bu ay
Valla olur olur hic belli olmaz.olursada gene tek atışta tutan mucizelerimize bir tane daha eklenir

Varya ben iyi şok olurum anlamadığım şekilde ateş güzel gidiyor ama adet günüm yarın 4 gün önceden ilişki olmuştu yumurtlamadan tutarmı sizce hiç umut bile etmedim bu ay

Ya bu konuda olmaz diye bir sey yok.
Arkadaşım hamile reglye bir kaç gün kala eşiyle birlikte olmuş o tutmuş :) O da şok olmuştu. Rabbim yeter ki ol desin zamanı geldiyse korunsan bile kalırsın

Keşke olsa canım belirti arıyorum yok normalde yavaş yavaş düşerdi ama düşmedi fakat yarın belki bi anda çakılacak farklı bi ay o kesin hayırlısı Allah’tan
Hayırlısı olsun kuzum.belirtide arama.illa olmasida gerekmiyor zaten.baksana belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü kişi var

Oy oy oyy ne güzel bi haberle uyandım ya :) Nasıl sevindim anlatamam ya :) Bu ay da güzel bi haber aldik çok şükür çook tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hadii hemen kana koş

Heyoo sabah sabah güzel bir haber oldu bu tebrik ederim canım benim çok sevindim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Amin kızlar cok sagolun en yakın zamanda sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum bu arada kocislere takviyeyi unutmayin

Ya bu konuda olmaz diye bir sey yok.
Arkadaşım hamile reglye bir kaç gün kala eşiyle birlikte olmuş o tutmuş :) O da şok olmuştu. Rabbim yeter ki ol desin zamanı geldiyse korunsan bile kalırsın
Evet Allah ol derse olur yumurtlama sonrası korunmalı ilişki oldu tutarsa öncesi tutmuştur ama yine de ihtimal vermiyorum 4 gün yaşadıysa spermler belki tutmuştur yarın ola hayrola bakalım

O günleri değerlendirdiysen çatlama gününü bilmesende olur.. çok güzel değerlerinde temiz çıkmış. Hadi bugün de atlatırız inşallah güzel bi haber bekliyoruz senden de :)
İnşallah bugunde adet yok galiba :) daha olmadım. Cumaya kadar bekliycem :) hayırlısı inşallah. Bu sabhta yataktn kalkmadan ölçtüğüm ateş. 36.7 idi :) hayırlısı olsun beklemedeyim

İnşallah bugunde adet yok galiba :) daha olmadım. Cumaya kadar bekliycem :) hayırlısı inşallah. Bu sabhta yataktn kalkmadan ölçtüğüm ateş. 36.7 idi :) hayırlısı olsun beklemedeyim

Normalde 36.7 benim için çok iyi bir derece ama senin adet dönemindeki dereceyi bilmediğim için bir şey diyemiyorum :)
Son bir kaç gün, bugünle aynı saatte mi ölçtün o değerlerin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…