Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzumsaglikli olsunlar yeterki...

Maşallah canim sonuna kadar calismissin, artik dinlenme vakti otomatik sallanan besikleri tavsiye ederim, ilk 4 ay cok ise yarıyor..
herkes o beşikleri beğeniyor canım ya....hafta sonu bakacam..bakalım nasıllar...bu hafta izinli olmam gerekiyordu aslında...çalışma raporunu almaya bir hafta geç gidince böyle oldu...bende bir daha rapor almadım....
Rabbim sağlıkla kavuştursun ablacım minik kızına. İsim düşündünüz mü. Bende iyiyim şükür ablacım heyecanla Cuma’yı bekliyorum inşallah bizede kalp atışlarını duymak nasip olur
pıt pıtları duymak nasip olsun inşallah kuzum....valla isim bir kaç tane var kafamızda ama tam karar veremedik henüz...doktordan çıkınca yaz beni etiketle merak ederim...

Meyveliturta19 bugünkü ısı bu sefer yanıltmadı benim de kırmızılar gelmeye başladı

Böyle olunca da insan umutlanıp birden çöküyor ama uzme kendini.. bir hafta dinlenmeye çekildik inşallah bir daha ki ay hep beraber aynı anda başlayacağız aynı umutla gün saymaya. Umarım önümüzdeki ay son ölçümlerimiz olur peş peşe güzel haberleri veririz

Kzlar valla aldığı gün sordum bi tek poleni biliyor. Zaten o aktarida arkadasi tanıyormuş onunla gitmisler.muhtemelen ari sütü polen propolis falan olan bilindik karışımdir...ay şu su bende de sıkıntı.bırak 3 günü 1hafta icmesem susamiyorum.neler denedim iceyim diye yok.

Kızlar başlık aktif olduğu için buradan sormak istedim.

Yarın anestezili rahim filmim var yeni bulduğum doktorum çekecek 1500 lira dedi.

Anestesiz olanda 640 lira idi. Ben anesteziliyi seçtim 1500 yarın ödeyeceğim ama fiyatlar hep böyle dimi ? Bana biraz fazla geldi ama.

O zaman bi aktarla görüseyim belki bildiği birşeyler olur..
Benim gibi yap sabahtan beri 1.5 lt bitti
6lı 1.5 lt sulardan aldım sürekli gözümün önünde tutuyorum görünce içesim geliyor.
Sadece tuvaletten çikamadim butun gün bi o sıkıntı :)

Aminn inşallah ablacım. Mutlaka yazarım sana inşallah hayırlı haberler

Meyveliturta19 canim doktora gittiginde onuda sor istersen bende gelecek aylarda tup bebege gideyim diyorum o yizdende sogana basliyim dedim. En azindan temizlensin polip falan varsa. Ben evlenmeden once sistit olurdum cok. Wcde Camasir suyuyla ask yasayali olmuyorum ayaginida sicak tut. Kizlar ben gecen sene yaki yapistiriodum biliyomusunuz hahaha :)) kim ne dediyse yapmisim varya hilallll ben cok su icerim gozumu acar icerim kapar icerim. Su bi aliskanlik ama ben anneme su icmeye nasil alistirdim biliomusunuz 3 5 leblebi at agzina diodum sonra 5 koca yudum su ic. Hem kilo verdi hemde suya alisti. Kac leblebi yiyosan o kadar yudum su icin. 1 hafta yapin bunu insanin cildi bile guzellesiyor

Ben gecen sene oldum anestezi almadim ki ben dayandim. 3 dakikalik bisey icin ciglik at anestesi alma bence. Ben anestesisiz 500 oldum anestezili 750 hala burda hangi sehirdesin sen

Lokman hekime sor bence ama lokmandada subelerini ara sor sincanda var akayda var etlikte var. En ucuzu sincandaki sanirim
Teşşekkürler kuzum ben 1500 e çankayada gitmeye karar verdim sincan taraflarındakiler pek içime sinmez. Yarın adetimin 8. Günü kaçırmak istemiyorum hemde. İlgin için teşekkürler

İnşallah teşekkür ederim, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Ben de ateş ölçme yöntemine tekrar başlıycam programı indirip ayarlıcam şimdi bugünden itibaren başlayım bir de ovulasyon testi kullanıcam bu ay, hayırlısı artık.

Benim icinde o sıkıntı canım.bende icince sürekli tuvalete gidiyorum.oda is yerinde baya sıkıntı oluyor bana

Denerim canım.leblebide cok severim iste vücut bi alissa tuvalet olayida sık olmaz belki.eskilerde hep der ya ayağını sıcak tut çocuğun olmaz diye :) kış geldiki benim ayağım hic isinmaz.sanki soğuk suyun icinde gibi

Kızlar testim böyle çıktı. Laboquick marka. Dünkide aynı markaydı ama onda bekledikten snrada bişy çıkmadı. Ne diyorsunuz olabilir mi ?
Canım ben de silik bir çizgi görüyorum. Sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsın. İnşallah sabah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…