Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel denk getirmişiz valla insallah bebeklerimizin şerefine göbek tokustururuz önümüzdeki ay
Evet ya super olur bu ay sogan kuru deniycem bakalim sizde yapin kizlar. Kocaya ne yapmak lazim ya. Benimki uyuz yemez icmez. Bal polen propolis aldim resnen tarihi gecicek. Keciboynuzu yediriyim olmadi onu seviyo

Evet gebelik haberini verdiğin gün dün gibi sanki zaman çok çabuk geçiyor gerçekten

Ben gordum sanki pembeligi yani orda bisey var bende labaquick kullaniyorum bende hic olusmadi oyle cizgi hatta cok bakmaktan kendim olusturdugum oldu cizgiyi sabahta yap bence baska marka ben o markayi hic sevemedim
Hangi markayı bnm kullandıgım markayı mı ? Dünde yapmıstm dünki testte hiç bişy yok. Bugun çok hafif var bakalım inşallah vardr

Evet ya super olur bu ay sogan kuru deniycem bakalim sizde yapin kizlar. Kocaya ne yapmak lazim ya. Benimki uyuz yemez icmez. Bal polen propolis aldim resnen tarihi gecicek. Keciboynuzu yediriyim olmadi onu seviyo
Ben pregom aldim folikasit onu kullanmaya basladim.ve düzenli icmeye devam edecegim.esimde kendine aktardan bi karışım yaptirmis ileri hızlı sperm sayısınada iyi gelecekmis. Arkadaşının da 1 sene olmamış bu karışımdan sonra olmus bebekleri.insallah bizde faydasini görürüz

Hangi markayı bnm kullandıgım markayı mı ? Dünde yapmıstm dünki testte hiç bişy yok. Bugun çok hafif var bakalım inşallah vardr
Evet ben o markanin ovu testini ve gebelik testini aldim ablamda aldi ben sevmedim onu. Ama bi cizgi var gibi yarinda yap ama haber ver insallah hamilesindir :))

Evlenmeden once yeni evli komsumuz boyle konusurdu karisim falan bi kizardim koca kari ilaclari diye suan sana sormadan edemicem :) hayat oyle degisikki buyuk laf konusmicaksin her aktar biliyomudur acaba bide bizim yasli bi teyzemiz kocana sutlac yap bolbol dedi onuda yapayim bari

Ben yarın doktora gidiyorum inşallah bi sonuca varırım
Nasıl bir karısım acaba bende yaptırayım.. en azından denemiş oluruz
C Certo88 bi yandan korkum var tutmazsa diye bi yandan da başlamak istiyorum soğan kürüne akıntılar hiç normal değil yine bu yıl 3-4 defa sistit oldum ilac kullandım.
Hatta yarın doktor idrar isterse yine çıkar diye korkuyorum. Şu an hiç ağrım yok ama bir keresinde de ağrım yokken temizlenmiş mi diye baktırayım dedim yine çıkmiştı yapıştı kaldı resmen. Yarın enfeksiyon çıkmasın diye
Su içmeye başladım bugün 1.5 lt lik sulardan aldım. 3 gün su içmesem aklıma gelmez o yüzden şişeyle geziyorum görünce içesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…