- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Amin inşallah allah razı olsun :)Canım telefonumun ışığını iyice açıp baktım pembemsi bi cizgi görünüyor ama emin olamadim.insallah yarına daha net belli olur
Amiiin inşallah tsk ederim :)Pembeye dönükse umut var demektir gri olunca çizgi yeri olabiliyor bazı testlerde canım. Yarın sabah tekrarlarsan biraz daha netleşir durumHadi inşallah hayırlı haberler verirsin sende :)
Valla bende dusundum dollenme olursa pnuda atarmi sogan kuti diye ama 2 ay denicem. Ben hep 1 haftada bitaktim cunku.Bende yapıcam bu sefer..
Çünkü normal bir akıntı değil bendeki ne var ne yok temizlesin ama bir şey soracağım ben doktora gideceğim ya çocuk olmasına engel mi soğan kürü
Hepimiz ayni zamanda adet olduk valla bidahaki aya hamile kalirsak hep birlikte gebeligimizi geciririz göbek tokustururuzMeyveliturta19 C Certo88 kızlar adetler gelmis.bekleyin bugün yarın arkanızdan geliyorum @deeploneliness hepimiz döküldük senden guzel haber gelir insallah
Canım bende ki böyleEki Görüntüle 2205824 En Üstte sağda üç nokta ve yanında üç çizgi üstüste
Ne guzel denk getirmişiz vallaHepimiz ayni zamanda adet olduk valla bidahaki aya hamile kalirsak hep birlikte gebeligimizi geciririz göbek tokustururuz
Ay nasil sevindim ya Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kendine cok iyi bak artik sen bir annesin :)))Amin kuzum cok sagolRabbim nerde isteyen varsa nasip etsin ins.
Ben gordum sanki pembeligi yani orda bisey var bende labaquick kullaniyorum bende hic olusmadi oyle cizgi hatta cok bakmaktan kendim olusturdugum oldu cizgiyi sabahta yap bence baska marka ben o markayi hic sevemedimAmin inşallah allah razı olsun :)
Evet ya super olur bu ay sogan kuru deniycem bakalim sizde yapin kizlar. Kocaya ne yapmak lazim ya. Benimki uyuz yemez icmez. Bal polen propolis aldim resnen tarihi gecicek. Keciboynuzu yediriyim olmadi onu seviyoNe guzel denk getirmişiz vallainsallah bebeklerimizin şerefine göbek tokustururuz önümüzdeki ay
Evet gebelik haberini verdiğin gün dün gibi sanki zaman çok çabuk geçiyor gerçektenVeson Yaklaştı evet 39.haftamdayım bu kadar zaman nasıl geçti anlamadım şimdi beklemedeyim kızım heran gelebilir. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh özelliklr bu topicteki herkesin anne olmasını gönülden diliyorumm
Üst sağda settings var ordan girip mesajdaki seçenekleri takip etCanım bende ki böyle
Hadi inşallah
Hangi markayı bnm kullandıgım markayı mı ? Dünde yapmıstm dünki testte hiç bişy yok. Bugun çok hafif var bakalım inşallah vardrBen gordum sanki pembeligi yani orda bisey var bende labaquick kullaniyorum bende hic olusmadi oyle cizgi hatta cok bakmaktan kendim olusturdugum oldu cizgiyi sabahta yap bence baska marka ben o markayi hic sevemedim
Ben pregom aldim folikasit onu kullanmaya basladim.ve düzenli icmeye devam edecegim.esimde kendine aktardan bi karışım yaptirmis ileri hızlı sperm sayısınada iyi gelecekmis. Arkadaşının da 1 sene olmamış bu karışımdan sonra olmus bebekleri.insallah bizde faydasini görürüzEvet ya super olur bu ay sogan kuru deniycem bakalim sizde yapin kizlar. Kocaya ne yapmak lazim ya. Benimki uyuz yemez icmez. Bal polen propolis aldim resnen tarihi gecicek. Keciboynuzu yediriyim olmadi onu seviyo
Evet ben o markanin ovu testini ve gebelik testini aldim ablamda aldi ben sevmedim onu. Ama bi cizgi var gibi yarinda yap ama haber ver insallah hamilesindir :))Hangi markayı bnm kullandıgım markayı mı ? Dünde yapmıstm dünki testte hiç bişy yok. Bugun çok hafif var bakalım inşallah vardr
Evlenmeden once yeni evli komsumuz boyle konusurdu karisim falan bi kizardim koca kari ilaclari diye suan sana sormadan edemicem :) hayat oyle degisikki buyuk laf konusmicaksinBen pregom aldim folikasit onu kullanmaya basladim.ve düzenli icmeye devam edecegim.esimde kendine aktardan bi karışım yaptirmis ileri hızlı sperm sayısınada iyi gelecekmis. Arkadaşının da 1 sene olmamış bu karışımdan sonra olmus bebekleri.insallah bizde faydasini görürüz
Ben pregom aldim folikasit onu kullanmaya basladim.ve düzenli icmeye devam edecegim.esimde kendine aktardan bi karışım yaptirmis ileri hızlı sperm sayısınada iyi gelecekmis. Arkadaşının da 1 sene olmamış bu karışımdan sonra olmus bebekleri.insallah bizde faydasini görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?