Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay inofolic combi kullandım. Ondan gunumde adet olurum yada hamile kalırım diye bekeledim ikiside yok anlamadm bakalım hayırlısı beklemedeyim. Olmazsam bu hafta içi. Pazartesi dr gitcem.

gözün aydın özlemcim...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..çok sevindim... darısı diğer kızlarımızın başına inşallah....
Cok sag ol Leyla AblaAmin ins.sen nasilsin? Kavusmaya az kaldi kızınlahazirliklar tamam mi?

Amin canım benimhepimizinki saglikla ilerlesin ins. Sen nasılsın nasil gidiyor
Aminn inşallah canım. Bende iyiyim şükür iştahsızlık dışında sıkıntım yok. Cuma nasipse gideceğim 6+2 de gideceğim inşallah kalp atışını da duyarız hayırlısıyla
gözün aydın özlemcim...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..çok sevindim... darısı diğer kızlarımızın başına inşallah....
Leyla abla nasılsın nasıl gidiyor

Cok şükür Haticecim Masallah duyarsınız ins. supriz yapar belki iki tane olur

Cok sag ol Leyla AblaAmin ins.sen nasilsin? Kavusmaya az kaldi kızınlahazirliklar tamam mi?
evet canım ya...cumartesi doğum iznim başlıyor...bakalım inşallah sağlıkla kavuşuruz...duanızı eksik etmeyin özlemcim...hazırlıklar bir tek beşiğimiz kaldı...
zorlanıyorum canım ya...az kaldı ama..hayırlısıyla Rabbim kavuşturur inşallah....sen nasılsın nasıl gidiyor haticem..

Çok şükür canım aminn inşallah hayırla sağlıkla gelsinler. İki tane olursa bize de sürpriz olur çok seviniriz
İnşallah kuzumsaglikli olsunlar yeterki...

Maşallah canim sonuna kadar calismissin, artik dinlenme vakti otomatik sallanan besikleri tavsiye ederim, ilk 4 ay cok ise yarıyor..

Rabbim sağlıkla kavuştursun ablacım minik kızına. İsim düşündünüz mü. Bende iyiyim şükür ablacım heyecanla Cuma’yı bekliyorum inşallah bizede kalp atışlarını duymak nasip olur

Kızlar testim böyle çıktı. Laboquick marka. Dünkide aynı markaydı ama onda bekledikten snrada bişy çıkmadı. Ne diyorsunuz olabilir mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20181114-125524_Instagram.webp
    66 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar testim böyle çıktı. Laboquick marka. Dünkide aynı markaydı ama onda bekledikten snrada bişy çıkmadı. Ne diyorsunuz olabilir mi ?
Canım telefonumun ışığını iyice açıp baktım pembemsi bi cizgi görünüyor ama emin olamadim.insallah yarına daha net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…