- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Ben bu ay inofolic combi kullandım. Ondan gunumde adet olurum yada hamile kalırım diye bekeledim ikiside yokBazen 17 18 e uzadığı olur.ama dış etkenler etkili olabiliyor ben yumurta geliştirici ilaç kullandığım ay 19. Gün regl olmuştum.mevsim ve iklim Değişikliği kullanılan ilaçlar aşırı stres üzüntü gecikmelere neden olabilir
Amin canım benimMaşallah canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
gözün aydın özlemcim...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..çok sevindim...O zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
Cok sag ol Leyla Ablagözün aydın özlemcim...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..çok sevindim...darısı diğer kızlarımızın başına inşallah....
Aminn inşallah canım. Bende iyiyim şükür iştahsızlık dışında sıkıntım yok. Cuma nasipse gideceğim 6+2 de gideceğim inşallah kalp atışını da duyarız hayırlısıylaAmin canım benimhepimizinki saglikla ilerlesin ins. Sen nasılsın nasil gidiyor
Leyla abla nasılsın nasıl gidiyorgözün aydın özlemcim...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..çok sevindim...darısı diğer kızlarımızın başına inşallah....
Cok şükür Haticecim Masallah duyarsınız ins. supriz yapar belki iki tane olurAminn inşallah canım. Bende iyiyim şükür iştahsızlık dışında sıkıntım yok. Cuma nasipse gideceğim 6+2 de gideceğim inşallah kalp atışını da duyarız hayırlısıyla
Leyla abla nasılsın nasıl gidiyor
Çok şükür canım aminn inşallah hayırla sağlıkla gelsinler. İki tane olursa bize de sürpriz olur çok sevinirizCok şükür Haticecim Masallah duyarsınız ins. supriz yapar belki iki tane olur
evet canım ya...cumartesi doğum iznim başlıyor...bakalım inşallah sağlıkla kavuşuruz...duanızı eksik etmeyin özlemcim...hazırlıklar bir tek beşiğimiz kaldı...Cok sag ol Leyla AblaAmin ins. sen nasilsin? Kavusmaya az kaldi kızınla hazirliklar tamam mi?
zorlanıyorum canım ya...az kaldı ama..hayırlısıyla Rabbim kavuşturur inşallah....sen nasılsın nasıl gidiyor haticem..Aminn inşallah canım. Bende iyiyim şükür iştahsızlık dışında sıkıntım yok. Cuma nasipse gideceğim 6+2 de gideceğim inşallah kalp atışını da duyarız hayırlısıyla
Leyla abla nasılsın nasıl gidiyor
İnşallah kuzumÇok şükür canım aminn inşallah hayırla sağlıkla gelsinler. İki tane olursa bize de sürpriz olur çok seviniriz
Maşallah canim sonuna kadar calismissin, artik dinlenme vaktievet canım ya...cumartesi doğum iznim başlıyor...bakalım inşallah sağlıkla kavuşuruz...duanızı eksik etmeyin özlemcim...hazırlıklar bir tek beşiğimiz kaldı...
zorlanıyorum canım ya...az kaldı ama..hayırlısıyla Rabbim kavuşturur inşallah....sen nasılsın nasıl gidiyor haticem..
Rabbim sağlıkla kavuştursun ablacım minik kızına. İsim düşündünüz mü. Bende iyiyim şükür ablacım heyecanla Cuma’yı bekliyorum inşallah bizede kalp atışlarını duymak nasip olurevet canım ya...cumartesi doğum iznim başlıyor...bakalım inşallah sağlıkla kavuşuruz...duanızı eksik etmeyin özlemcim...hazırlıklar bir tek beşiğimiz kaldı...
zorlanıyorum canım ya...az kaldı ama..hayırlısıyla Rabbim kavuşturur inşallah....sen nasılsın nasıl gidiyor haticem..
@Efulimm41 @idolya @Balcorek doğumlar olmuş sanırım Allah analı babalıbüyütsün inşallah
@eflatunpisi G Gamzee0 sizin doğumlar ne zaman yaklaşmış sanırım
Kızlar testim böyle çıktı. Laboquick marka. Dünkide aynı markaydı ama onda bekledikten snrada bişy çıkmadı. Ne diyorsunuz olabilir mi ?
Onu bende çözemedm mor ve gri karısımıÇok silik bir çizgi görüyorum ama yakından pembe mi gri mi nasıl görünüyor canım?
Gözünüz aydın olsunO zaman bir güzel haber benden gelsinEki Görüntüle 2205713
Onu bende çözemedm mor ve gri karısımı
Canım telefonumun ışığını iyice açıp baktım pembemsi bi cizgi görünüyor ama emin olamadim.insallah yarına daha net belli olurKızlar testim böyle çıktı. Laboquick marka. Dünkide aynı markaydı ama onda bekledikten snrada bişy çıkmadı. Ne diyorsunuz olabilir mi ?
Veson valla bulamadım canım hangi sayfada ki o dediğin 3 çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?