Amin kuzum cok sagolOy maşallah. Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Darısı kızlarımıza olsun
Bugün artık kaçarı yok bence her ay yakama yapışıp beni bırakmadığı için bu ay da gelir malesef,geçen gün kıyıdan döndüm ama bu sefer öyle olucağını sanmıyorum çok umutsuzum yine de hayırlısı artık yaBugün de gelmezse yarın ki ateş belirler artık.. ateş ölçmeninde bu yani var her gün farklı bir duygu yaşatıyor insana
Evet hepsini aynı saatte ölçtüm. Şu şekilde:Normalde 36.7 benim için çok iyi bir derece ama senin adet dönemindeki dereceyi bilmediğim için bir şey diyemiyorum :)
Son bir kaç gün, bugünle aynı saatte mi ölçtün o değerlerin neydi?
Benimde elimde canını okutmaya hazır bir koca var :)))) insallah bu ay bizi yormazlar
Evet hepsini aynı saatte ölçtüm. Şu şekilde:
9 kasım : 36.3
10 kasım : 36.3
11 kasım :36.3
12 kasım :36.3
13 Kasım : 36.5
14 kasım:36.7
Aynen şimdi deli gibi sabah olmasını bekliyorm. Adette olmadım hala :/ yumurtam çatlamıssa neden adet gecikir ki ? Yumurtlamadan 14 gun snra adet olunmaz mı ?Bu tabloya göre bugünki ateşin çok güzel..
Yarında aynı saatte ölçüm yapabilirsen yap inşallah düşmez yarın ki ateş biraz daha belirleyici olur.
Cok sagol kuzum, bu ay senin de güzel haberini aliriz ins. Ates güzel gidiyorYaa aynen ben demiştim çok erken diye nasıl sevindim tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun inşallah
Aynen şimdi deli gibi sabah olmasını bekliyorm. Adette olmadım hala :/ yumurtam çatlamıssa neden adet gecikir ki ? Yumurtlamadan 14 gun snra adet olunmaz mı ?
Yok dr 5 kasımda yumurtan çatlamış demişti. Ne biliyim ya :/Bence o herkes için geçerli değil..
Geç yumurtlama erken yumurtlama olabilir.
Benim geçen ay ile bu ay farketti mesela.
Bazen stresten de gecikebiliyor.. kac kere başıma geldi.. gecikti bir test yapıp negatifi görüp adet oldum
inşallah senin hamileliktendir
Kuzum tek öyle düşünen sen değilsin İnan bende Mayıs’a kadar hep korundum yaz gelmeden doğum olsun diye bak kaç ay oldu eğer benimde hamilelik durumum varsa tam yazın göbeği olacak ama şu an diyorum ki yeter ki olsun sağlıklı bi evlat ne zaman isitorsa o zaman gelsinAmin inşallah bi de onların stresleriyle uğraşmayalim:)
Bugün aklima ne geldi.. Ocakta eşim 30 yaşına girecek onun için güzel bir doğum günü planlaması yapıyordum tüm sevdiğimiz insanlarında olduğu. Hatta yaklasık 1 önce bu planlamıstım
İşte 1 sene önce arkadaşima bunu söylediğimde bana o zaman hamile kalıp doğum günününde büyük bir hediye verirsin demişti.
Bende ohoo o zamana çok var o kadar bekleyemem hamile kalmayı demiştim :) Şimdi geldim kasım, aralık ayina..
Hatta şey bile diyordum öyle ayarlayacağim ki aralıkta doğmasın.
Yaş sorunu yaşamasın..
Ne büyük saçmalamışım.. sanki benim elimdeymiş gibi.
Belki ocağa verirsin güzel haberi kuzumAmin inşallah bi de onların stresleriyle uğraşmayalim:)
Bugün aklima ne geldi.. Ocakta eşim 30 yaşına girecek onun için güzel bir doğum günü planlaması yapıyordum tüm sevdiğimiz insanlarında olduğu. Hatta yaklasık 1 önce bu planlamıstım
İşte 1 sene önce arkadaşima bunu söylediğimde bana o zaman hamile kalıp doğum günününde büyük bir hediye verirsin demişti.
Bende ohoo o zamana çok var o kadar bekleyemem hamile kalmayı demiştim :) Şimdi geldim kasım, aralık ayina..
Hatta şey bile diyordum öyle ayarlayacağim ki aralıkta doğmasın.
Yaş sorunu yaşamasın..
Ne büyük saçmalamışım.. sanki benim elimdeymiş gibi.
Belki ocağa verirsin güzel haberi kuzumya bilemiyoruzki hemen hamile kalacağız sanıyorduk.bende nişanlıyken 1 yıl cocuk yapmayacagim diyordum.evlendim 2 ay korundum ben cocuk istiyorum demeye basladim.hemen olur diye düşünüyordum.2 yil bitti.hayırlısıyla beklemeye devam
12 Kasım kaçıncı gün reglinEvet hepsini aynı saatte ölçtüm. Şu şekilde:
9 kasım : 36.3
10 kasım : 36.3
11 kasım :36.3
12 kasım :36.3
13 Kasım : 36.5
14 kasım:36.7
Kuzum tek öyle düşünen sen değilsin İnan bende Mayıs’a kadar hep korundum yaz gelmeden doğum olsun diye bak kaç ay oldu eğer benimde hamilelik durumum varsa tam yazın göbeği olacak ama şu an diyorum ki yeter ki olsun sağlıklı bi evlat ne zaman isitorsa o zaman gelsinbu ay ben yumurta takibide yapmadım test yapmadın var olduğu halde ne zaman yumurtla oldu bilmiyorum ama takvime göre 14.gün bakalım
Aynen öyle valla canım.tek dileğim hayırlı zamanda sağlıkla gelmesi.baska birsey istemiyorum. Insallah insallah.Allahim een kisa zamanda burda ve baska yerlerde gönülden isteyen kim varsa herkesin kucağını doldursun insallahSuan saglikli ve hayirli bi şekilde olsunda sürpriz falan umrumda değil.. aralığın son günü bile doğsun yeterki olsun da :)
Bu yıl bitmeden güzel haberler veririz inşallah
13 kasım bat gunumdu yanı dün. Ama adet olmadım henuz.12 Kasım kaçıncı gün reglin
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahO zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
Bazen 17 18 e uzadığı olur.ama dış etkenler etkili olabiliyor ben yumurta geliştirici ilaç kullandığım ay 19. Gün regl olmuştum.mevsim ve iklim Değişikliği kullanılan ilaçlar aşırı stres üzüntü gecikmelere neden olabilirAynen şimdi deli gibi sabah olmasını bekliyorm. Adette olmadım hala :/ yumurtam çatlamıssa neden adet gecikir ki ? Yumurtlamadan 14 gun snra adet olunmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?